Astro vedeževalnica

Astrologija, horoskopi, vedeževanje, mistika, nadnaravno, ezoterika ...
Odgovori
Uporabniški avatar
bik
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a bik »

sirova štručka napisal/-a:
diplomatski odgovor :lol:

No ne vem diploma je že davno mimo tako so mi karte pokazale kar so mi pokazale pa bi lahko pisu dve strani. Bolj sn ti za to leto nasplošno odgovoru.
Sn ti napisu če rabiš kaj bolj konkretnega pa praši bom upoštevu kot dodatni odgovor.
Pa lep pozdrav.
Uporabniški avatar
bik
Debatorica
Debatorica

melodious napisal/-a:Jaz se po nekaj mesecih ponovno javljam :D Sem takrat postavila vprašanje (str. 5) kako bo na glasbenem področju, če bom našla band. Še zmeraj me zanima isto vprašanje, saj ni bistvenih razlik :( Zanima me pa še striktno za en band, če se mi kaže kaj na glasbenem področju z njimi? Želja je velika, pa sem tako firbčna, da sem mogla vprašat :)

Melodius Dosti o tem premišljuješ vendar le pri sebi. Ne vidim tvoje srčne želje, ki bi ti pokazala pravo pot do benda in seveda vložene energije v to smer. V sebi maš pomisleke, ki ti ne dajo da bi se premaknila in zaživela s kakim bendom. Mogoče se pa nezavedno bojiš neuspeha in v sebe nisi dost prepričana. V kolikor boš v to smer uložila več energije se ti bo to sigurno uresničilo vendar pa ne brez malih težav.

Ne moreš verjet vendar tudi za ta bend so se mi odprle skoraj enake karte. Tudi tu maš enake možnosti kot pri ostalih bendih. Prej ko boš razčistila stvari ki te ovirajo bo vse prišlo. Vendar ponavljam ne vidim nobene srčne karte ki bi nakazovala na to, da si ti to resnično želiš.

Pa lep dan ti želim
Uporabniški avatar
čokolinček
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a čokolinček »

bik, tudi meni lahko odgovoriš :D
Uporabniški avatar
bik
Debatorica
Debatorica

^Sophie^ napisal/-a:Bik, tudi jaz te prosim za odgovor-kako mi kaže v ljubezni? Kdaj bo kakšen preobrat? Če se bo kdaj nadaljevalo tisto kar se je pred nekaj meseci začelo in potem ustavilo? Če ne, kdaj kaže kaj novega? Pač vse o ljubezni... :)

Aja pa še to, kako kaže kaj v prijateljstvu?

Za odgovor se ti že v naprej zelo zahvaljujem :)

Sophie Malo širše sn pogledu v tvoje ljubeznsko življenje. Vidim da si mela lepo vezo, ki se je pač razdrla oziroma prekinila predvsem pa zaradi neodkritosti in držanja fig v žeu. Sedaj si v času ko premišljuješ kaj je blo narobe in seveda kaj bi se dalo bolje storit. To je v tebi in seveda misli ti še vedno begajo k tej zvezi, ki na tak način kot je bila nima prihodnosti. Za dobro zvezo sta samo dva tretja oseba pa nima več vstopa, ker poruši ravnovesje. Tako velja tudi za naprej v kolikor boš počistla s starim se ti bo takoj odpru prostor za nova poznanstva in za novo ljubezn, ki bo plodna in polna erotike, da o sreči niti ne govorim. Nekje v drugi polovici tega leta vidim tudi potovanje in novo poznanstvo mogoče tudi s tujine, ki ti bo prineslo veliko veselja in novih poznanstev.

Prijateljstvo pa maš dobro pošlihtano. Mogoče tudi tu je nekaj predaha in premišljevanja o tvojem prijateljstvu vendar kmalu se bo to razširilo in seveda dost smsu in mejlu bo krožilo. hehehehehe na facebuku bo kr cel svet pred tvojimi nogami seveda pa internet ti tu kr dost leži. Je pa to vse na površinskem prijateljstvu ostane pa le par pravih prijatelju.

