morm rečt, da majo vaši fantje kar dobre ideje čestitke!
jaz si pa zaroke ne želim, ker bi mi bilo zelo smešno in neumestno če bi moj kr naenkrat uletu s prstanom jest bi tko nardila, da bi se obadva zmenila za poroko, brez nepotrebnih ceremonij in potem bi se lepo poročila na čimmanjši in čimkrajši poroki (najraje pa sploh ne)
you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself
Moja sanjska snubitev je nekje daleč stran od tu, na plaži, ob sončnem zahodu, ob prstanu, ki si ga že dolgo želim (lahko je najcenejši na svetu:D). Kliše, ja.
Men bi pa ful pomenilo da bi se to zgodlo na koncertu od kakšne meni priljubljene skupine...
In je enkrat debata na to v družbi nanesla, pa je moj slišu in reku da bi on tud stvar tko izpeljal, sam da bi bilo pač na njegovem koncertu.
Počas me bo strah hodit po njegovih koncertih (hec, še en čas ne pričakujem nč v to smer)
Marichuy90 napisal/-a:Men se zdi ena boljših idej ta, da bi gledala recimo moj najljubši romantični film in da bi pol na koncu filma spremenil podnapise (seveda že prej) in napisal: _ime_ bi se poročila z mano? Hehe, to mam že kako leto v glavi, sploh ne vem od kje
hudo
js tud sanjarm o tem, da bo mal inovativen in kj splanirau.. pustmo se presenett
ne vem, če je sanjska snubitev, ampak zgodila se je v enem od trenutkov, ki je na posnetku...pa še to: snubitev je bila povsem spontana, tako da prstana nisem imel pripravljenega....
Hahah, ga zgrabiš pod roko in mu rečeš "tiho"! In skorej tečeta do eifflovga stolpa, tm ga brcneš v nogo da klecne in počepne, pogledaš okol vsa presenečena, zadihana in se zadereš "OOOo, dragi kako romantično, seveda se bom poročila s tabo!!!".
Mojo prijateljico je fant med božičnimi prazniki zaprosil na Eifflovem stolpu S tem, da je ona najprej mislila, da se zafrkava in mu je celo rekla, kaj se norca dela No ko ji je pokazal prstan, je seveda verjela in rekla jaaaa.