no jst mam en problem glede enga zlo dobrga prjatla.... ušeč mi je in zdi se mi da sm tud jst njemu ušeč.... no vsaj takrt sm mu ko sva oba pijana oz. takrat pokaže da sm mu... fora je ta da pač zmer ko smo z družbo kje zunej in ga pač pijemo zmerej prideva skupi. res da se ful dobr štekava, imava podobno mišljene, podoben karakter, oba sva mal "divja" , celo oba sva leva po horoskopu, sva sicer 4 leta razlike sam to itak nima veze... tud on je prvi pristopu do mene ko smo se spoznal, me še isti večer dodal na facebook, brata prosu za mojo številko... in slišva se skor vsak dan, nikol nama ne zmanka teme za pogovor.... anyway, recimo učerej smo šli tko za cel dan na nek izlet in smo tud cel dan neki pil... no in proti koncu dneva je med nama s kolegom padla debata če bi zabluzila... reku mi je tud da me ma rad, pa tko skos me je za roko držal pa božal po laseh, objemal.... sam zdj nevem pač kaj naj si mislm, ker recimo oba sva samska, tip je res hooot in lahko bi dobil vsako žensko. imel je ful šans, ponudb od zlo hudih bejb in kr ni hotu z nobeno... včasih mam pr njemu občutek kot da se boji da bova sama kr točno ve da bi zabluzila. pa ne mislm da to misli tko v negativnem ampak pač zato kr ve da je neki med nama, ene iskrice al kaj jst vem