Sex na javnem mestu?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

Eh a mislte, da sta edina ki sta že to počela v Koloseju. Grem stavt, da jih je bilo že kar veliko :) .
MIS_MAS
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a MIS_MAS »

Tisti denar, ki sta ga zapravila za ogled filma, ki ga tako ali tako nista gledla bi ga raje uporabila za najem sobe.
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

ŽuŽa napisal/-a:Eh a mislte, da sta edina ki sta že to počela v Koloseju. Grem stavt, da jih je bilo že kar veliko :) .

To ničesar ne opravičuje, samo pove, da je svet poln ogabnežev. :D
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
miss.bunny
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a miss.bunny »

..Evelyn.. napisal/-a:
ŽuŽa napisal/-a:Eh a mislte, da sta edina ki sta že to počela v Koloseju. Grem stavt, da jih je bilo že kar veliko :) .

To ničesar ne opravičuje, samo pove, da je svet poln ogabnežev. :D

podpis :)
Jinxx.
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Jinxx. »

se strinjam!
po mojem mnenju jih je že ogromno seksalo v kino dvorani.
nekatere ste pisale res bolj bizarne kraje, ve pa se tukaj zgražate nad kino dvorano. dajte no!
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sončk »

In še enkrat, kaj zdej to opravičuje? Res kul, da nekateri ogabneži seksajo v kinodvoranah, kjer ljudje in še posebej otroci JEMO, se najprej z rokami dotaknemo zica in potem žremo kokice. Bog ne daj da mate kakšen herpes ali gonorejo, ker ste itak potrebni ko zajci in nimate kančka uvidevnosti.
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a tmis_ »

Jinxx. napisal/-a:nekatere ste pisale res bolj bizarne kraje, ve pa se tukaj zgražate nad kino dvorano. dajte no!

Kdo je pisal? Js nisem. Ker imam toliko samokontrole, da lahko počakam do doma in se ne onegavljam v javnem kinu, kjer bi lahko moje gibe uzrl kakšen otrok, da ne omenjam packarije, ki se prilepi na stol.
Upam da boste tisti, ki tako veselo in brez zadržkov poskakujete v Koloseju in podobnih krajih, ki jih obiskujejo tudi otroci, nekoč, ko boste na krilu vaše petletne hčerke odkrili madeže izločkov nekega random tipa, tudi brez problema samo zmajali z rameni in razmišljali v stilu, da "če je potreba je pač potreba".
Packi, za bruhat.
Jinxx.
Sramežljivka
Sramežljivka

tmis_ napisal/-a:
Jinxx. napisal/-a:nekatere ste pisale res bolj bizarne kraje, ve pa se tukaj zgražate nad kino dvorano. dajte no!

Kdo je pisal? Js nisem. Ker imam toliko samokontrole, da lahko počakam do doma in se ne onegavljam v javnem kinu, kjer bi lahko moje gibe uzrl kakšen otrok, da ne omenjam packarije, ki se prilepi na stol.
Upam da boste tisti, ki tako veselo in brez zadržkov poskakujete v Koloseju in podobnih krajih, ki jih obiskujejo tudi otroci, nekoč, ko boste na krilu vaše petletne hčerke odkrili madeže izločkov nekega random tipa, tudi brez problema samo zmajali z rameni in razmišljali v stilu, da "če je potreba je pač potreba".
Packi, za bruhat.

ali sem mogoče omenila tebe? poglej poste čez celo temo pa boš videla kaj vse so pisale.
pa ker toliko vse omenjate da ostanejo madeži, itd. - pomoje sta bila vsak toliko samoumevna da mu ni ravno pršlo direkt na stol :roll:

zasledila sem en post kjer je ena napisala da sta seksala v kopališču.
sam sem že doživela da sem pod vodo videla kako sta se 2 naskakvala v bazenu kjer plavajo sami otroci - TO JE ZAME ŠE BOLJ NEHIGIENIČNO KOT KINODVORANA!
ali pa seks v garderobi na kopališču - ziher sta seksala tam kjer ti odložiš kopalke in brisačo ko se greš preoblečt :twisted:
potem vas pa čisto iz tira vrže en kolosej, ne morem verjet.
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sončk »

Res dober argument, da drugi to delajo in potem lahko tud ti. Me zanima če boš isto rekla, ko boš mela otroka: "Sej drugi otroci tudi zbolevajo, lahko še moj." :D
Jinxx.
Sramežljivka
Sramežljivka

joj, a zdej k bom pa mela otroka ga pa nebom vozila v kino pa plavat pa nevem še kam use, zato ker tam VERJETNO je kdo seksal in zdej je to fuj?!
otrok lahko zboli kjerkoli, tudi če se dotakne igračke v trgovini.
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a tmis_ »

pa ker toliko vse omenjate da ostanejo madeži, itd. - pomoje sta bila vsak toliko samoumevna da mu ni ravno pršlo direkt na stol Rolling Eyes

A res? Ljudje niso toliko fer in kulturni, da bodo seksali doma, pobrisali pa bodo za sabo kot največji uglajeneži?
Sploh pa ja, obesla sem se na Kolosej. Če bi prišla v temo, ko je bilo lih govora o seksu v bazenu, bi se obesila na seks v bazenu. In samo zato, ker je seks v bazenu ogabnejši še ne pomeni, da ne bom obsojala manj ogabnejše variante. Poleg tega v bazene ne hodim, v Kolosej pa in nimam nikakršne želje po erotični predstavi za mojim hrbtom.
LilBarbie
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a LilBarbie »

na wc-jih so potem tud otroci, pa v slacilnicah...
Jinxx.
Sramežljivka
Sramežljivka

kolikor še znam brat je ona napisala da je bila dvorana skoraj prazna.
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Nihče ni rekel, da seksanje v kopališčih pravtako ni ogabno. Je double ogabno. :D
Btw. Samoumevna sta bila, da mu ni prišlo po zicih? :D Check "samoumevno" v slovarju prosim. :D Ni važno kam mu je prišlo, edina opcija, da kej neb kapnilo kam je, da bi ona to požrla(kar bi vsi opazili). Nekako dvomim, da pa sta iskala robčke in brisala v cunje. Grem stavit, da bi se zgražala, če bi človek zraven tebe samo nag sedel kaj šele, da bi seksal tam. In jasno je, da lahko danes stakneš nekaj vsepovsod ampak to se dogaja točno zaradi takih ljudi, ki so tok sebični in jim za druge ni mar. In res, če to drugi počnejo, dejmo še mi? Please. Nevem kaj točno tukaj sploh opravičuješ ti, si seksala v koloseju in se zdj počutiš napadeno? če tebi paše sedet na zicih, kjer je par seksal, kjer so izločki ali pa sedet zraven nekoga v kinu, ki se dol daje..ja fino zate. Nekaterim pač to ne ustreza.
In otroka lahko še zmer pelješ v kino, na kopališče ipd. ampak dvomim, da si želiš, da bi tvoj otrok naletel na nekaj takega.
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Jinxx. napisal/-a:kolikor še znam brat je ona napisala da je bila dvorana skoraj prazna.

PA?
:roll:
Kolosej pač temu jeb**o ni namenjen in nekako si zame ogaben že če se spraviš seksat na takem kraju, kjer je tud sedelo miljon riti, kokice ipd. Zakaj? Ker nmorš zadržat svoje potrebe. Mislm, razum nas loči od živali, nekaterih očitno še vedno ne. :roll:
Odgovori