Pa lep pozdrav
Uporabniški avatar
bik
Debatorica
Debatorica

Napišete vprašanje, kopirate zadnji seznam in se zapišete na konec čakalne vrste:

yordania, str 33 za Natašo
ribicaX, str. 34 za Natašo
Duan, str.34 za Natašo
*milka* str. 34 za Natašo
dandejcica, str.34 za Natašo
shania, str. 34 za Natašo
ališa, str. 35 za Natašo
tipika, str.35 za Natašo
TOM-Lady, str. 36 za Natašo
Jess°, str.37 za Natašo
SupeLLka** str.37 za Natašo
rachka_ str.37 za Natašo
mala-anchy str.37 za Natašo
nina28:)str 37 za Natašo
Damyanchyka str.37 za Natašo
Ananananas, str. 37, za Natašo
miska_889 str.38 za Natašo
BaUcYkA str. 38 za Natašo
dai.94 str. 38 za Natašo
Sunset21, str. 39, za Natašo
Ladyy* str.39 - Nataša
black_ariella, str. 39, za Natašo
Corfugirl, str. 40, za Natašo
linChi, str. 40, za Natašo
eva., str. 40, za Natašo
LadyBug11777, str. 40, za Natašo smile
čokolinček, str. 40, za Natašo
*kayka*, str. 40, za Natašo
Uporabniški avatar
*kayka*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a *kayka* »

evo, men tud lahko odgovoriš :wink: :)
Uporabniški avatar
melodious
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a melodious »

bik napisal/-a:
melodious napisal/-a:Jaz se po nekaj mesecih ponovno javljam :D Sem takrat postavila vprašanje (str. 5) kako bo na glasbenem področju, če bom našla band. Še zmeraj me zanima isto vprašanje, saj ni bistvenih razlik :( Zanima me pa še striktno za en band, če se mi kaže kaj na glasbenem področju z njimi? Želja je velika, pa sem tako firbčna, da sem mogla vprašat :)

Melodius Dosti o tem premišljuješ vendar le pri sebi. Ne vidim tvoje srčne želje, ki bi ti pokazala pravo pot do benda in seveda vložene energije v to smer. V sebi maš pomisleke, ki ti ne dajo da bi se premaknila in zaživela s kakim bendom. Mogoče se pa nezavedno bojiš neuspeha in v sebe nisi dost prepričana. V kolikor boš v to smer uložila več energije se ti bo to sigurno uresničilo vendar pa ne brez malih težav.

Ne moreš verjet vendar tudi za ta bend so se mi odprle skoraj enake karte. Tudi tu maš enake možnosti kot pri ostalih bendih. Prej ko boš razčistila stvari ki te ovirajo bo vse prišlo. Vendar ponavljam ne vidim nobene srčne karte ki bi nakazovala na to, da si ti to resnično želiš.

Pa lep dan ti želim

Bik, hvala ti za odgovor. Uh, želja je velika, ampak imam v sebi velike dvome o sebi, ki to željo nekako ubijajo. Dvome pa imam glede svojega petja. Preveč se obremenjujem s tem ali bom pravilno odpela določen ton ali ne, na mesto, da bi se prepustila. Res je, da veliko premišljujem o tem, ampak nekako mi dvomi jemljejo energijo. Bom delala na tem podorčju na sebi. Nekaj časa sem zlo zagnana, potem pa spet pridejo dvomi in ... Brez glasbe sem pa kot riba na suhem :(

Hvala ti še enkrat za odgovor, sem dobila kar pozitivno energijo, ko sem videla, da je možnost in da se le jaz omejujem. :) Hvala :)
Uporabniški avatar
bik
Debatorica
Debatorica

melodious napisal/-a:
bik napisal/-a:

