Najbolj smešne izjave
-
- Cosmopsiho
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
Tole moram delit z vami, jz sem se tolk nasmejala 
Pogovor z mojo mami:
mami: kako gledam slike s CDja na računalniku?
jz: pa sej to si že znala, kaj zdej sprašuješ? (res, je pravzaprav (za mami
) dokaj napreden uporabnik; no, za vsak slučaj še enkrat razložim postopek)
mami: aha, sem že ugotovila - CD sem narobe obrnila.

Pogovor z mojo mami:
mami: kako gledam slike s CDja na računalniku?
jz: pa sej to si že znala, kaj zdej sprašuješ? (res, je pravzaprav (za mami

mami: aha, sem že ugotovila - CD sem narobe obrnila.

od kolegice bratranček ko je začel hodit v šolo (se pravi je imel 5 let takrat) ni jedel šolske malice, ampak je imel svojo s sabo. in mu je en dan mama pripravla kuhano jajce. in tamali to je, sošolci pa vsi fouš ker ima boljšo malico od njih in so ga spraševali če ima še kakšno jajce za njih. tamali: "ja, imam še dve, ampak tistih ne dam!" 

Let's swim to the moon .....
Joj, ste me spomnle na mojo mami in racunalnike 
Sicer ji gre kar dobro in se mi kolegi cudijo, da se z mami dopisujeva redno prek sms in si posiljava mms-e, mejle, itd. Ampak vcasih kaksno tako pihne, da se valjas od smeha..
Me klice po tel.: "Ej, z racunalnikam je neki narobe. Resno." Jst: "Kaj?? Zakaj tko misls?" "Ja premikam misko, pa se nc ne nardi..?" Jst: "Am, a je sploh przgan?" "... ... Am.. no cau"

Sicer ji gre kar dobro in se mi kolegi cudijo, da se z mami dopisujeva redno prek sms in si posiljava mms-e, mejle, itd. Ampak vcasih kaksno tako pihne, da se valjas od smeha..
Me klice po tel.: "Ej, z racunalnikam je neki narobe. Resno." Jst: "Kaj?? Zakaj tko misls?" "Ja premikam misko, pa se nc ne nardi..?" Jst: "Am, a je sploh przgan?" "... ... Am.. no cau"

What's the story, morning glory?