Izpit za avto

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
Miss M.
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Supernova Heights

Neprebrana objava Napisal/-a Miss M. »

RoNcoLiNo napisal/-a:Hello!

Mene pa zanima,če kdo ve koliko je teh vaj,ki jih upisujejo v evidenčni karton zraven števila ur...ker pač tam ponavadi piše 3,1-3,8 itd.
koliko pa je vseh?

Vaje se delijo na tri sklope. Vaj v prvem sklopu je 10 (spoznas osnovne funkcije avta, znas speljat, zavijanje, vzvratna voznja, osnovno parkiranje..). Vaj v drugem sklopu je 16 (spremljanje, opazovanje prometa, reagiranje, predpisi, križišča, varnost). V tretjem sklopu je 6 vaj (hitra cesta, avtocesta, različni vremenski pogoji, različna gostota prometa..).

Torej to, kar pise v kartoncku (npr. 3.1 - 3.6) pomeni, da imas vse vaje iz tega sklopa. Je pa vse zakonsko predpisano in vsaka avtosola mora/instruktor mora uprabljat iste zapise.

Upam, da sm kaj pomagala :)
What's the story, morning glory?
Uporabniški avatar
čokolinček
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a čokolinček »

Lih z vožnje... Vozila sem tko SLABO, zanič, da še nikol tako. Ko sm vidla, da mi gre itak slabo, se je pa neki v men zganil (en hudič) in sm začela zanalašč še slabš vozit. Ker... kokr sm do zdej mislila, da rada vozim... Ne, ni mi kul več. :? Za povrh vsega imam zdej 24ur, od tega nisem bila niti 1x v Ljubljani, nisem imela nočne vožnje, nisem imela relacijske - GLAVNO vožnjo imam pa 3.3.2010 :tot: sem ga vprašala kdaj mam pa pol društvenga, pa ni nč hotu rečt. Da ko bom znala parkirat in normalno vozit, tkrt bom mela društvenga.
Dons sm ga totalnooo razočarala... je reku, da je blo tko planiran od začetka k je vidu da znam dobr vozit, da bom mela cca 20ur, pa gremo na glavno, zdej pa vid da jih bom rabla več. Super ne?... Doma sploh povedala ne bom, da mam drug teden glavno ker itak vem da bom padla. A se grem lohk pretty please kr fentat? :roll:
Fay
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Fay »

^^Nič sekirat. Morda bi se probala malček sprostit ob vožnji, ampak glede na to, da imaš tako zamorjenega inštruktorja, se najbrž niti ne moreš. Kaj če bi morda zamenjala inštruktorja za kako faco inštruktorja, s katerim neboš živčna že zaradi njega? In jaz nebi že sedaj mislila na to, da boš padla drugi teden. Misli na to, kako dobro je šlo, kako fajn je vozit, nevem misli na dobre stvari. Pa tudi, če padeš, doma nebo pokol... To se pač naredi vsakemu :wink:
In en :bussi: za spodbudo.
Uporabniški avatar
čokolinček
Komunikatorka
Komunikatorka

Hvala Fay. Ubistvu mam kul inštruktorja, če dobro vozim se mava fajn in mi z mirnim tonom glasu vse pove. Dons pa nevem kaj mu je blo, ful je bil resen, za vsako stvar je mal povzdignu glas in bil čist tečen vidt, in valda da sm pol še js takoj bolj na tleh... Mogoče misl da more bit tok resen da bom dobr vozila al kaj, se hudo moti...Upam da je mel samo slab dan in da bo jutri boljše volje (zraven tega mi je še 2x zazehu v avtu kar do zdej nikol ni, hmm mogoče bi ga mogla na kavo najprej povabit?), s tem pa bom tud js dobr vozila. Nevem mogoče je bil živčen ker mam naslednji teden glavno, pa dobr ve da morm še v Lj it pa to.. al pa ma kake zasebne probleme in je to težava.
Sej js si potihem ful želim naredit v prvo, ampak... Bomo vidl. :?
Uporabniški avatar
sarchika09
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a sarchika09 »

