hmmm...v gozdu, v sobi polni ljudi(ki so domnevno spali)... midva imama izbrani neko jasico na griču sredi gozda in nama poleti kar popestri dogajanje..drgač pa velikokrat v avto, pa tut v kinu me je že z roko pripeljal do vrhunca tk da ja, malo adrenalina paše:) :bussi:
Ej bejbike carice ste Itaq je treba probat na javnem mestu, tud jst sem ( parking,gozd,travnik, WC....) vsega se sploh ne spomnim ampak to, da ga pa kr v lokalu, pod mizo potegneš tipu mi je pa kr mal prehudo...res tega si pa ne bi upala narest Drugač pa naj nobeno ne skrbi, ker nisem slišala še za nobenga, ki bi zato dobil kazen
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
midva sva v koloseju. biggrin zgornji zici, napol prazna dvorana..
Upajta, da vas sama nikoli ne zalotim, ker bi si te ogabnosti še za zelo dolgo časa zapolnila.
Na k***c mi grejo ljudje, ki ne premorijo niti kančka uvidevnosti do drugih. Da ne govorimo o tem, da na tistih stolih sedijo tudi majhni otroci. Marš, ogabneža ena.
Mah, to samo me ne razumemo kakšna je strast med njima, da je tako vroče, da se morata direkt tam poseksat. Pa če ne moreta počakat no...
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.