Sama sem se vedno zaščitla (mam stalnega partnerja) pa me je vedno grabla panika, če ni bilo menstruacije. Kakšna bi šele bila, če bi vedala, da se sploh nisem zaščitila?
čuftika napisal/-a:Saj sm tudi sama par let nazaj verjela da nezaščitenega odnosa nikoli ne bom imela, ker je to neodgovorno in bla, bla... pa se je zgodilo
BK JST napisal/-a:ahm.. nekaj me zanima ane. imela sem nezaščiten spolni odnos pa njemu ni prišlo, ne v meni in niti potem. ali je vseeno bolje da gremo po tabletko za dan po tem???????
a bi se ti najprej kaj poučila PREDEN greš sexat???
da. malo je možnosti za zanositev, so pa.
pa naj te sreča pamet (beri poučna knjiga o sexu).
Okej, je pa res, kakorkoli obračaš...možno je, da se zgodi. Kljub vsem varnostnim preprekam.
Isto, kot se lahko ponesrečiš v avtu z vsemi možnimi airbagi, isto kot se ti lahko zgodi, da te vržejo iz službe kljub dobremu delu, isto, kot lahko ne narediš željenega faksa...se lahko zgodi. Minimalno tveganje obstaja, ki ga vedno sprejmeš, ko se podaš v neko dejanje.
Kot greš na cesto z zavedanjem, da se lahko kljub tvoji previdnosti in dobri opremi zgodi prometna, isto se moraš zavedat, da lahko zanosiš. In če niti tega najmanjšega tveganja ne moreš sprejet, pol pač se ne vozi z avtom/ne sexaj ali pa si nabavi tank/vibrator.
Sicer se mi itak zdi absurdno, da moram spočetje otroka, ki je v bistvu nekaj prelepega in srečnega primerjat z nečim tako žalostnim, kot je prometna nesreča. Ampak žal, večina vas (iz meni neznanega razloga) na to gleda kot neko tragedijo.
There once was a note pure and easy Playing so free, like a breath rippling by...
čuftika napisal/-a:Saj sm tudi sama par let nazaj verjela da nezaščitenega odnosa nikoli ne bom imela, ker je to neodgovorno in bla, bla... pa se je zgodilo
A vam se stvari kr tko, dogajajo?
dogaja se pač da tip ni ravno navdušen za kondom! drgač se pa sex ne dogaja kr tko (na vsakem voalo, če si to mela v mislih)