Ima kdo kdaj občutek, da ga preteklost zasleduje? Oziroma, da se nikakor ne more rešiti določenih stvari, ki so se zgodile v preteklosti in da se ne more ločiti od njih? ..In se ves čas vrača k temu, čeprav se noče, ker je zaradi tega hudo slabe volje in postaja skoraj depresiven in več ne ve kaj je prav in ne..in si res ne more pomagati, ker se enostavno ne more ločiti od tega in ...eh..
Gre se zato, da sem s svojim fantom skupaj malo manj kot dve leti..in to pri svojih skoraj 18. ..kar veliko a ne? ..In, ko sva prišla skupaj je bilo tako, da je on pustil prejšnjo punco in jaz svojega takratnega fanta. Problem pa je v tem, da je njegova punca po vsem skupaj še kakšno leto dni težila in v svoj spletni dnevnik pisala o njem in celo njemu in ne vem kaj vse.. in zdaj po teh dveh letih odkar NISTA več skupaj je spet objavila njuno slikko na spletu (to je že enkrat naredila) ..mislim kaj je s to žensko narobe? ..zakaj dela to? ..vem, da je problem tudi v meni..na začetku sem vsaki dan preverjala če je napisala kaj novega in vse kar je napisala me je preganjalo in tega še zdaj ne morem pozabiti.. in zdaj sem se končno tega odvadila in se vzdržala, nisem gledala, brala ..ok, včasih ampak rees rednko.. in po nekaj časa me spet premaga in najdem njuno sliko -.- .. res me spravlja v depresijo in ne morem si pomagat .. pač..
če se je komu dalo brati..hvala..in kakršne koli nasveti, graja, karkoli..napišite