Vgl. ... bi kr sem napisala točno kater lastnik mi gre na k.

marypa napisal/-a:dozdaj sem jaz imela najslabše izkušnje s privatniki- hočejo te izkoristit maximalno in ne prenesejo, da ti 5 s stojiš npr. za šankom. Joj žalostno, kam smo prišliin tisto s 5 s dobedeno. Se pač zgodi, da titih 5 s, ko te on vidi ne delaš nič.... Sploh ni nobene prizanesljivosti, uvidevosti do začetnikov, da pač ti nisi leteča gostilnišla metla..
Vgl. ... bi kr sem napisala točno kater lastnik mi gre na k.
marypa napisal/-a:^^Ni res. Ker nimam izkušenj samo s privatniki gostinci;)
Tamarra* napisal/-a:marypa napisal/-a:^^Ni res. Ker nimam izkušenj samo s privatniki gostinci;)
Tudi prav, ampak vseeno ne moreš v isti koš metat vseh, češ privatniki so pa itak najslabši. Pri vseh se lahko to zgodi, ne samo pri privatnikih, ti imaš pač od tam izkušnje, to pa ne pomeni, da so vsi isti.
buubbika napisal/-a:marypa napisal/-a:Ja jst še na mobitel nisem imela časa pogledat oz. si nisem upala![]()
A ti sploh veš, da maš PRAVICO do polurne malice oz. odmora??? Da jst neb mela pogojev za to, raj sploh ne delam pr takih.
Vem lani ko sm delala, in sm si vzela odmor, mi reče sodelavka "pohit, gužvo maš!", sm sam rekla, da mam malco, pa da nej me zamenja, če je že taka panika... Pfffffffff!