Pa lep dan ti želim

Bik, hvala ti za odgovor. Uh, želja je velika, ampak imam v sebi velike dvome o sebi, ki to željo nekako ubijajo. Dvome pa imam glede svojega petja. Preveč se obremenjujem s tem ali bom pravilno odpela določen ton ali ne, na mesto, da bi se prepustila. Res je, da veliko premišljujem o tem, ampak nekako mi dvomi jemljejo energijo. Bom delala na tem podorčju na sebi. Nekaj časa sem zlo zagnana, potem pa spet pridejo dvomi in ... Brez glasbe sem pa kot riba na suhem :(

Hvala ti še enkrat za odgovor, sem dobila kar pozitivno energijo, ko sem videla, da je možnost in da se le jaz omejujem. :) Hvala :)

Sej jst mam dobro volju tudi da bi pel pa mi to ne uspeva zato mi pa bolj tango leži. Ti pa maš talent in vse ostalo le energijo pravilno usmeri in prepusti se uživanju. Vse ostalo bo prišlo. Redvsem pa to, da nisi zadost dobra. Če poslušam nekatere me res prime da bi še jst šu na tekmovanje za emu hehehehehehe
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

bik napisal/-a:
haley napisal/-a:bik js bi kak odgovor od tebe rada...če ti smem vprašanje zastavit :wink:

Ni blema le na seznamu te nism opazu, da bi vedu kaj te pa zanima.

hehehehehe :razz: :razz: :razz: :razz:

Evo moje vprašanje... :wink:

Bližam se koncu faksa in me zanima kdaj bom zaključila (če bom imela kake probleme pri tem) in če me potem kmalu čaka kaka solidna služba?
Kako mi kaže kaj glede zdravja?

Hvala že vnaprej za odgovor :)
^Sophie^
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a ^Sophie^ »

Sophie^ je napisal/a:
Bik, tudi jaz te prosim za odgovor-kako mi kaže v ljubezni? Kdaj bo kakšen preobrat? Če se bo kdaj nadaljevalo tisto kar se je pred nekaj meseci začelo in potem ustavilo? Če ne, kdaj kaže kaj novega? Pač vse o ljubezni... smile

Aja pa še to, kako kaže kaj v prijateljstvu?

Za odgovor se ti že v naprej zelo zahvaljujem smile

Sophie Malo širše sn pogledu v tvoje ljubeznsko življenje. Vidim da si mela lepo vezo, ki se je pač razdrla oziroma prekinila predvsem pa zaradi neodkritosti in držanja fig v žeu. Sedaj si v času ko premišljuješ kaj je blo narobe in seveda kaj bi se dalo bolje storit. To je v tebi in seveda misli ti še vedno begajo k tej zvezi, ki na tak način kot je bila nima prihodnosti. Za dobro zvezo sta samo dva tretja oseba pa nima več vstopa, ker poruši ravnovesje. Tako velja tudi za naprej v kolikor boš počistla s starim se ti bo takoj odpru prostor za nova poznanstva in za novo ljubezn, ki bo plodna in polna erotike, da o sreči niti ne govorim. Nekje v drugi polovici tega leta vidim tudi potovanje in novo poznanstvo mogoče tudi s tujine, ki ti bo prineslo veliko veselja in novih poznanstev.

Prijateljstvo pa maš dobro pošlihtano. Mogoče tudi tu je nekaj predaha in premišljevanja o tvojem prijateljstvu vendar kmalu se bo to razširilo in seveda dost smsu in mejlu bo krožilo. hehehehehe na facebuku bo kr cel svet pred tvojimi nogami seveda pa internet ti tu kr dost leži. Je pa to vse na površinskem prijateljstvu ostane pa le par pravih prijatelju.

Pa lep pozdrav

Bik, hvala. Si me kr zadel ja :). Sicer se mi zdi to, da ne bi bilo več nič iz tega malo zastrašujoče, po drugi strani pa kr logično... Glede onega potovanja mi tudi nič ni jasno, zdaj mi edino pride na misel,da je morje, ker pa bo tudi on, saj gremo vsa družba skupaj... morda bi ta najin odnos ponovno zaživel, na drugačen način? Ne vem in vsa firbčna komaj čakam drugo polovico leta :D

Kar pa se tiče prijateljstva in tisto glede facebooka, pa si zadel v nulo! :D

Svaka čast

Lp
Uporabniški avatar
Natasa*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Natasa* »

Najprej Bik hvala!

