What NOT to wear

Novosti, trendi...
Zaklenjeno
Fancy Nancy
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Fancy Nancy »

Libido. napisal/-a:kaj ste zdej tako zakomplicirale? kolkr sem jst razumela njen post, Mimi ni govorila o nobenih očalih ki se spremenijo .. nevem kje ste to prebrale?? govora je blo o ljudeh ki imajo ponoči/v zaprtih prostorih sončna očala na nosu in Mimi je napisala, da kadar skoči za 5 minut v trgovino jih tudi ona ne sname ... đizs, od kje ste potegnile da se njena očala spreminjajo? :lach:

Nihče ni nič zakompliciral. Mimi je omenila, da v trgovini ne sname očal in ker je omenila, da ima očala z dioptrijo, sem pač povezala stvar s tem, če ima take, da zatemnijo na soncu, v prostoru pa ne delujejo kot sončna očala. :wink: Če je temu tako, se itak ne opazi, da so to sončna očala. Se je pa pač razpasla debata v tej smeri, ne vidim nič slabega v tem.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Me pa res zanima kako zgledajo sončna očala z dioptrijo, ki zatemnijo na soncu, drgač pa ne zgledajo kot sončna očala? :gruebel:

Razen tistih, ki jih purple_rain nalepila.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

LOL
No jst imam dvoje očal z dioptrijo - navadna in sončna (čist črna :D ) In poleti, ko sem zunaj, nosim sončna in jih ne snamem, če skočim v trgovino nekaj kupit ali pa v notranjost lokala na WC, ker sem brez čist slepa, menjat se mi jih pa ne ljubi, ker imam tisti čas navadna pač nekje pospravljena, mogoče niti ne s sabo.
In zato se mogoče komu zdi, da se v trgovini afnam z očali na nosu :P Ampak tako se vsaj kam ne zaletim, hehehe :D

Drugače pa ja, seveda obstajajo očala, ki so kot navadna, na soncu pa malo potemnijo.... sam ne ratajo čist temna, ampak ponavad boljrjavkasta... stekelca, a ne.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

Bunny.
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Bunny. »

*mala* napisal/-a:Me pa res zanima kako zgledajo sončna očala z dioptrijo, ki zatemnijo na soncu, drgač pa ne zgledajo kot sončna očala? :gruebel:

Razen tistih, ki jih purple_rain nalepila.

Zgledajo k navadna očala z dioptrijo. Nč drugačne niso po obliki. Sam šipce so posebne in ratajo črne ko prideš na sonce oz. se zatemnijo. Upam da smo zdej razjasnile kakšne so to.
spice girl
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a spice girl »

Moja mama ima sončna očala na dioptrijo. To so navadna sončna očala, samo da imajo leče dioptrijo. Leče so črne barve tako na soncu kot v prostoru. Prvič pa slišim, da bi se leče same zatemnile? Pri moji mami se ne.
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a somebody »

tvajo mama ma pač navadna sončna očala, sam d majo še dioptrijo.
tista so pa posebna k se na svetlobi zatemnijo, drgač so pa čist k navadna
Fancy Nancy
Komunikatorka
Komunikatorka

^^ Zato ker ima običajna sončna očala z dioptrijo. :wink: Naj se še ene pet osebkov začudi, da to obstaja. :D
Če se vrnemo nazaj na temo... ntw je zame, če ženska obleče tigraste pajkice (kakršnega koli vzorca), pa naj ima še tako hudo postavo in tinny nogice. :wink:
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

^^ Lahko bi nam, ki tega ne poznamo vsaj malce bolj razjasnila, ne pa da šokirana, da nekateri ne vedo da obstajajo :roll:
Še posebno, ker šele ti par dni nazaj to ugotovila.

No, v angleščini se take leče imenujejo Photochromic lens. KLIK- je še ena slikca spreminjanja spodaj.

Ampak zato, ker ne potemnijo v avtu, so zame popolnoma neuporabna, ker jih edino med vožnjo res nujno rabim.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a McLarnovc »

Fotokromatične leče niso ravno nekaj tako zelo novega.... Me pa čudi, da ste to šele zdaj ugotovile...
To ali se zatemnijo v avtu je pa odvisno od tega kakšne so šipe na avtomobilu. Če preveč slabijo UV spekter, potem stvar ne deluje...
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Fancy Nancy
Komunikatorka
Komunikatorka

*mala* napisal/-a:^^ Lahko bi nam, ki tega ne poznamo vsaj malce bolj razjasnila, ne pa da šokirana, da nekateri ne vedo da obstajajo :roll:
Še posebno, ker šele ti par dni nazaj to ugotovila.

No, v angleščini se take leče imenujejo Photochromic lens. KLIK- je še ena slikca spreminjanja spodaj.

Ampak zato, ker ne potemnijo v avtu, so zame popolnoma neuporabna, ker jih edino med vožnjo res nujno rabim.

Lol, zakaj pa zdaj tak odziv? Glede na to, da je to že itak OT, se nisem želela spuščati v detajle, sploh ker se je nekaterim zdelo smešno, da se o tem debatira v tej temi tako na široko. Jaz o tem ne vem dosti, zato ne vem zakaj od mene pričakuješ, da ti bom vse razložila. Jaz sem samo iz radovednosti šla gledat, ker sem že pred časom slišala, da to obstaja in se mi je zdelo čudno, zakaj tako začudenje, da taka očala obstajajo. :wink:
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

^^in med tem čudenjem ne bi blo nič hudega, če bi še kakšno tu gor razsvetlila s svojimi ugotovitvami
(jz sem sicer zadevo že poznala)
Uporabniški avatar
Lamia
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Lamia »

Men so pa NTW žametne hlače. :) Se opravičujem, če jih katera nos, ampak men je to čist zgrešen...razen na kakšni starejši ženski :)
And I'd give up forever to touch you.
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

^^Aja. Ponavad so žametne hlače bolj tople kot pa katere druge hlače. Kaj pa recimo pozimi, ko je ful hladno-kake hlače se pa naj takrat obleče? :)
Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Nizozemska

Neprebrana objava Napisal/-a Liefde »

Jap, se popolnoma strinjam. Ampak vsak ima svoje...
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
Zaklenjeno