hehe smesne sta js bi se bedno pocutila ce bi men skos neki kupvov. bi mu mogla nazaj tud js kej, js pa lih nimam kej prevec dnarja .. :whoopsie: men odpise ce ma denar
am...ja pri nama je pa tako, da ponavadi kr pokličeva pa zmeniva, pa poj sam na kšne kvatre kašn sms pošljeva, sam večinomakrat jaz pošljem, poj pa moj ne odpiše ali pa rabi nevem koliko časa, potlej mi pa še pravi da se mu neda odpisat...grrrr
oh moj je pa nazačetku zveze fuuul skos sms pisaru....zdej pa če se mu lih zazdi...mi odpiše..ampk to je prava redkost no ja pred kakim dnevom sm dubila en lep sms od njega...to zdej vrjetno pomen da ga kake 2 tedna ne bo mau je smoto
moj je isti... drugače se me naj pazi ... do zdaj se ni zgodlo ke fant nebi odpisal... tudi prijatli odpišejo po možnosti isti dan, ča pa pride kaj vmes, pa pojasnijo
aja pravkar si z mojim izmenjujema smse
Zadnjič spremenil srčica*, dne 15. Jul. 2005 9:13, skupaj popravljeno 1 krat.
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
Jst sm pa full žalostna, ker mi moj skoraj da nič več ne pošilja sms-ov. Po mojm se mu jih več ne, da pisat, ker sva že toliko časa skupaj. Jst mam pa tok rada sms-e. Kako naj ga prepričam, da mi bo še kakšnega poslal? Glede xx ur: očitno jim ni to tok pomembno kot je nam.
sej niso vsi taki, da se jim ne da. eni so prav pridni tistim k se ne da, pa dvomim, da se jih da prepričat. saj mogoče če mu zagroziš (hec) se bo neki časa potrudu, a bo kmalu obupal