Tale tema je končno zares oživela (sem se počutila že kot v kakšni tovarni za tekočim trakom (ta pa vsak dan daljši)).

Jaz grem kar po vrsti dalje, ampak medtem te bodo pa punce kot vidim kar zame zažicale za en hitrejši vpogled!

yordania napisal/-a:hej. mene pa zanima kako mi kaj kaže v ljubezni. se obeta kaj? :)
pa tudi kako kaj kaže s faxom?
lp

V ljubezni se ti je kot izvorna odprla karta zvestobe, notranjega miru. Si torej osrediščena, veš kaj na tem področju želiš in že svoja. Niso se pa stvari v danem trenutku še postavile na svoje mesto.

Še vedno si v neke vrste tranziciji: poti, hrepenenje ... nekako ni še prave stabilnosti. Karta ljubezni se ti na široko odpira že v naslednji tednih, še posebno skozi komunikacijo (karta pisam), in pa novi začetki (karta otroka) se kažejo. Ne bo šlo brez težav, ampak te se odprejo šele v maju in izzvenijo v septembru. Na jesen se ti stvari postavijo tako, kot hrepeniš, da bi se, že ta danes.

Imaš dovolj energije, pa tudi zajetno mrežo znancev in prijatljev, da ti ne bo hudega niti v trenutkih, ko ne bo šlo vse tako, kot bi si želela.

Ni prav konkreten odgovor, ampak po drugi strani tudi nisi postavila najbolj konkretnega vprašanja ;)

Faks:

Iz nedavnih težav boš dobro splavala. Prav te dni, tedne, se ti odpira karta otroka in nadaljuje v veselje, kar pomeni, da boš napredovala, se premaknila z 'mrtve' točke. Tistih nekaj ovir, ki se ti na tej poti še zastavlja, boš lažje premagovala kot doslej.

Počasi se nakazuje tudi že potencial uresničenja cilja, tako da ne dvomim, da spelješ.
Uporabniški avatar
Natasa*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Natasa* »

Napišete vprašanje, kopirate zadnji seznam in se zapišete na konec čakalne vrste (tiste, ki si želite, da bi vam odgovoril (tudi) bik, pa dopišite poleg svojega imena še dovoljenje, da vam v karte lahko pogleda tudi on):

Duan, str.34 za Natašo
ališa, str. 35 za Natašo
tipika, str.35 za Natašo
Jess°, str.37 za Natašo
rachka_ str.37 za Natašo
dai.94 str. 38 za Natašo
Ladyy* str.39 - Nataša
eva., str. 40, za Natašo
LadyBug11777, str. 40, za Natašo smile
*kayka*, str. 40, za Natašo
Uporabniški avatar
*kayka*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a *kayka* »

Duan, str.34 za Natašo
ališa, str. 35 za Natašo
tipika, str.35 za Natašo
Jess°, str.37 za Natašo
rachka_ str.37 za Natašo
dai.94 str. 38 za Natašo
Ladyy* str.39 - Nataša
eva., str. 40, za Natašo
LadyBug11777, str. 40, za Natašo
*kayka*, str. 40, za Natašo, bika
Ananananas
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Ananananas »

Duan, str.34 za Natašo
ališa, str. 35 za Natašo
tipika, str.35 za Natašo
Jess°, str.37 za Natašo
rachka_ str.37 za Natašo
Ananananas, str. 37, za Natašo oz. BIKA =D
dai.94 str. 38 za Natašo
Ladyy* str.39 - Nataša
eva., str. 40, za Natašo
LadyBug11777, str. 40, za Natašo
*kayka*, str. 40, za Natašo, bika
LadyBug11777
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a LadyBug11777 »

Bik, lepo prosim .... meni tudi, prosim, prosim ....
Odgovori