Izpit za avto

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
čokolinček
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a čokolinček »

Hm, poznam punco ki je pred kratkim nardila izpit s 17urami (17.ta izpitna) tko da verjamem, da se to še dogaja da kdo naredi izpit tudi manj kot s 15 urami. Če je nekdo že prej vozil od nevem, 13.ga leta dalje in šel delat izpit pri 18ih, to pomeni da je 5 let že vozil... In definitivno ima več pojma o vožnji kot jaz, ki sem pred svojo prvo uro z inštruktorjem zvozila par krogov po parkingu, tok da sm dobila malo občutka za sklopko in mirno ustavljanje (sklopka me pa še zdej daje :roll: tko da mi čist nč ni pomagal).
Lih dons mi je inštruktor rekel po vožnji, da DOBRO vozim ampak da delam take res glupe napake... In ko bom to odpravila, bom bla pa kao perfect driver.
(Dons sm mu rekla k je avto cuknu; Bogve kaj ste vi delu, da so vas zdej kaznoval z mano :D pa se je sam smejal...)
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Libido. »

čokolinček napisal/-a:(Dons sm mu rekla k je avto cuknu; Bogve kaj ste vi delu, da so vas zdej kaznoval z mano :D pa se je sam smejal...)

jst tudi mojega nonstop hecam, da sigurno komaj čaka da se me reši, ker me že7 mescev prenaša :D on pa meni da ve zakaj še kr ne nardim izpita - ker se jst njega nočem rešit :D
Let's swim to the moon .....
charmy
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a charmy »

to koliko nekdo rabi, da naredi izpit za avto je itak odvisno od vsakega posameznika in mislm, da je itak končni cilj vseh, da bomo postali varni vozniki, tko da to ali si za izpit potreboval 15 ur pali pa 80 je čisto brez pomena. pač nekateri potrebujejo več časa, da se navadijo na novo okoliščino, drugi pa imajo pač to srečo, da so rojeni vozniki... tko da želim velik sreče vsem, ki sedaj vozite... jaz sem se na srečo rešila muk avtošole prejšnji teden, ko mi je celo uspelo narediti glavno vožnjo in tega še danes nisem dojela... drugač pa tud mislim, da je uspeh glavne vožnje v večini odvisen od ocenjevalca, ker če te bo hotu vržt te bo vrgu, pa tud če ne boš nič narobe naredil...
lp
Uporabniški avatar
Michael
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Michael »

^^
In to, da te vrze, ce nic ne naredis narobe je sprejemljivo?

Jaz osebno mu tist kos papirja prbijem na celo :D
Gone
Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Nizozemska

Neprebrana objava Napisal/-a Liefde »

Kaj na čelo...v rit :D
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
Uporabniški avatar
čokolinček
Komunikatorka
Komunikatorka

Hm, moj inštruktor misli da imam 18ur, jaz pa vem da je bila danes moja 19. in 20. ura - mu naj povem, al naj bom tih? :?
Drugače pa dons sm za moje pojme vozila kar dobro - celo bočni pogled sem delala -juhej, prestave so pa tudi manj cukale kot ponavadi, plus tega da sem na bencinski vse dobro izpeljala (4.7/5) ker sva šla spet tankat :D bla sm ful mirna, bolj kot ponavadi (okej roke imam še vedno potne ko vozim)... Upam da bom naslednjič spet tko vozila oz. še boljše!
Uporabniški avatar
Miss M.
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Supernova Heights

Neprebrana objava Napisal/-a Miss M. »

^^ V tvojem evidencnem kartonu (plava knjizica) natancno pise (oz. vsaj naj bi), katera ura je po vrsti oz. koliko jih ze imas in pri kateri vaji si. Tako, da ga komot prosis, ce lahko pogledas v ev. karton (saj je tvoj) in preveris, katera ura je. Ure, ki si jih zvozila, so evidentirane tudi v nalogih (tisto, kar instruktor na zacetku vsake ure mora izpolnit in ti dat za podpisat), ki jih hrani avtosola. Ce so kaksna odstopanja v skodo avtosole (imas zvozenih vec ur, kot je pa evidentirano), naj bi te sami opozorili...
What's the story, morning glory?
Uporabniški avatar
čokolinček
Komunikatorka
Komunikatorka

