Kaj pomeni, če ti fant reče "se slišimo"?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

Ajoj ženske...pri vsakem tipu se že vidite v njegovi majici, ki diši po njem, delate si utvare da je pa ta res drugačen...mhm.
Ali si kdaj pomislila, da niso tipi krivi, ampak ti?Pa bo življenje veliko lažje.
Sploh pa, če že zdaj, takoj na začetku kompliciraš-kje so šele prvi zmenki, seks, kolegi, a je pretiravanje res povsod potrebno?
The world is as you are.
Uporabniški avatar
flaša
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Za devetimi gorami

Neprebrana objava Napisal/-a flaša »

lely_be napisal/-a:
flaša napisal/-a:
lely_be napisal/-a:ja sej, ker če mu ne bom odpisala, me bo pomoje vsaj poklical (hope so), če mu odpišem bo pomenlo da sm že ''padla'', sam če mu ne bo pa lahko obupal in me niti poklical ne bo... hm :?

Ja pa kaj bi ti sploh rada od tega tipa?

ma nič razočarana sem, ker sem ugotovla da je isti kt usi ostali in ker nimam sreče

Ne resno ne razumem, zakaj si tok želiš, da te sploh pokliče, v predhodnih postih ga zmerjaš s prascem? Wtf???? Kva bi rada sploh? In če te pokliče- na kaj upaš, da bo povedu? Da te ima po prvem zmenku neizmerno rad in da si že ne predstavlja življenja brez tebe? Ni mi jasn..
Uporabniški avatar
nixie
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a nixie »

pusti ga, ker ta ni resen... in, če upaš da te pokliče si že na slabi poti...js bi mu mogoče odpisala tako:
ejla, ne ni panike nič ti nisem zamerla, sorry ampak js za take zveze nisem. Lepo te je blo spoznati se vidimo ob priliki. :)
Uporabniški avatar
schpeltza
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a schpeltza »

lely_be napisal/-a:
flaša napisal/-a:
lely_be napisal/-a:ja sej, ker če mu ne bom odpisala, me bo pomoje vsaj poklical (hope so), če mu odpišem bo pomenlo da sm že ''padla'', sam če mu ne bo pa lahko obupal in me niti poklical ne bo... hm :?

Ja pa kaj bi ti sploh rada od tega tipa?

ma nič razočarana sem, ker sem ugotovla da je isti kt usi ostali in ker nimam sreče

Joj zakaj se vsi obremenjujete s temi vprašanji in si zakomplicirate vse skupaj... zakaj bi neke besede imele nek drug pomen... nevem zakaj nebi človek takoj odpisal na sms, ali nasldnji dan po zmenku poklical itd... kaj je narobe z dirktnostjo in s tem da pokažeš da ti je nekdo všeč??? A če fantu takoj odpišem sem desperate in sem "padla"... malo manj se ukravrjajte z dvojnim pomenom itd... če ti je nekdo všeč, zakaj bi ga zavajal in neke varke zganjal... jaz tega res ne dojamem... :nixweiss: :rolleyes:
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
Uporabniški avatar
nixie
Debatorica
Debatorica

Zato, ker je pač tako, da so tipi drugačni od žensk. Ni isto, če tip pokaže ženski, da mu je všeč, kot pa če ženska pokaže tipu, da ji je všeč!!!!
Nažalost je tako.
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

nixie napisal/-a:pusti ga, ker ta ni resen... in, če upaš da te pokliče si že na slabi poti...js bi mu mogoče odpisala tako:
ejla, ne ni panike nič ti nisem zamerla, sorry ampak js za take zveze nisem. Lepo te je blo spoznati se vidimo ob priliki. :)

Evo tala ideja mi je všeč.

Čeprav se mi še zmeraj zdi, da bi lely_be lahko pri teh letih znala že s svojo glavo razmišljat in nas neb spraševala za vsak njegovo besedo in sms kaj pomenjo.
Uporabniški avatar
lely_be
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a lely_be »

tega mu pa res ne upam napisat nekak... bom vidla, če mi bo še kaj pisal ok, drugače pa obstaja jih še dosti, ni edini, jst pa se morm tut mal čemu drugmu posvetit.
it's just me.
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

^^Ja dej res kaj druzga počni! Ne pa samo viset zraven telefona/računalnika pa gledat kdaj ti bo pisal. Pejd vn na sprehod, skuhaj kosilo, pomij okna... :D Nekaj počni, da ne boš skoz samo na to mislna!
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

nixie napisal/-a:Zato, ker je pač tako, da so tipi drugačni od žensk. Ni isto, če tip pokaže ženski, da mu je všeč, kot pa če ženska pokaže tipu, da ji je všeč!!!!
Nažalost je tako.

Ja. Zato ker ene ženske mislijo (mislite?), da se tipu naklonjenost pokaže z vztrajnim klicanjem in pogovorom o resni zvezi na prvem zmenku. Nič čudnega, da vsak pobegne, saj bi jaz tudi, če bi mi tip take zganjal.

