Muči me njegova bivša punca

Pomoč iz čustvenih stisk.
alina.hh
Sramežljivka
Sramežljivka

Muči me njegova bivša punca

Neprebrana objava Napisal/-a alina.hh »

Torej.. mogoče se bo vse skupaj slišalo bedno za nekatere ampak komu pa naj povem.. ?

Ima kdo kdaj občutek, da ga preteklost zasleduje? Oziroma, da se nikakor ne more rešiti določenih stvari, ki so se zgodile v preteklosti in da se ne more ločiti od njih? ..In se ves čas vrača k temu, čeprav se noče, ker je zaradi tega hudo slabe volje in postaja skoraj depresiven in več ne ve kaj je prav in ne..in si res ne more pomagati, ker se enostavno ne more ločiti od tega in ...eh..

Gre se zato, da sem s svojim fantom skupaj malo manj kot dve leti..in to pri svojih skoraj 18. ..kar veliko a ne? ..In, ko sva prišla skupaj je bilo tako, da je on pustil prejšnjo punco in jaz svojega takratnega fanta. Problem pa je v tem, da je njegova punca po vsem skupaj še kakšno leto dni težila in v svoj spletni dnevnik pisala o njem in celo njemu in ne vem kaj vse.. in zdaj po teh dveh letih odkar NISTA več skupaj je spet objavila njuno slikko na spletu (to je že enkrat naredila) ..mislim kaj je s to žensko narobe? ..zakaj dela to? ..vem, da je problem tudi v meni..na začetku sem vsaki dan preverjala če je napisala kaj novega in vse kar je napisala me je preganjalo in tega še zdaj ne morem pozabiti.. in zdaj sem se končno tega odvadila in se vzdržala, nisem gledala, brala ..ok, včasih ampak rees rednko.. in po nekaj časa me spet premaga in najdem njuno sliko -.- .. res me spravlja v depresijo in ne morem si pomagat .. pač..

če se je komu dalo brati..hvala..in kakršne koli nasveti, graja, karkoli..napišite :)
Uporabniški avatar
flaša
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Za devetimi gorami

Neprebrana objava Napisal/-a flaša »

Make peace with your past, so it won't screw up your present! :D
Horus

Neprebrana objava Napisal/-a Horus »

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:21, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

Po eni strani obe...
Ampak če že tebi dajemo nasvet, ane:ne sekiraj se za takšne ljudi, katerih namen je pikanje itd.Važna sta ti in tvoj fant, ne pa neka bivša....sploh pa je bil z njo pri šestnajstih! letih, tako da ne vem zakaj po dveh letih sploh še preverjaš....a imaš dvome?
The world is as you are.
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a positive vibration »

Svetujem ti, da prebereš knjigo Transurfing realnosti in nehaš razmišljat o preteklosti. Logično, da te preteklost zasleduje, če pa razmišljaš o njej. Ti si šef svojega življenja.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
alina.hh
Sramežljivka
Sramežljivka

Ja, saj vem, da sem po eni strani jaz tudi malo smotana, ker me po tolkem času take stvari še vedno skrbijo.. ampak kaj si naj..če ne morem nehati .. pol pa še kdaj vmes slišiš stvari, kot koncert na katerem je bil z njo je bil najboljši do zdaj in podobno.. hja..saj verjamem, da me ma rad in vse ..ampak moja glava, moje misli so pa totalno smotane in delajo kaj hočejo ..nah ja ..
Fay
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Fay »

Ali res ne vidiš, da tista punca uživa, ko ti lahko hodi po glavi? Njemu je očitno vseeno zanjo, drugače najbrž nebi bil več tvoj. Sama sebi delaš vojno v glavi. Kaj pa pravi tvoj na njeno objavljanje slik in podobno? Ali sploh ve?
Horus

Neprebrana objava Napisal/-a Horus »

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:21, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a positive vibration »

alina.hh napisal/-a:Ja, saj vem, da sem po eni strani jaz tudi malo smotana, ker me po tolkem času take stvari še vedno skrbijo.. ampak kaj si naj..če ne morem nehati .. pol pa še kdaj vmes slišiš stvari, kot koncert na katerem je bil z njo je bil najboljši do zdaj in podobno.. hja..saj verjamem, da me ma rad in vse ..ampak moja glava, moje misli so pa totalno smotane in delajo kaj hočejo ..nah ja ..

