Ljubezen, zvestoba in zaupanje, kje je meja?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori

KAJ VSE OD SPODAJ NAVEDENEGA PO VAŠE VI IN VAŠ PARTNER LAHKO NAREDITE, PA STE SI ŠE VEDNO ZVESTI IN Si ZAUPATE?

DOPISOVANJE PO INTERNETU
16
21%
POGOVARJANJE PO TELEFONU
9
12%
SREČANJE V ŽIVO
0
Brez glasov
LJUBKOVALNO POIMENOVANJE SODELAVCEV
2
3%
PLES
25
33%
GLEDANJE STRIPTEASEA
17
23%
SEDENJE NA KRILU
2
3%
GOLOTA
0
Brez glasov
BOŽANJE PO INTIMNIH TELESNIH DELIH
4
5%

Skupaj glasov: 75

*Gaja*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *Gaja* »

100% ne moreš biti nikoli, ni tako? Me pa nekaj zanima... (se mi zdi primerna tema za moje vprašanje, da ne bom po nepotrebnem odpirala nove).
Kakšna dva tedna se dobivam s fantom (prespim pri njemu), nisva pa še par, vsaj jaz naju še ne smatram kot par, bi pa rada, da bi to postala. Zdi se mi resen (to smatram po tem, da mi zaenkrat še vedno sam prvi piše, ker se ponavadi tako prepričam, da sem nekomu všeč, če se določen čas trudi za moj čas in to, da me veliko vidi), le da sem pred kratkim na fb videla, da je kliknil, da mu je všeč slika ene njegove prijateljice (službeno včasih skupaj delajo na projektih). In to ni slika psa ali kaj drugega od nje (kar bi še razumela), pač pa slika nje same. :? Mogoče pretiravam (bi raje slišala od koga, da pratiravam kot pa da imam razlog za skrb :( ), ampak a ni to malo čudno? Jaz tudi kakšnemu kolegu ne kliknem da mi je všeč slika, na kateri je sam, po možnosti malo bolj urejen. Mi lahko kdo pove kaj bi si na mojem mestu mislil o tem, ker sem tako zmedena, da mi že na jok gre, če sem mu sploh še zanimiva. :( Ne vem, enostavno ne vem kaj si naj mislim. Vprašati ga še ne mislim takoj, ker še nisva par in bi izpadla, kot da silim vanj.
LanaMaxim
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a LanaMaxim »

No, če ni tam pomanjkljivo oblečena potem ne vidim problema. Pač mu je simpatična na sliki, se mi ne zdi nič takega.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Pretiravaš :wink:

Ni nič čudnega, pač ti je všeč slika nekoga drugega, pa čeprav sta le prijatelja/sodelavca in klikneš "Like". Ne delaj si problemov, kjer jih ni.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

*Gaja* napisal/-a:100% ne moreš biti nikoli, ni tako? Me pa nekaj zanima... (se mi zdi primerna tema za moje vprašanje, da ne bom po nepotrebnem odpirala nove).
Kakšna dva tedna se dobivam s fantom (prespim pri njemu), nisva pa še par, vsaj jaz naju še ne smatram kot par, bi pa rada, da bi to postala. Zdi se mi resen (to smatram po tem, da mi zaenkrat še vedno sam prvi piše, ker se ponavadi tako prepričam, da sem nekomu všeč, če se določen čas trudi za moj čas in to, da me veliko vidi), le da sem pred kratkim na fb videla, da je kliknil, da mu je všeč slika ene njegove prijateljice (službeno včasih skupaj delajo na projektih). In to ni slika psa ali kaj drugega od nje (kar bi še razumela), pač pa slika nje same. :? Mogoče pretiravam (bi raje slišala od koga, da pratiravam kot pa da imam razlog za skrb :( ), ampak a ni to malo čudno? Jaz tudi kakšnemu kolegu ne kliknem da mi je všeč slika, na kateri je sam, po možnosti malo bolj urejen. Mi lahko kdo pove kaj bi si na mojem mestu mislil o tem, ker sem tako zmedena, da mi že na jok gre, če sem mu sploh še zanimiva. :( Ne vem, enostavno ne vem kaj si naj mislim. Vprašati ga še ne mislim takoj, ker še nisva par in bi izpadla, kot da silim vanj.

Rajši se prepričaj, če ta fant s tabo misli resno.
Uporabniški avatar
lovefrance
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a lovefrance »

2 tedna se dobivaš z njim in že spiš pri njemu? 2 tedna se dobivaš z njim in "še nista par"- a bejž no bejž?! Na fb lahko vsakdo svobodno komentira slike.

