Študij: Medicina
- barbie_girl
- Kršitelj/ica 2. stopnje
- Kraj: Ljubljana
- barbie_girl
- barbie_girl
Ej tega je mene tudi blo strah...sam te hitro mine. Zelo hitro. Ker so itak drugacni,mislim v formalinu so. Pa se ful razrezani.
Nasaskupina pa je res mela svezega, se nedotaknjenega.
Prvic je bla malo kriza, vidis mrtvega cloveka prvic, ampak potem pa smo se ze tepli kdo bo zraven.
Jaz ne morem videt svoje krvi
. Pa nimam rada da me pikajo
. Jaz druge lahko brez blema.
Nasaskupina pa je res mela svezega, se nedotaknjenega.
Prvic je bla malo kriza, vidis mrtvega cloveka prvic, ampak potem pa smo se ze tepli kdo bo zraven.
Jaz ne morem videt svoje krvi

Meow
Trupla in kri pa res ni nič tazga.....
Eh kaj študent vse vid.....že v drugem letniku ti dajo truplo da ga sam seciraš,....truplo staro vsaj pet let in prepojeno s formalinom,...
rez dva pa je srce zun,..pa žolčnik po podnu pa pluča na stolu.....
....potem v tretjem letniku moraš gledat štiri obdukcije kjer sveže truplo razparajo kot prašiča v klavnici,...pa glavo je treba z žago odpret,......pa potem vse ostanke nazaj v prni koš zmečejo pa zašijejo....
Vabljeni!
Eh kaj študent vse vid.....že v drugem letniku ti dajo truplo da ga sam seciraš,....truplo staro vsaj pet let in prepojeno s formalinom,...
rez dva pa je srce zun,..pa žolčnik po podnu pa pluča na stolu.....
....potem v tretjem letniku moraš gledat štiri obdukcije kjer sveže truplo razparajo kot prašiča v klavnici,...pa glavo je treba z žago odpret,......pa potem vse ostanke nazaj v prni koš zmečejo pa zašijejo....
Vabljeni!

Jaz sem ze prvi teden secirala
.
Patoloske obdukcije niti niso tako hude, meni je bilo celo zanimivo, ceprav nam je bilo prihranjeno piljenje glave in vsebina crevesja.
Sodne so pa kriza. Nobenega od tam nisem pozabla, za vsakega sem si prebrala v casopisu, vse mladi fantje
. En 26 pa lukna v glavi od metka, edinokrat, da mi je blo slabo na faxu in sem sla ven.
Brrrrrr.

Patoloske obdukcije niti niso tako hude, meni je bilo celo zanimivo, ceprav nam je bilo prihranjeno piljenje glave in vsebina crevesja.
Sodne so pa kriza. Nobenega od tam nisem pozabla, za vsakega sem si prebrala v casopisu, vse mladi fantje

Brrrrrr.
Meow
Mene tud moti teh 6 let ki jih je treba preživet na faksu
V moji teoriji nameravam met 5 otrok
in to kej kmal (se prav še pred 30 vsaj dva) in pomoje da med študijam lih nimaš kej preveč časa še za otroke pa moža in vse skupej ... sam to je enako močna želja kot pa študij medicine
mal neumn ampak tkole je
sam pol ko premišljujem kam bi še lahko šla ugotovim da nikamor ker me nč druzga ne veseli
a ma kdo podobne izkušnje ... in kako se obnese

V moji teoriji nameravam met 5 otrok

sam pol ko premišljujem kam bi še lahko šla ugotovim da nikamor ker me nč druzga ne veseli

a ma kdo podobne izkušnje ... in kako se obnese

Moja mami je imela mojega brata in mene že pred tridesetim (brata pri 25 in mene pri 28), kar pomeni, da se da, če se hoče.
Samo moraš bit pa pridna in sproti izdelovat letnike. Ker imet otroka in študirat medicino...huh, si sploh ne predstavljam. Po moje se ti sfuzla.
Samo moraš bit pa pridna in sproti izdelovat letnike. Ker imet otroka in študirat medicino...huh, si sploh ne predstavljam. Po moje se ti sfuzla.

Zapisuj rane v pesek in srečo v kamen. (anonimo)
No, bom se jaz napisala svoje mnenje... Sem 2. letnik, opravljene obveznosti imam vse, ucim se ne toliko kot bi se mogla, povprecne ocene pa res nimam 10! V gimnaziji sem bila prav dobra, na maturi odlicna, za maturo sem mela biologijo pa sociologijo... In medicina RES ni tezka, da se met otroke, res pa zahteva VELIKO samodiscipline in organiziranosti! Pocitnice imas lahko brez vecjih problemov vse tri mesece, ce si cez leto malo bolj priden. Do sedaj sem se vsak izpit naucila po zapiskih, samo kombinacija je potrebna, tako da mislim, da tudi literatura ni tako velik problem. Skratka, ce citiram svojega ocka: odkar sem na medicini ne verjame vec, da ja ta zahtevna, meni pa tudi ni kaksen pretiran izziv (razen v samodisciplini in organiziranosti). Ce ti je zadeva vsec, potem jo dobesedno pozres in si izredno hitro zapomnis vse skupaj... Veliko srece!