To pa ne bo držalo. Tvoje misli izhajajo iz tebe in ti sama odločaš, o čem boš razmišljala. Če se prepustiš negativni energiji, da s tabo počne, kar želi, te potem res začnejo mrcvarit tudi negativne misli. Ampak samo tvoja odločitev je potrebna, da preženeš to iz svoje glave in greš lepšemu naproti.

Poglej:
Ali dejstvo, da dekle še ni pozabilo na tvojega fanta, kakorkoli vpliva na vajino zvezo? Ali se imata zaradi tega manj rada? Se manj spoštujeta? Ali si ti zaradi tega slabši človek, ali pa on, ker ga bivša ne zna pozabit?
Veš, da je s tabo. In to je vse, kar je pomembno. Revica, ki pa ne zna it v življenju naprej, pa od tebe samo dobiva to energijo, ki ji jo ti daješ že z golim razmišljanjem o njej!

Saj veš, bolj ko drek mešaš, bolj smrdi. Pusti jo in namesto da tvoriš negativno energijo za njo, raje tvori pozitivno energijo in jo usmerjaj v kvaliteto svoje zveze.

@Horus
zdaj sn komaj na polovici prvega dela, pa mi že ni nič jasno! Mislim, kolk pa je to noro, wow ej :eek: In dejansko ugotavljam, da sem na nekaterih področjih že sama intuitivno ravnala, kot je v knjigi navedeno. So pa nekatere zadeve, ki si jih nekako ne znam najbolje razložiti oziroma se nekako s čem ne morem strinjati...
je pa zahtevna knjiga.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
alina.hh
Sramežljivka
Sramežljivka

Am..prvič sem mu rekla za sliko..zdaj mi nekak ni da mu rečem, ker se mi zdi butasto..itak z njo več nimata stikov (sem kar prepričana da ne) ..in ja, itak se še samo jaz obremenjujem z njo.. glede na to, kako dolgo sta bila onadva skupaj in koliko več sva že midva je butasto-vem ampak ne neham... in vse skupaj ne vpliva na najino zvezo..bolj na moj odnos-ko postanem tečna in se obnašam, kot da je on kaj nardil, čeprav ni.. v glavnem grozna sem, kaj češ.. saj pravim, skoraj sem že nehala z vsem in se sprijaznila, da je pač bil z njo in super, da je zdaj z mano..pol pa slika ..AAAA ..hja ..kaj češ
Fay
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Fay »

Na tak način ga boš zgubla, ko mu bo dopizdlo, da moraš biti toliko sitna z osebo, na katero je pozabil že pred časom... :wink: Ampak kaj češ...
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a nanamiša »

ma jaz bi te že zdavnaj pustila.... :roll:
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sončk »

Ne vem kaj nej ti rečemo, pač nehi hodt na njeno stran? ;)
alina.hh
Sramežljivka
Sramežljivka

Mah..saj on tega ne ve, da se tolko obremenjujem z njo..ali da sem se..kakorkoli.. pač nekomu sem morala povedati :)
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Fay napisal/-a:Ali res ne vidiš, da tista punca uživa, ko ti lahko hodi po glavi? Njemu je očitno vseeno zanjo, drugače najbrž nebi bil več tvoj.

Točno to.

Saj verjamem, da se ti je težko zadržat, ampak res nima smisla izgubljat časa in živcev z njo. Ona je očitno hotela tvojega fanta nazaj, pa ji ni ratalo. To pomeni, da je on noče več. Nima veze, kaj ona objavlja in piše v dnevnik.
Odgovori