Najprej Bik
hvala!
Tale tema je končno zares oživela (sem se počutila že kot v kakšni tovarni za tekočim trakom (ta pa vsak dan daljši)).
Jaz grem kar po vrsti dalje, ampak medtem te bodo pa punce kot vidim kar zame zažicale za en hitrejši vpogled!
yordania napisal/-a:hej. mene pa zanima kako mi kaj kaže v ljubezni. se obeta kaj?

pa tudi kako kaj kaže s faxom?
lp
V ljubezni se ti je kot izvorna odprla karta zvestobe, notranjega miru. Si torej osrediščena, veš kaj na tem področju želiš in že svoja. Niso se pa stvari v danem trenutku še postavile na svoje mesto.
Še vedno si v neke vrste tranziciji: poti, hrepenenje ... nekako ni še prave stabilnosti. Karta ljubezni se ti na široko odpira že v naslednji tednih, še posebno skozi komunikacijo (karta pisam), in pa novi začetki (karta otroka) se kažejo. Ne bo šlo brez težav, ampak te se odprejo šele v maju in izzvenijo v septembru. Na jesen se ti stvari postavijo tako, kot hrepeniš, da bi se, že ta danes.
Imaš dovolj energije, pa tudi zajetno mrežo znancev in prijatljev, da ti ne bo hudega niti v trenutkih, ko ne bo šlo vse tako, kot bi si želela.
Ni prav konkreten odgovor, ampak po drugi strani tudi nisi postavila najbolj konkretnega vprašanja
Faks:
Iz nedavnih težav boš dobro splavala. Prav te dni, tedne, se ti odpira karta otroka in nadaljuje v veselje, kar pomeni, da boš napredovala, se premaknila z 'mrtve' točke. Tistih nekaj ovir, ki se ti na tej poti še zastavlja, boš lažje premagovala kot doslej.
Počasi se nakazuje tudi že potencial uresničenja cilja, tako da ne dvomim, da spelješ.