Njegova moškost - razočaranje [ZT]

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Horus

Neprebrana objava Napisal/-a Horus »

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:09, skupaj popravljeno 1 krat.
sportsman
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a sportsman »

kakšna pa je dolžina?približno

ker je čudno da te toliko moti

on pa kot kaže nima slabe samozavesti zaradi svojega lulčka
Uporabniški avatar
crazy_bitch
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a crazy_bitch »

Mislm da se tkole moj problem ne bo rešil, če boš ugotavljala kaj je narobe z mojo tehniko in veseljem do..., sva že enkrat mela debato od tega kaj bi kdo spremenu, če mu je to všeč, če kaj spremenim itd. je rekel da noče ničesar spremenit. Torej, kaj pri njem bi to lahko bilo? lubica, žiučnost, nepredanost, nekakšen zdravstveni problem,...?? ima katera izkušnje z takim problemom in kako, če ga je, rešila?
Take me, break me, love me, grab me, shake meee... just be a good boy. obeeeey. <3
Uporabniški avatar
crazy_bitch
Sramežljivka
Sramežljivka

sportsman napisal/-a:kakšna pa je dolžina?približno

ker je čudno da te toliko moti

on pa kot kaže nima slabe samozavesti zaradi svojega lulčka

hmm približno pa če pogledam ravnilo okoli 17... ja mot me ker ni trd tko k je treba.
ja zgleda da ga res ne mot..
Take me, break me, love me, grab me, shake meee... just be a good boy. obeeeey. <3
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

crazy_bitch napisal/-a:hvala za odgovor heh :) je športnik tko da mišic ma zagotovo dovolj..med oralcam pa nevem zakaj mu upade včasih...on prav da delam to najbolš..tut prejšnim fantom je blo kul..tko da ne vrjamem, da bi delala kej narobe heh :)

če je tvoja oralna tehnika slaba ali dobra je zelo relativno. tudi, če je slaba ti tega nebo rekel.
morda je pa problem, da jo izvajaš prevečkrat. potem pade na nivo rutine. isto kot če sexaš skos v istem položaju.

in res je pomembno kdaj in kako se spraviš k temu. uh tipa lahko zrajcaš, da se mu zmeša...
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Horus

Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:09, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
crazy_bitch
Sramežljivka
Sramežljivka

Horus napisal/-a:Ce to leti name, jazst ne bom nic ugotavljaL kaj je narobe s tabo in kaj je narobe z njim, ti pa kot tip, ki je tudi to ze kdaj dal skozi lahko povem, da je zelo verjetno, da je vzrok v tebi oziroma, ce ti je tako bolj vsec, v tem, da on ne uziva, ker TI nekaj zaj****. Ce ti to ni vsec je to tvoj problem, se pa verjetno lahk bolj vzivim v moske mozgane, kot ti, zato ti pa tudi pravim, da nehaj iskati cosmorazlage in probleme pri njem, ampak najprej poskrbi, da bo tvoj del RESNICNO popoln, in ce tudi potem ne bo kul, sele takrat zacni vrtat vanj :P

In se enkrat, puncam, ki jih mamo radi, tipi ponavadi zelo previdno povemo, ce nam kaj ni vsec, glede na to, da se za vsako figo znate komplet zasekirat. Zato, tudi ce pravi, da ne bi nicesar spremenil, to najverjetneje ne pomeni, da je vse perfect, ampak da noce tvegati, da se to izgubi.

sorči! okj..nehala iskat cosmorazlage :) i'll make my part perfect :wink: .
Uporabniški avatar
pimkie
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a pimkie »

kaj pa bi naj to pomenilo, da ga da 2x noter in mu ŽE pride? oziroma da mu pride zmerajjjj zelo hitro- takoj ?
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a čuftika »

če mu tak hitro pride, gre verjetno za neizkušenost, koliko je pa star, če smem vprašat? se bo pa s časom uredilo, brez skrbi.
Uporabniški avatar
pimkie
Sramežljivka
Sramežljivka

star je sicer 26. ampak je zelo sramežljiv fant in vem, da jih še ni imel veliko. oz je tudi možnost,da še sploh ni imel....
a je to zato, ker še mogoče ni sexal in je neizkušen??
ker je pa rekel, da ne zna zadrževati....
res mi ni jasno:) povejte kaj več o tem:)
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik

ja, mislim da gre za to zadevo, čeprav sama nimam izkušenj s tem, ampak tak pravijo, da se to dogaja večini fantov na samem začetku spolnega življenja, pol se pač naučijo zadržat...
tak da bi zna pomagat čim več "vaje". :)
sej sm ravno zato vprašal kolk je star, sm pa pričakovala odgovor tam 15, 16, ampak itak je isto al je 26 star al 15, če je pa to nekaj novega zanj...
bo pa s časom boljše, ziher.
Horus

Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:22, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
pimkie
Sramežljivka
Sramežljivka

pa to se bo izboljšalo po par sexih ali po par mesecih izkušenj?
:)
res malo čudno za toliko starega fanta kajne
Uporabniški avatar
čokolinček
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a čokolinček »

Hmmmm... ja, enkrat me je dočakalo po 3letih pecanja in strastne zaljubljenosti (vmes se nisva vidla kako leto).. presenečenje... Penis tanek kot štirje navadni svinčniki skupaj pokonci (speti v šopu, ne drug zraven drugega - upam da se razumemo), dolg pa tudi nekak tok. Čutila nisem NIČ, edino bolečino ker je bil tok dolg. Pa da se mi ne bo zdej najdu kdo, k bo napisal da mam preširoko, ali celo da sm "zgonjena" (naj si prebere tisto temo; Koliko spolnih partnerjev ste imeli?)- me zanima, kok časa bi zdržala kakšna če pri seksu nič ne čutiš v sebi... :? Mislim da redkokera...
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik

pimkie napisal/-a:pa to se bo izboljšalo po par sexih ali po par mesecih izkušenj?
:)
res malo čudno za toliko starega fanta kajne

vbistvu ne vem točno po kolikem času se to porihta, dejte fantje povedat kak je s tem :P
Sama mam fanta, približno enake starosti kot je tvoj, samo jz mu nism prva punca, tko da ti zarad tega ne znam povedat podrobnosti. In ja, čudno al ne,kakor komu, samo jz mam raje fanta, ki je mel manj punc kot njegovi sovrstniki, kot pa kakega skurbanega (se opravičejem na izrazu). Se bota že skupi učila in naučila... :wink:
Odgovori