Skratka: *gaja* PRETIRAVAŠ! V vsem, kar si napisala, pretiravaš.
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a nanamiša »

Če imaš že zdaj takšne butaste izpade ljubosumnosti in se sekiraš zaradi takšnih malenkosti, si že predstavljam kako bo če bosta postala resna... :roll: bogi...
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Ajča »

O kakšen problem bo, če bosta postala par in bo katero komentiral v smislu: ta pa dobro zgleda :eek: .
Pretiravaš tako, da glava peče:
1.nista še par (uradno)
2.samo od sodelavke slika mu je všeč (predvidevam, da spodaj ni bilo komentarja: oh mucka si vroča..kolk bi te) :D

Meni je od enga frenda slika tako všeč (in še ena od bivšga sošolca), da bi si jo natisnila in dala na steno, čeprav je samo on na sliki. Ker imam rada fotografijo in me je navdušil ujet trenutek v gibanju, nenavadnost barv, neobičajnost postavitve ter slučajno ujeti simboli na sliki.

Preden greš v zvezo še prej kaj naredi na sebi.. Več samozavesti, čustvena stabilnost,..nikoli ne škodi :wink:
Zadnjič spremenil Ajča, dne 12. Feb. 2010 15:38, skupaj popravljeno 1 krat.
A goal without a plan is just a wish.
Uporabniški avatar
*mala_miška*
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a *mala_miška* »

claire napisal/-a:
*mala_miška* napisal/-a:
a_pikica_a napisal/-a:^^ po temtakem torej, bi si mogu "nabrat" kolegice oz. prijateljice PREDEN stopi v zvezo ali kako? ker kasneje itak nebi smel it več na kavo. ?

Eno je, če ti jo dejansko predstavi, al pa da ti pove da je neko novo spoznal sošolko/sodelavko/bilokoga in ti ne skriva tega pred tabo (ker nič nima za bregom). Eno je pa da ti to prikriva, si naskiravj dopisuje, hitr zabriše vse sledi, ti ne pove da se je dubu z njo, skratka ne veš da ta oseba sploh obstaja. To pa je mal sumljivo, ane?
Itak nam je vsem jasn, da ceelooo življenje spoznavaš nove ljudi...

kako bi ti blo pa sumljivo, če pa govoriš o prikrivanju ??? wtf???

če skriva itak ne veš al kako? in zakaj bi se ti moral klanjat in ti kazat in predstavit novo sodelavko preden gre z njo na kavo???

to je znak nezaupanja- bogi tvoj fant.

Oh pretiravaš :D Sej ni mus da ti jo predstav, ampak da ti recimo vsaj pove ... tud to ne mislm zdej da ga prvežš na stol in začneš: "kje si bil" "s kom si bil" itd.
Nekak je to vse tko, spontano. Vsaj pri meni. Pač k se pogovarjaš in poveš kaj se ti je kej dans dogajal bla bla bla ....
Sej to je to, k dejansko ti neveš da kkšna obstaja, ampak v nedogled pa tud ne morš prikrivat ane. Slej ko prej se kkšne take slabe stvari izvejo.

Jst s tem nimam problemov, če koga spoznam itak z veseljem čvekam o tem kje sm ga spoznala, kako bla bla bla ... a bi se onedva ujela al ne, pač v takem smislu "gremo skp vn". Ja, sodelavci pa to je mal druga zgodba, to res ponavadi lih ne predstavlaš, to je res. Ampak jst pač izhajam iz sebe, ponavadi vse povem-mogoče ne isti dan, pač takrat k se kej spomnem, ko gre govora o tej osebi itd.

Lej, če bi šel tvoj fant z eno punco recimo 15x na kavo, ti bi to čist tko izvedla od enga x vira, a te ne bi (vsaj mal) stisnl pr srcu, da ti je niti enkrat samkrat ni omenu? Sej ni treba da ti pa zdej VSAKIČ pove "heej z uno sm bil na kavi". Ponavad takšne stvari poveš, pa ne zato ker jih morš, ampak pač, sam od sebe.
Upam da zdej razumeš kaj sm hotla povedat
:) :)
The man on top of the mountain didn't fall there
Fantin
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Fantin »

Gaja, najbolje, da se pogovoriš z njim na 4 oči, ter da naj se izjasni.

