Muči me njegova bivša punca
So že vse povedali. Sama razmisli, kako se imaš v vajini zvezi. Sta ok? Se imata rada? Si srečna? Če je odgovor "ja", potem nehaj obiskovati njeno stran in nadaljuj s svojim življenjem. Ona je tudi človek in verjetno tako preboleva zvezo. 1x bo že nehala..ko najde novo ljubezen. Bi pa mene tudi motilo, verjetno bi fantu potarnala in bi me on potolažil. Sem imela podoben primer. Life goes on.
- Pontifex Maximus
- Kofetarica
Ima kdo kdaj občutek, da ga preteklost zasleduje? Oziroma, da se nikakor ne more rešiti določenih stvari, ki so se zgodile v preteklosti in da se ne more ločiti od njih? ..In se ves čas vrača k temu, čeprav se noče, ker je zaradi tega hudo slabe volje in postaja skoraj depresiven in več ne ve kaj je prav in ne..in si res ne more pomagati, ker se enostavno ne more ločiti od tega in ...eh..
Temu se reče kompulzivno ponavljanje. Vsak človek v odnosih gradi primarne družinske odnose, ki jih je doživljal kot otrok. V odnosih se pojavljajo določeni afekti, ki jih bodisi lahko partner regulira bodisi pa rezultirajo v kompulzivno ponavljanje: npr. oseba, ki je bila v družini spolno zlorabljena, bo v odrasli dobi nezavedno težila k novim zlorabam.