Mimi123 napisal/-a:jaz bi te prosila, če dobiš kaj iz loccitane-ja, nism še probala njihovih stvari bi pa zelo rada.![]()
Za tole se pa tudi jaz priporočam.
Kar imam jaz pa napišem kmalu.
spice girl napisal/-a:haley napisal/-a:Testerji, ki jih trenutno lahko ponudim so:
*suki velvet hand & body creme
*suki foaming exfoliate cleanser
*suki balancing day lotion
*sanctum night conditioning cream
*loccitane velvet face fluid apple
*loccitane shine mask 5 essential oils (za lase)
*loccitane healthy hair mask (with olive tree extracts)
*priskrbim pa lahko tudi vse testerje od oriflame (kreme, šamponi, parfumi).
Za morebiten 'nakup' sem dosegljiva na ZS![]()
Drugače sem pa iz Novega mesta in lahko preverim ponudbo v Mullerju in Loccitanu (imam 15 min hoje do tam), imamo pa tudi 2 DM-ja, ki sta ponavadi kar dobro založena.
Jaz bi tole masko od L'oocitana. Sicer mi je ena že obljubila, se pa ne bi branila, če bi dobila več kot eno
gaby_ napisal/-a:kaj določenega mogoče?(ali vsaj okvirno - za telo, obraz, lase...).
no saj bom šla v pon v mestu in v ep in bom videla kaj sploh dobim (včasih niso ničkaj radodarni).
gaby_ napisal/-a:spice girl: danes bila v dveh loccitanih in tele maske olive tree nimajo v nobeni in ena prodajalka mi je rekla, da že dolgo niso dobili in ne ve če sploh še bodo (testerje). sem pa dobila neke druge, poglej na seznam.
torej moj dopolnjen seznam:
La roche posay hydreane legere krema za obraz 2x klik
essential care vrtnična krema za obraz 2x klik
lcn orchid hand mask 1x klik
parfum givenchy ange ou demon 1x in ange ou demon le secret 1x
l'occitane repairing shine mask 3x (dry and damaged hair)klik
l'occitane repairing conditioner 1x (dry and damaged hair)klik
l'occitane repairing shampoo 1x (dry and damaged hair)klik
za l'occitane imajo zaenkrat prednost spice girl, Mimi123 in Sunshine'. tak da če katera kaj želi mi naj na zs napiše naslov. če ne, dam dalje.
bom še sicer šla v loccitane po kakšne testrčke mleka za telo, ampak so bolj bogi trenutno s testerji. ko kaj dobim še dobišem.