Mene kr mal mine it v Atlantisa pol k vem, da tm purple bitch in njen piki fukata.špelcačebelca napisal/-a:javnih kopališčih(higijena?otroci? itd. ...)
Sex na javnem mestu?
Mahagonij napisal/-a:Mene kr mal mine it v Atlantisa pol k vem, da tm purple bitch in njen piki fukata.špelcačebelca napisal/-a:javnih kopališčih(higijena?otroci? itd. ...)
ahahahah
sam kolkor se jest spomnem se je ona vedno zgražala nad tem, tko da pomoje ne seksa na javnih krajih
you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself
softTouch napisal/-a:Mahagonij napisal/-a:Mene kr mal mine it v Atlantisa pol k vem, da tm purple bitch in njen piki fukata.špelcačebelca napisal/-a:javnih kopališčih(higijena?otroci? itd. ...)
ahahahah
sam kolkor se jest spomnem se je ona vedno zgražala nad tem, tko da pomoje ne seksa na javnih krajih
Če se ne motim je enkrat celo sama razlagala, da izvajata tovrstne aktivnosti v atlantisu...
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Mene pa to mal rajca, u liftu, pa na stopnicah u stolpnci, pa... ampak ne, da te folk gleda bolj, da je možnost, da te vidjo... sploh če je partnerka kao sramežljivka, ki je v bistvu ful prasička...
Al pa u Cankarjevem domu na WC ju med odmorom, ko prideš nazaj si tako čudovito sproščen... WC sploh ni tko nagravžn place, v urejenih lokalih, so urejeni tut WC-ji.

Al pa u Cankarjevem domu na WC ju med odmorom, ko prideš nazaj si tako čudovito sproščen... WC sploh ni tko nagravžn place, v urejenih lokalih, so urejeni tut WC-ji.
Zadnjič spremenil amark31, dne 28. Feb. 2010 20:36, skupaj popravljeno 1 krat.
Mellyora napisal/-a:ja, wc-ji so nagravžni ampak u srednji šoli sva tud mi2 z bivšim to probala na šolskem stranišču ampak ni šlo po sreči in se je lijak razpoču, mene je pa porezalo
A sta dobila ukor? Me prav zanima kaj je gor pisal.

Porezal

ne, nisva dobila ukora, ker niso mislm da niti pomisnli na to, je bla kri vsepovsod
in so kr paniko nrdil.. valda nisva povedla d sva se probala dol dat, ampak d sm se med smehom naslonila na lijak
ma sej tax je izpadlo dokaj verjetno
ah ja, zdej mam in tattooja in brazgotino
ampak je lepa brazgotina 

ah ja, zdej mam in tattooja in brazgotino

Freedom is just another word for nothing left to lose..J.Joplin
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
-
- Cosmopsiho