Nočno življenje v Mariboru
Nočno življenje v Mariboru
Pa naj ima še drugo največje mesto naše države svojo temo o nočnem življenju.
Zanima me, kam kaj zahajate, predvsem tiste, ki ste stare že vsaj 23-24 recimo...
Zanima me, kam kaj zahajate, predvsem tiste, ki ste stare že vsaj 23-24 recimo...
- positive vibration
- Cosmofrik
Ker sem študentka, se rada udeležim raznih tematskih študentskih zabav na Štuku. Velikokrat me korak pelje 200m stran od Štuka, v Kaos, kjer je čez teden vedno čaga, ob vikendih pa ponavadi zamre. Na rednem sporedu sta mi tudi Pekarna in Satchmo. Če so kaki koncerti napovedani, pa še Gustaf, KGB. Če grem ven bolj s komercialno družbo, zavijem tudi v KMŠ ali pa Klet.
Tukaj pa se moj repertoar že konča. Upam, da sem ti dala kako novo idejo, ampak kot vidiš, razne Niagare, Bongosi, Samsare niso zame...
Tukaj pa se moj repertoar že konča. Upam, da sem ti dala kako novo idejo, ampak kot vidiš, razne Niagare, Bongosi, Samsare niso zame...
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
- Tearjerker
- Cosmopsiho
- positive vibration
- Cosmofrik
-
- Kofetarica
- Kontakt:
- Lady_Cristina
- Debatorica
- Kraj: Graz
-
- Kofetarica
- Kontakt:
-
- Sramežljivka
-
- Cosmopsiho
Sessa napisal/-a:mycosmogirl napisal/-a:A ni tam en klub Satčmo neki!Mi frendica skos spomine deli, sam zdj ne vem al je glih v Mariboru ali je v Celju!?
saj pa satchmo je navaden kafič pod zemlovem, da včasih kdo tam poje pa imajo kao neke partyje...ne vem kaj poslušaš? to je bol lokal za take...zablužene
kaj to pomeni...zabluženi?
no. dejsnki pomen besede poznam, ampak koga ti predalčkaš pod zabluzence?

- positive vibration
- Cosmofrik
Haha, men je tudi mal smešno to s temi zabluženimi...
Pač to je jazz klub, jaz se tam pogosto zadržujem ob sredah, ko so jam sessioni. Ljudstvo je povečini sestavljeno iz glasbenikov, raznoraznih umetnikov, bohemskih dušic...mogoče kdaj res diši po kakih zeliščih zunaj in je zato Sessa govorila o zablojencih
Vsekakor verjamem, da se kaka finačica ne bo glih dobro počutla, ker ji noben ne bo namenjal pozornosti, katero sicer dobi v raznih prostorih bolj fancy sorte.

Pač to je jazz klub, jaz se tam pogosto zadržujem ob sredah, ko so jam sessioni. Ljudstvo je povečini sestavljeno iz glasbenikov, raznoraznih umetnikov, bohemskih dušic...mogoče kdaj res diši po kakih zeliščih zunaj in je zato Sessa govorila o zablojencih

Vsekakor verjamem, da se kaka finačica ne bo glih dobro počutla, ker ji noben ne bo namenjal pozornosti, katero sicer dobi v raznih prostorih bolj fancy sorte.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
pure and easy
Playing so free,
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Maribor
hehe, jaz sem taka ^^ (malo heca, da ne bo pomote)
Sicer najraje zahajam v Niagaro, ampak res pogrešam dober klub s house glasbo..Glamour mi ne potegne, se mi zdi da je neka negativna energija tam, pa folk ki ga prvič vidim, neke male grupice..no Niagara mi je ql ko kaj dogaja, žal pa je največ folka ko je kaki jugo večer, tega pa ne maram
ko je pa kaka obletnica pa tolko folka da se ne moreš premaknit, ah težko je z mano
Sem pa svoj čas veliko hodila v MC pa mi ni bilo všeč (žal moji družbi zelo), mi je bil Kaos dosti boljši. Bom pa mojo sestro zdaj 1x zvlekla v Satchmota (ona spada med "zablužence"
) pa da vidimo tam sceno. Hodijo pa moje kolegice redno tja, pa v ToTo Cafe ipd. 
Sicer najraje zahajam v Niagaro, ampak res pogrešam dober klub s house glasbo..Glamour mi ne potegne, se mi zdi da je neka negativna energija tam, pa folk ki ga prvič vidim, neke male grupice..no Niagara mi je ql ko kaj dogaja, žal pa je največ folka ko je kaki jugo večer, tega pa ne maram

Sem pa svoj čas veliko hodila v MC pa mi ni bilo všeč (žal moji družbi zelo), mi je bil Kaos dosti boljši. Bom pa mojo sestro zdaj 1x zvlekla v Satchmota (ona spada med "zablužence"

Houd de wereld tegen