Kaj pomeni, če ti fant reče "se slišimo"?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
shiva*
Debatorica
Debatorica

Re: se slišimo...(?)

Neprebrana objava Napisal/-a shiva* »

lely_be napisal/-a:hej! učeraj sem bila z enim čudovitim fantom na prvem zmenku. :oops: bila sva na pijači, mal pohajala, pogledala film itd. po filmu pa je rekel da ne more sedet pri miru zraven mene ne da bi me poljubil, ker sem mu ful lušna :oops: njemu je blo ful nerodn, men tut, blo je kt v filmu... pol pa sva se 1 uro po moje sam poljubljala. brez sexa seveda! blo je kot v sanjah... ko sva se razšla je reku da se slišimo. zdej pa me zanima, kaj pomeni ta se slišimo pri fantih? ko je prišel domov mi je prej ko je šel spat še napisal sporočilo da se je imel lepo in lahko noč. vem da ne smem jaz zdaj klicat, sam zanima me kaj pomenita te dve besedi pri tipih? :?

A ti to resno ali se norca delaš?
I walk these roads with grace
And I'll wave with you behind me
With a new smile on my face
Cause I'm walking in new shoes now
I got a new song to sing!
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Dioniz »

punca, ce je normaln tip tak, ko smo tipi pol ga s tem manijaštvom, ki ga trajbaš verjetno odbijaš in te zato ne klice, ker kdo bi se pa rad zapletel s psihotom, ko je velika verjetnost, da te bo ponoci klicala in zalezovala... no way!
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
lely_be
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a lely_be »

btw nism nben psiho, ker ga ne kličm nonstop, sam skrbel me je. mi je pa pisal dans zjutri 2 smsa in se opraviču, ker je rad med vikendom nedosegljiv pa to, tko da po moje je use kul.:)
it's just me.
Uporabniški avatar
Mellyora
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Mellyora »

no, sej sm ti rekla jz pa še marsikdo d bo tko :) zdej pa nč skrbet več :)

dioniz, dont be such a dick :D :wink: sej se ji lahk na bl prjazn način pove :D
Freedom is just another word for nothing left to lose..J.Joplin
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator

haha... pusti te viseti cel vikend pol pa ti PO vikendu pove, da je rad med vikendi nedosegljiv :lol:

bravo ded, zmago si :D

hej, se opravicujem, da je zvenelo, ko da njej pravim, da je psiho... to je blo hipoteticno samo povedano.

punca je pac zaljubljena, zato pa se ni psiho ;) pa tud psiho je bol v prenesenem pomenu misljen, ceprav so tud prepoved priblizevanja zaradi tega ze izdajali :lol:
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
Mellyora
Debatorica
Debatorica

si ti smotan ej :rofl:
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

lely_be napisal/-a:btw nism nben psiho, ker ga ne kličm nonstop, sam skrbel me je. mi je pa pisal dans zjutri 2 smsa in se opraviču, ker je rad med vikendom nedosegljiv pa to, tko da po moje je use kul.:)

Kaj te je pa skrbelo?
Uporabniški avatar
Mellyora
Debatorica
Debatorica

jullia_ napisal/-a:
lely_be napisal/-a:btw nism nben psiho, ker ga ne kličm nonstop, sam skrbel me je. mi je pa pisal dans zjutri 2 smsa in se opraviču, ker je rad med vikendom nedosegljiv pa to, tko da po moje je use kul.:)

Kaj te je pa skrbelo?

ja skrbelo jo je zakaj se ji ne javi in je rabla potrditev da je z zmenkom blo use ok in da bosta nadaljevala srečanja :D
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator

Mellyora napisal/-a:si ti smotan ej :rofl:

hvala
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Da se ni slučajno zaletel/padel z drevesa/zastrupil z plinom/ga zasul plaz/zgubil mobitel/storil samomor zarad take tečnobe/itd... :D
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Mellyora napisal/-a:
jullia_ napisal/-a:

Kaj te je pa skrbelo?

ja skrbelo jo je zakaj se ji ne javi in je rabla potrditev da je z zmenkom blo use ok in da bosta nadaljevala srečanja :D

No, to je pa nespametno. Ne moreš izsilit od človeka pozitivnega odziva. In bolj kot težiš, manjša je verjetnost, da ga boš dobil.

Po vsej verjetnosti je izgledalo nekako takole:
Po zmenku je tip prišel domov, zadovoljen, da je spoznal kul punco.
Po njenem prvem klicu si je mislil, da jo mora poklicat nazaj.
Po drugem se je pa pričel spraševat, kaj si je nakopal na glavo in naumil zgodbo o tem, kako je rad nedosegljiv med vikendi.

Ne daj bože, da bi ga zdaj med tednom klicarila (preden spet pride vikend, ko se ne bo oglašal :) ).
Uporabniški avatar
lely_be
Sramežljivka
Sramežljivka

*mala* napisal/-a:Da se ni slučajno zaletel/padel z drevesa/zastrupil z plinom/ga zasul plaz/zgubil mobitel/storil samomor zarad take tečnobe/itd... :D

ma nism tečnoba no, sej sm ga sam enx klicala pa mu nism morila pol več. zdej pa nevem kaj naj mu odpišem, ker me je prašal kaj mam danes u mislih? ja nevem, drink, sprehod, 2 much? :? btw, sem pa tečna svoji cimri ker me je mela učer že poln kufr... :D
it's just me.
Uporabniški avatar
Mellyora
Debatorica
Debatorica

Dioniz napisal/-a:
Mellyora napisal/-a:si ti smotan ej :rofl:

hvala

še kdaj :D
Uporabniški avatar
Mellyora
Debatorica
Debatorica

lely_be napisal/-a:
*mala* napisal/-a:Da se ni slučajno zaletel/padel z drevesa/zastrupil z plinom/ga zasul plaz/zgubil mobitel/storil samomor zarad take tečnobe/itd... :D

ma nism tečnoba no, sej sm ga sam enx klicala pa mu nism morila pol več. zdej pa nevem kaj naj mu odpišem, ker me je prašal kaj mam danes u mislih? ja nevem, drink, sprehod, 2 much? :? btw, sem pa tečna svoji cimri ker me je mela učer že poln kufr... :D

tud mi smo te meli poln kufer :D :D

ja pač bodi to kar si in ne glumit neki preveč in si zmišljevat nekih vesoljnih zadev kaj si mela u planu za danes.. pač povej resnico kar si mela... magari če si misnla rešavat mačke z dreves, karkoli :D če bo hotu se ti bo pridružu..
Uporabniški avatar
lely_be
Sramežljivka
Sramežljivka

Mellyora napisal/-a:tud mi smo te meli poln kufer :D :D

thx, ker ste me prenašal :D
it's just me.
Odgovori