čokolinček, nič se ne sekiraj, vsakmu se kdaj zgodi, da vozi čist za en drek. Men se je to zgodil eno uro pred glavno vožnjo! (izpit sem mela ob 9h, vozla sem pa že eno uro prej), da ne omenjam, da sem takrat sploh prvič vozla po dežju (živčnost čist na višku). Pa tudi-zakaj pa ne bi naredla v prvo? Veš da lahko dobro voziš in da znaš vozit. Sam ne zdej obupat zaradi ene slabe vožnje, drugič bo zihr bolš :wink:
Uporabniški avatar
Dizzy.girl
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Dizzy.girl »

js sm mela pa dons glavno ... prvič. nism nardila.
bljah to sploh ne morš povedat kok je bedno. sploh ker amm že tok ur :?
Fay
Kofetarica
Kofetarica

^^ ah bo pa v drugo šlo... Jaz že sedaj mislim na to (se pripravljam, da nbeom potem preveč razočarana) da v prvo nebom naredila... Nekak izkušnje od takrat, ko sem delala za motor izpit. Sploh ni panike, pa tudi č imaš že nevem koliko ur. Kriza je le zaradi denarja, ki ga gre dosti. Bo pa v drugo šlo bolje :wink: :bussi:
sunset21
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a sunset21 »

čokolinček..ne v to razmišljat...da ne boš naredila. pusti se presenetit. če imaš občutek, da parkiranje ti ne gre, če ne parkiraš ok, je ena izmed tistih točk, ki lahko padeš, prosi da naj ti da drug datum.
tiste, ki se sekirate, da imate velik ur, naj vam povem, da sem sama plačala izpit za avto, in sem naredila s 80urami. če imate 40, še ni taka panika. pa tudi, če jih imate 100, pa kaj.. če veste, zakaj toliko ur, pol ok-moj problem je bila trema, ko je bila komisija za mano. in znova znova vozila kot da bi se prvič usedla za volan.
danes, kmalu teče 2 leti od kar so mi dali zeleno luč imam prijetnih, verjeli ali ne 20.000km.
Horus

Neprebrana objava Napisal/-a Horus »

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:22, skupaj popravljeno 1 krat.
Fay
Kofetarica
Kofetarica

^^Jaz imam samo do 125ccm. Bom pa naredila še, ampak trenutno še nisem dosti stara :D
Uporabniški avatar
Dizzy.girl
Sramežljivka
Sramežljivka

Hvala, Fay, sunset21. sej mi vsi govorijo da naj se ne sekiram in bo že bolš, ampak k ti enkat spodleti se pol še neki cajta počutiš k en največji luzer pa kt da ti nikol nau ratal narest - vsaj jst.
mam pa zaenkat 41 ur, jutr se grem še enkrat prijavt, potem pa držimo pesti :?
Uporabniški avatar
Dizzy.girl
Sramežljivka
Sramežljivka

aja, drugač je pa moj glavn problem da se ful hitr pustim zmest in k se enkrat zbegam je bl bogo vse skupi :(
Horus

Neprebrana objava Napisal/-a Horus »

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:22, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
RoNcoLiNo
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a RoNcoLiNo »

uf hvala za odgovor glede vaj. jaz sme imela v glavi,da je 17 vaj (kar jih je) ampak sem mislila da sem komaj napol pri 2. :oops: in sem si glADKO ODDAHNILA :d

aja še nekaj glede ur.Moj brat je 3 leta nazaj naredil z 23. uro glavno,v prvo...jaz valda vsa navdušena laufala k isti inštruktorci,ker am sem hotela narediti tako,no mal bolj ekspres. in mi je lepo povedala takoj,naj kar pričakujem okoli 30ur če ne več...in sem potem veselo špegala in si oddahnila da nisem samo jaz "nesposobna" ampak je povprečje kar čez 30ur :)

Aja in šeškandal ki se dogaja moji sošolki---vozi pri AMZS in ima 9 ur na poligonu!!!
jaz bi takoj menjala inštruktorja ker to je pa nategovanje na celi črti :(
Trmasti vztrajajo. Še bolj trmasti zmagujemo...
Uporabniški avatar
čokolinček
Komunikatorka
Komunikatorka

Ja ni nujno... Mogoče je pa tak antitalent, mogoče se ful boji it na cesto, mogoče ne zna enakomerno spuščat sklopke pa gas dodajat pa ji zmer crkne, mogoče ne zna zavit dobr alpa kej... Zakaj pa pol ne reče inštruktorju sama od sebe da bi šla rada na cesto, če ne ga bo zamenjala? Js bi že tko rekla ;)
Zaklenjeno