Ja, v mojem modrem kartonu (knjižici) jasno piše, da sem danes imela 17. in 18. uro (ker pa si sama tudi zapisujem, kdaj sem vozila, vem da sem z današnjimi dvemi zvozila 20ur). Tako da, če je kdo kriv, je to inštruktor. Pomoje se lahko naredim "tošota" in sem tiho, ali...? Ker je itak v njihovo škodo, ne mojo.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

:lol: ja mnde boš tih ane :D razen, če te bo tok vest pekla, da spat ne boš mogla, pol pa povej :D
Horus

Neprebrana objava Napisal/-a Horus »

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:21, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
jessyca
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a jessyca »

^^ haha, to sem tudi jaz gruntala :D pomoje misli mrtvi kot?!
charmy
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a charmy »

ma ja punce, dejansko te vržejo zarad takih malenkosti... eni moji prjatlci se je zgodil, da je najprej dvakrat padla, pa ni naredila nobene blazne napake (enkrat ji je očital, da ni doskrat pogledala v špegle, drugič je bla pa kao premal aktivna v križiščih-karkol nej bi to pomenil) no v tretje je pa šla v škarje prehitevat, pa enga je kr nrdila, tko da je zlo zlo velik odvisno od ocenjevalca... moje mnenje je, da je najbolš met glavno čimbl zjutri, ko se jim še da okol vozt... tm ob enih al pa dveh popoldne že vi sanjajo o kosilih in kavicah...
glede ur v evidenčnem kartonu... prevoženih ur maš tolk kukr ti notr piše... če jih maš premal napisanih to ni tvoja napaka... dolžnost inštruktorja je, da ti jih dosledno piše. zbuni se sam v primeru, da ti jih piše preveč. sej vem, mogoče maš slabo vest, sam nevem, glej na to kot, da si prihranla 20 eu, kar nam mladim kar dost pomeni, sploh ker vsi vemo, da za izpit zmečemo kar dost denarja.
Uporabniški avatar
čokolinček
Komunikatorka
Komunikatorka

Bočni pogled reče moj inštruktor zasuku vratu nazaj, da pregledaš mrtve kote, ja. :)
Sicer pa ja, me ne bo pekla vest zarad teh dveh ur, tko da bom res lepo tiho. Pa sploh, pri meni stane 21€/ura, tko da bom /sem/ prišparala 42€ :P
Horus

Neprebrana objava Napisal/-a Horus »

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:21, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
čokolinček
Komunikatorka
Komunikatorka

Horus, sej do sedaj sem res vedno pazila in gledala tudi mrtve kote, ampak ne tko kot je hotel inštruktor, zato sem napisala da sem "celo" delala bočne poglede. Ker pač on hoče, da zadržim pogled dlje časa kot rabim JAZ, da vidim da ni nikjer nobenega. Plus tega, da že preden zavijem, si že prej na ravnini ogledam situacijo da se prepričam če je mogoče, da se mi kdorkoli pojavi iz "nič". Tako da, prej tudi nisem brezglavo bezljala po cesti in nič gledala, samo naprej pa gas.
Aja, še glede tega - ja tud men inštruktor teži za ogledala, zadnjič mi je rekel; Nisem rekel da učke obrni v ogledala, ampak poglej v njih! Pa js zaniham z vratom levo in desno, dvignem vrat gor in pogledam, on pa; Ja tko ja! WTF, če bi res tko delala, dejansko ne bi nič videla kaj se mi dogaja spredaj. Okej, dopuščam možnost da delam narobe, ampak če resno vidim enako kot če "samo" pogledam z očmi normalno, brez da bi premikala vrat proti smeri ogledala. :?
Zaklenjeno