Izpit za avto

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Zaklenjeno
sunset21
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a sunset21 »

Dizzy.girl napisal/-a:Hvala, Fay, sunset21. sej mi vsi govorijo da naj se ne sekiram in bo že bolš, ampak k ti enkat spodleti se pol še neki cajta počutiš k en največji luzer pa kt da ti nikol nau ratal narest - vsaj jst.
mam pa zaenkat 41 ur, jutr se grem še enkrat prijavt, potem pa držimo pesti :?

vem, kako ti je. še zlasti se ti je bed, ki zaradi trapaste napake, ti ne dajo zelene luči. a pravijo, da pri vsakemu pride čas. kot za študij, tako za avto. velik sreče.
Uporabniški avatar
Miss M.
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Supernova Heights

Neprebrana objava Napisal/-a Miss M. »

RoNcoLiNo napisal/-a:

Aja in šeškandal ki se dogaja moji sošolki---vozi pri AMZS in ima 9 ur na poligonu!!!

Vsaka taka zgodba ima dve plati in prav zanimivo bi bilo slisat, kaj ima za povedat njen instruktor. Vsekakor pa dokler on ne oceni, da je ona pripravljena za promet, ne bo ogrozal nje, sebe in vseh drugih udelezncev v prometu s tem, da jo pelje na prometno cesto. Tko da zna bit, da je pac mal (al pa velik) nerodna (pa to nima prov nobene veze s splosno inteligenco!).

Aja pa niti dva cloveka si nista enaka v voznji, niti enojajcna dvojcka ne (osebno poznam primere). Ljudje cist preveliko krivdo valijo na instrkutorje, ko se zacnejo nabirat ure in cist prevec zaslug samim sebi pripisujejo, ko jim uspe z malo urami narest izpit...
Treba je bit do ravno prave mere samokriticen, ne prevec in ne premalo. Pa zaupat vase in vedet, da ko instruktor kritizira, glasno komentira, ipd. se to nanasa na voznjo in ne na osebnost osebe, ki vozi. Tako da si ne prevec k srcu jemat vsega, kar instruktor naredi ali rece in analizirat njegovega zehanja ali nihanja razpolozenja ter se sekirat zarad tega... Delas, kar ti rece, popravis napake, na katere te opozarja in das pac vse od sebe. Vec kot to naredit itak ne mores :)
What's the story, morning glory?
Horus

Neprebrana objava Napisal/-a Horus »

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:22, skupaj popravljeno 1 krat.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

pa kaj si pa ti hudobn? pač ima 9 ur :D bolš, da ima teh 9 ur na poligonu kot pa na cesti, sklepam namreč, da ji ne gre najbolš :D ampak ji bo že zlaufal, poznam eno, ki je pri 78. uri šla 1. na izpitno (če katero tolaži :D ) Slika
Horus

sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

No, ampak js si za tako upam trdit, da ne bo prevlkih pizdarij zganjala po cesti, ker taki ponavad bolj previdn vozjo, kot pa eni, ki so imel izpit v rokih že pr 25. uri :P
Horus

sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

dej pejt spat no
Horus

sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

misliš, da se ti tule ne more zmešat? za sabo pejt poste brat :P :D :D
Horus

sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

šala na moj račun :cry:

js ne bom več OT, lahko noč
*QueenBitch*
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *QueenBitch* »

Horus napisal/-a:Tako razmisljanje pa mi gre najbolj na jetra.

Ja, to so tisti, ki vozijo zunaj naselja 70, tudi po popolnoma preglednih ravnicah, in s tem nervirajo vse voznike okoli sebe, da potem grejo ti divje prehitevat, po moznosti v skarje.

Prav tako ti v kriziscih cakajo, da imajo res 3 kilometre fraj, preden zavijajo na levo, kar pomeni, da ravno 1-2 avta prideta skozi zeleno, za zavijanje na levo, namesto 5 recimo.

UGH! Ja, nevarni so vozniki, ki precenjujejo svoje sposobnosti. Ker se lahko ti zaletijo vate. Raznorazni nesposobnezi so pa nevarni, ker te sprovocirajo s svojo nesposobno voznjo.

In btw, 25. ura ni "ze". Oziroma, 5 let nazaj je bilo ze 25 ur ohoho ur :P Ko pa berem tu 50 ur pa 100 ur pa itak sam WTFjam.

Zunaj naselja 80 namest 90 je vecja pizdarija kot 100 namest 90.

Zdj je pač 25 ur že, včasih je blo pa to veliko. Sam promet se spreminja, na primer "super" je videt kakšne starejše voznike k so mel zihr sam 15 ur kako pač ne znajo krožnega speljat pa ne vejo kdaj dat smernik pa kdaj ne, pa tko. Zdj pač noben nima prov mal ur, razen tisti k izpit "ponavljajo" k so jim ga vzel.
Fay
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Fay »

Horus verjemi, da imam raje 150 ur in se naučim vredu vozit, ker še nisem bila nikoli v avtu in me bo ˝sram˝ ker jih imam toliko, ker vem da najbrž z 25 urami pač nebom naredila. Kje je problem. Če ti znaš, fajn. Če on zna, še bolje. Jaz in še 1000 takih pa ne znamo in se bomo naučili. :cool:
Uporabniški avatar
čokolinček
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a čokolinček »

Ekola... Spet mela vožnjo - itak danes mi je šlo neprimerno bolje kot včeraj :) tudi parkiranje sem že kar pogruntala, česar sem najbolj vesela :razz: V četrtek grem v Lj, na avtocesto, pazte se me!! Potem naslednji teden še enkrat v Lj, pol bo pa itak že glavna... Društvenga očitno sploh ne bom mela kot kaže :D
Zaklenjeno