Noben normalen tip se ne bo prestrašil simpatičnega povabila na kavo. Bo pa zagotovo izgubil ves interes, če bo msgu z vabilom sledilo še 5 drugih sporočil, v katerih ga ženska sprašuje, kaj je narobe, da ji ne odpiše, ona je pa mislila, da sta se tako fajn ujela.
Uporabniški avatar
nixie
Debatorica
Debatorica

Zakaj? še vedno upaš nekaj...za moje pojme, če ne odpišeš nič mu pokažeš, da te je prizadel in da si pričakovala nekaj drugega.
Zavedel se bo, da ima šanse...in se bo mogoče čez pol leta spomnu nate in te začel osvajat na način, ki tebi ustreza in takrat boš padla. :wink:
Uporabniški avatar
schpeltza
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a schpeltza »

lely_be napisal/-a:tega mu pa res ne upam napisat nekak... bom vidla, če mi bo še kaj pisal ok, drugače pa obstaja jih še dosti, ni edini, jst pa se morm tut mal čemu drugmu posvetit.

Zakaj pa mu nebi upala tistega napisat... saj je pa na lep način povedano, da ti nisi samo za to, da bi te poklical in pof**al, ko ga bo zasrbelo... Punca pozabi tega tipa, ker mislim, da ne boš od njega imela nič (razen če bi tudi dama rada samo F** frenda)...
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
Uporabniški avatar
nixie
Debatorica
Debatorica

jullia_ napisal/-a:Ja. Zato ker ene ženske mislijo (mislite?), da se tipu naklonjenost pokaže z vztrajnim klicanjem in pogovorom o resni zvezi na prvem zmenku. Nič čudnega, da vsak pobegne, saj bi jaz tudi, če bi mi tip take zganjal.

Noben normalen tip se ne bo prestrašil simpatičnega povabila na kavo. Bo pa zagotovo izgubil ves interes, če bo msgu z vabilom sledilo še 5 drugih sporočil, v katerih ga ženska sprašuje, kaj je narobe, da ji ne odpiše, ona je pa mislila, da sta se tako fajn ujela.

1. js tega ne mislim :)
2. Hotla sem povedat, da če žensko večkrat kličeš in ji začneš kaj govorit o resni zvezi, je to ne odbija tako, kot moške. Z moškim je treba delat na malo drugačen način, kot bi želeli, da delajo oni z nami.
T00Mika
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a T00Mika »

Z moškim je treba drugače? Enostavno ne kompliciraš pa težiš za vsako malenkost, pa jim je življenje z nami, dosti lažje :P Odvisno, res pa je, da moški so drugačni, ker ne komplicirajo toliko, kot ženski spol. Kolikor opažam, nekatere komplicirate čisto preveč in po nepotrebnem.
Tipu si dala vedet, da ti je všeč, če bo tipu do resne zveze, ti bo slej kot prej to nakazal, pokazal, če mu pa ni, pa tudi ne bo konec sveta. Nevem zakaj bi človek npr. en teden skupaj težil, če je dovolj, da enkrat poveš kako in kaj. Nekaterim je dovolj, da jim enkrat poveš, pa razumejo stvar. Če pa mu ni, pa se enostavno odmakneš, in greš dalje. Saj ni edini, mar ne?! :P :D
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: hollywood

Neprebrana objava Napisal/-a rachka_ »

nixie napisal/-a:2. Hotla sem povedat, da če žensko večkrat kličeš in ji začneš kaj govorit o resni zvezi, je to ne odbija tako, kot moške. Z moškim je treba delat na malo drugačen način, kot bi želeli, da delajo oni z nami.

spet odvisno kake :D posploševanje tukaj ubija. mene naprimer bi to na polno odbilo.. sploh na prvih petih 'dejtih'.
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a miikena »

Se strinjam z rachko_. Če bi mene en miljonkrat poklical, preden bi ga uspela poklicat nazaj in da to ne bi blo zato, ker me je nujno rabil (recimo da je zadel karte za en kul koncert čez par urc in ga zanima, če grem zraven), bi si tut misnla, da je frik in ne da kolk je lepo, ker me tolk pogreša, da mam 43 neodgovorjenih v roku dveh urc in pou, medtem ko tolčem popoldanski spanec :D

lely_be napisal/-a:ha, kaj pa zdj? ker mu nism odpisala na uni njegov šoking sms, da bi rad sam bil fuckfrend mi je zdej pisal da če sm se užalla in da se opravičuje in da uzame nazaj.ma sploh ne vem kaj naj nardim. al naj pustim stat al naj mu kej odpišem al kaj... :?

Napišeš, da ti je blo pač mal smotano, ker je očitno šlo za totalen misunderstanding - da ti FF pač ne rabiš/nočeš met, ti je on sicer kul, ampak mata očitno različne interese, nej se ma fajn in to je to. Dvomim, da te bo še klical, če mu na to ne odpišeš. Vsaj jz bi si misnla, da si pač zamerla, seksa itak ne bo, kej druzga pa tko nima v planu - why bother then?
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
Odgovori