Izpit za avto

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Zaklenjeno
dandy
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a dandy »

moja zadnja izpitna ura je bla 70. tko da tiste k ste mele pod 40-50 svaka vam čast :D , pa ni me sram da sm jih mela tok, sm pač rabla mal več časa ker sm bla po pravici povedano lena in se mi ni dal vozt tko k je treba, so bli pa še drugi dejavniki vmes. zdej k sm nardila izpit me je pa strah da nč ne znam in še zmeri nism šla sama na cesto, še posebi ne v takem vremenu kokr je zadnje dni.
sm se pa odločla da naum hitela z nakupom avta, ker mam vseen rajš bus, k znjim se furam že od 6. leta pa cenej je pa se mi zdi da tut hitrej.
do poletja pa upam da bom že mela avto.
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Libido. »

jst sm pa zdej pri nekje 55. uri ... prvo izpitno sm imela pa 35. uro .. :?
res bi bil cajt da začnem spet kej vozit (3 tedne je od zadnje izpitne vožnje in od takrat še nism vozla nič), ampak kaj ko ... brezveze se mi zdi nabijat ure, ker itak vozim ful dobro ko sva z inštruktorjem sama .. samo ta komisija mi dela probleme :( :oops:
Let's swim to the moon .....
Uporabniški avatar
Michael
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Michael »

Ti moraš sama sebe pripravit, da se voziš kot, da si sama, nimaš nikogar v avtu, une bimbeke odmisl kot, da jih ni!

Vse, kar rabiš naredit je, da voziš 100% po CPP.
Zadnjič spremenil Michael, dne 29. Mar. 2010 20:27, skupaj popravljeno 1 krat.
Gone
LanaMaxim
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a LanaMaxim »

Libido, js sem imela tudi velik stah pred glavno. In čist potne roke pa celo vožnjo v krču, ves napet telo... Si predstavljam kako se počutiš. Js sem naredila v četrto, s 50 urami. In sem vesela, da sem imela tok ur, sem bila bolj zihr vase. :cool:

Mislim, da je dobro pred glavno vožnjo narediti še eno uro ali dve.
LanaMaxim
Kofetarica
Kofetarica

Joj, ne pit. To je pa nekaj najbolj neumnega, kar lahko narediš na glavni. :roll:

Js bi spila kakšen pomirjevalni čaj, mogoče persen, nikakor pa ne alkohola.
Uporabniški avatar
Michael
Kofetarica
Kofetarica

LanaMaxim napisal/-a:Joj, ne pit. To je pa nekaj najbolj neumnega, kar lahko narediš na glavni. :roll:

Prosim, neumnega?

Koliko km imaš za sabo punca?

Jaz jih imam preko 650 000 km za sabo, kar me dela precej kredibilno in izkušeno osebo.

Tko, da svoje neumne komentarje zadrži za sebe.
Gone
LanaMaxim
Kofetarica
Kofetarica

Glej, ni važno koliko km imaš za sabo, ampak alkohol na glavni vožnji nima kaj delat. :idea:
Uporabniški avatar
Michael
Kofetarica
Kofetarica

LanaMaxim napisal/-a:Glej, ni važno koliko km imaš za sabo, ampak alkohol na glavni vožnji nima kaj delat. :idea:

Če ni važno koliko km imaš za sabo, potem predvidevam, da si ti šla s 1. uro na glavno.

Ker izkušnje so itak nepomembne.

Kapo dol punca, ti si moj idol :mrgreen:
Gone
Fay
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Fay »

Michael glede na to, da svetuješ pitje alkohola pred vožnjo, upam da te čimprej dobijo, ker je to kaznivo in nažalost se tega ne dela. Kdo ap to dela, je neodgovoren do sebe in do drugih na cesti! In četudi je čisto majhno alkohola, si lahko nabereš le težave. In če jo dobijo, da je na glavno prišla ˝pijana˝ (pač če bo napihala...), še dolgo sploh nebo smela delati izpita :)
Uporabniški avatar
piškotek*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a piškotek* »

Tukaj ni vprašanje izkušenj in koliko km ima kdo za sabo ampak v nasvetu, da naj si enega rukne.
Res bolj neumnega nasveta pa ne.
(s)mej se
LanaMaxim
Kofetarica
Kofetarica

Michael, izkušnje so pomembne pri vožnji, lažje predvidiš dogodke na cesti in obvladaš različne situacije. Ti mogoče loh rukneš eno ali dve pivi in greš na cesto, imaš že dolgo izpit, njo pa fuknejo in še nekaj časa pomoje ne bo smela delat izpita. Zelo pametno ja.

Ker imaš izkušnje še ne pomeni, da boš pa ti potem kar avtomatično vedel kaj je bolje za punco, ki gre delat izpit za avto in ti ji svetuješ alkohol.
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

Michael napisal/-a:
LanaMaxim napisal/-a:Joj, ne pit. To je pa nekaj najbolj neumnega, kar lahko narediš na glavni. :roll:

Prosim, neumnega?

Koliko km imaš za sabo punca?

Jaz jih imam preko 650 000 km za sabo, kar me dela precej kredibilno in izkušeno osebo.

Tko, da svoje neumne komentarje zadrži za sebe.
Tepec. Punca gre šele delat izpit - valda nima par sto tisoč km izkušenj še, tako da se mora najprej res dobro naučit vozit, da se lahko potem zafrkava tkole.
Uporabniški avatar
Michael
Kofetarica
Kofetarica

LanaMaxim napisal/-a:Libido, js sem imela tudi velik stah pred glavno. In čist potne roke pa celo vožnjo v krču, ves napet telo... Si predstavljam kako se počutiš. Js sem naredila v četrto, s 50 urami. In sem vesela, da sem imela tok ur, sem bila bolj zihr vase. :cool:

Mislim, da je dobro pred glavno vožnjo narediti še eno uro ali dve.

No, ker se hvališ s tako lepo statistiko, se bom pa še jaz.

Jaz sem naredil v prvo s 12. uram, 13. je bila glavna. Za B kategorijo!
Imam narejene tudi druge kategorije....

@Libido.
Moj nasvet tebi je, da se psihično zelo dobro pripraviš na glavno, sama!
Vsi nasveti, ki te obletavajo iz desne in leve moraš sama premlet, ali so dobri zate ali niso, ker vsi definitivno niso!

Tako, jaz sem napisal vse in ne bom več pisal tukaj, ker se mi ne da pisat komentarje, na neumne komentarje :mrgreen:
Gone
Uporabniški avatar
piškotek*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a piškotek* »

Tudi moja 13 ura je bila glavna vožnja. Pa to je bilo pred leti, danes več nobeden nima tako malo ur.

Če pa smo že pri statistiki pa malo poglej statistiko alkohol/vožnja!
(s)mej se
LanaMaxim
Kofetarica
Kofetarica

Ja glej, povedala sem kako je bilo pri meni, to še ne pomeni, da nisem kompetentna za nasvete. Vidim, da boš ti še naprej trdil svoje tako, da kar naprej svetuj take glupe nasvete.

Glede teh tvojih ur pa bom rekla samo to, da zgleda nisi šel čisto po pravilih. in si malo preskočil zadeve. Število ur še ne kaže na to kok dobr voznik si.
Zaklenjeno