claire prosim moje citate, da vidim, če sem res to kje napisala. Možno, da sem kje napisala kaj podobnega. Nevem. Pač najdi. Res je, da sem napisala, da je težko ženi zaradi otrok. Ampak to ni olajševanje okoliščin. Napisala sem samo (kot že v 4 postih prej), da je lahko zaradi tega ženski bolj udo, da morda katera noče zaradi tega stran + vse ostale stvari, še enkart navajam
skupaj sta preživela celotno življenje, skupaj sta si ustvarila dom, skupaj preživela mladost, preživela vse probleme, ki nastanejo v zakonu, preživela sta vse krege..
Prosim navedi mi, kje sem napisala, da ji on nebi smel vračati ljubezni. Normalno, da bi ji moral. Ampak se mu očitno na trenutke zmeša in zato je tako. In to se da pozdravit oz an začetku iti stran, potem iti po pomoč. In zopet, kje sem napisala, da človek ki trpinči ženo, pije alkohol -pravi da je bolezen kriva??? Daj me prosim citiraj, ali pa res preberi moje poste dobro, ker mi je neumno v vsakem postu pisat isto, kar sem napisala že prvič.
In nič nisem rekla čez tvojega fanta
Ampak te ne poznam, torej dajem možnost, in upam, da si resnično tako močna, da boš lahko tako naredila.
In ko primerjaš to, da veš, da 100% nebi položil roke nate s tem, da ti zase veš, da ga eboš nikoli prevarala. Punca drugače je vedeti zase neko stvar, kot za drugo osebo. Meni se zdi, da čeprav sva z fantom skupaj 3 leta, ga še nikakor ne poznam niti 90%, sedaj že vem, kako odreagira, ampak kaj gre njemu po glavi nebom vedela nikoli

Jaz lahko človeku 100x zatrdim, da sem neagresivna, pa boma enkrat doma, on bo z nogami na mizi, jaz imela slab dan in bum... Veš lahko zase, za druge pa 100% ne. Pa še zase se dosti krat zarečemo. In sedaj spet ne trdim (da v naslednem tvojem postu spet nebom slišala: Pa js vem kak je, ne morš mi ti...) da bo tako, da ti pojma nimaš, ampak to je le moje mnenje. Ljudje se spreminjajo. Danes takšen, jutri drugačen. V veliko primerih se to naredi, ni pa nujno!!!
In moški, ki si mislijo, da so vse, da lhko vse naredijo, da lahko žensko vdarijo, da se lahko nad njo znašajo, jo izkoriščajo, so bedaki. Ampak obstajajo. In obstajajo ženske, ki jim ˝nasedajo˝.
In ja škoda zame.

In naj me bo fuuuj