Kar se pa tiče tega, kje so meje v zvezi; še včeraj zjutraj mi je sedaj bivša punca govorila, kako me ljubi, mi pošiljala poljubčke, popoldan pa se je dobila z enim tipom na pijači. Zgodilo se mi je tisto, česar si ne želi noben tip; odločila se je, da bo odslej njegova partnerica. Danes me ona noče več poznat. Toliko o "mejah".
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Ah, ta je mogla biti pa res biser :D
A nisi vesel, da je šla, da ne zgubljaš več časa z njo? Ali bi rad bil s tako žensko?
Fantin
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Fantin »

Ajča napisal/-a:Ah, ta je mogla biti pa res biser :D
A nisi vesel, da je šla, da ne zgubljaš več časa z njo? Ali bi rad bil s tako žensko?
Saj me je šokiralo, glede na to, da sva bila dobrih 10 mesecev par. Sicer pa je res bolje tako, da je pobrala šila in kopita, kar nisem mogel verjet, da je včeraj zjutraj bila vsa sladka, zvečer pa mrtvo hladna do mene.
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a nanamiša »

Tukaj se gre potem za odkritost, zvestobo in ne za meje. In bodi vesel da si se takšne ženske znebil!
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
Kenzo
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: SLO

Neprebrana objava Napisal/-a Kenzo »

Ko sem začel s tem postom, me je res zanimalo, kakšno mnenje in meje ima večina ljudi. Vidimo, da so meje zelo različne in mi tudi. Vsekakor pa je pri toleranci razlika, za kakšno zvezo. Verjetno meje niso iste oziroma se v odnosu spreminjajo. Dva, ki hodita dva meseca in nista zaljubljena ali pa dva, ki hodita 1 leto in se limata rada, ali pa mož in žena po 10 letih, ki sta drug na drugega močno navezana. Verjamem, da se s časom zadeve malo spremenijo.
No, jaz osebno ne bi toleriral božanj, sedenj na krilu, in tudi kakih "tajnih" sestankov.
Mi je pa zanimiva ta zadeva z goloto. Marsikdo od vas hodi na nudistično plažo ali v savno, kjer ste goli. In vsi govorite, kako je golota čisto normalna. Res je, je, taki smo se rodili, brez krpice. A se vam ni nikoli zgodilo, da bi postali vzburjeni ob pogledu na ostale tam notri ali pa kdo ob gledanju vas. Ni to neke vrste varanje? Po eni strani mi ni čisto normalno, da se dva neznanca (ali pa znanca) nasprotnih spolov čisto kao "normalno" naga drug ob drugem pogovarjata v savni, kot da bi recimo oblečena sedela pri kavici. In jima je mogoče všeč to, kar vidita (pa ne bosta priznala). Potem v "oblečenem" življenju pa se spet delata, kot da ni bilo nič. Če je torej tako normalno biti gol, zakaj ne hodimo vedno slečeni? Poleti je zadosti toplo, da bi lahko.
Vam povem zakaj. Zato, ker bi to izgubilo ves čar. Če bi vsak dan videli svojega partnerja nonštop slečenega, bi vas to enako pritegnilo k seksu, ne bi izgubilo tistega posebnega "nečesa"? Mislim, da je delno zakrito ćensko telo precej bolj seksi, kot če je ženska čisto slečena. Recimo, da naši vrli parlamentarci sprejmejo zakon, da moramo od sedaj naprej v primeru, da je temperatutra nad 20°C vsi biti goli na ulici, doma pa vedno. Prve dni bi bilo zanimivo, kmalu pa ne več. In čez čas, mogoče leta ali desetletja ali stoletja, bi spet prišli tja, kjer smo bili nekoč, ko smo še bili živali. Seksali oziroma parili bi se samo občasno, drugače pa nas pogled na nasprotni spol ne bi več zanimal. Ja, tudi zakrivanje je eden izmed dejavnikov oziroma pokazateljev "razvoja", če temu tako rečemo. Če ste gledali Belo Masajko, veste, kaj mislim, in ženske verjetno v takem okolju (mislim na tamkajšnji način spolnosti) ne bi bile preveč zadovolj(e)ne.
Za ljubezen in naprej!
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Mene ne vzburjajo goli ljudje v savni. Niti se mi ne zdi primerno, da bi prav buljila vanje in v njihove genitalije. Vidim, da ti cel princip nudizma ni ravno najbolj jasen, že po tem, da goloto tako absolutno povezuješ s spolnostjo.

Edit: Poleg tega se pa pogosto zgodi, da me vzburjajo oblečeni ljudje in verjetno tudi jaz koga zrajcam. Kaj boš pa glede tega naredil? :)
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Nudizem ti res ni jasen :lol: . In ne, moj partner me ne privlači manj, ko sva 14 dni v nudističnem kampu. Ah ja,..

Sam si rekel, da je delno zakrito žensko telo bolj privlačno, tako da tvoj razmišljanje nima ne repa ne glave. Potem bi ti bilo bolj prav, če bi ženska gola hodila naokrog, ker bi bila manj zanimiva, kot da bi delno zakrita vzburjala druge moške? :D

Posesivnost ti res ni tuja stvar.
Odgovori