Vanessa: A je kje rečeno, da je mel kemoterapijo 2 mesca nazaj?
Jaz poznam in mi je bilo vse logično.
Men je pa A walk to remember ful zanič film, pa Hilary Swank makes me throw up a bit

Jaz poznam in mi je bilo vse logično.

Halo, jst bi takšnega tipa pustila pr mir, ona je pa še kar lazla za njim. Če umiraš še nimaš pravice da si nesramen. BTW, tud ta njegova nesramnost mi ni bla nič jasna in posledično tudi ne njena zaljubljenost vanj. Konča se res kar naenkrat, cela zgodba je precej predvidljiva, predvsem pa nezanimiva, kot sem že rekla. Še posebej pa moram omenit, da me ponavadi takšni filmi spravijo v jok, pri tem pa nisem potočila niti solzice, ker mi igralca nista bila niti malo prepričljiva. In tudi mene film spominja na A Walk to Remember, samo da je v Keith punca tudi party girl itd., v AWtR pa ji samo še svetniški sij manjka nad glavo, in vloga umirajočega je zamenjana.

sončk napisal/-a:Ti si strokovnjakinja za vse vanessa anejoy23 napisal/-a:^^ Hilary Swank v A Walk to Remember?
Ne, nekak sm združla 2 filma, k jih sovražm - Hilary Swank v PS I love you, pa A walk to remember, k mi je bil pa tako klišejski, da mi je bil že smešn
No, PS I Love You je pa men ful ušeč