Jaz sem napisala na kratko malo o sebi, zakaj si želim na izmenjavo in kaj mi bo to prineslo v zvezi s šolanjem, zakaj sem si izbrala ravno to destinacijo, ki sem si jo, itd...pač mal nabluziš, kak boš predstavljala našo državo v tujini itd...
S tem, da jz tud nism mela pojma, kak naj napišem to motivacijsko pismo. Mi mormo še življenjepis priložit.
CC, jaz tudi še ne vem, kak bom zvozla te esejske zadeve...ka s to ja nor, še neke seminarske bom mogla delat! Vidim, da bom kr jebala ježa gori, ja...
Pa sj mi niti ni cilj it feštat al pa kaj takega, temveč predvsem si mal dušco in misli preluftat...
Jaz sem si vzela take predmete, da ne bom mela problemov s priznavanjem. Ker res ne mislim nekaj delat, da se mi pol ne bo priznalo.
Vanessa...ja, v Sloveniji gledajo skoz prste, ja, ko so čist srečni, da sam pride kdo. Pa mogoč še kje, tk bolj na socialnih zadevah, hehe
V GB na Kingston university al pa v Rotterdamu pa glih ne verjamem, da bi ti kaj olajševali zadeve...prav tako v skandinavskih državah...ker sem že slišala, da folk ni naredo in so potem mogli vračat štipendijo.