Je razdalja ovira?
no punce, da še jaz svoje pristavim tukaj zraven..
Jaz bi vsem, ki so v vezi na daljavo samo položila na srce, da se vse da če se hoče. Sama sem živ primer..
Pred 2 letoma sem spoznala mojega sedanjega fanta, ki je s Cipra. Nihče na začetku ni verjel v naju, niti najino zvezo.. Starši, prijatli,... so se samo smejali ko smo govorili o tem. No, midva nisva obupala, počakala sva da sem končala šolo in zdaj se po 2 letih premagovanja razdalje (2200 km) selim k njemu.
Poanta teh zvez je res volja in moč. Treba je poslušat svoje srce in ne podlečti opazkam ljudi, ki ponavadi ne razumejo takšne situacije.
zato.. GO GIRLS!!!
Jaz bi vsem, ki so v vezi na daljavo samo položila na srce, da se vse da če se hoče. Sama sem živ primer..
Pred 2 letoma sem spoznala mojega sedanjega fanta, ki je s Cipra. Nihče na začetku ni verjel v naju, niti najino zvezo.. Starši, prijatli,... so se samo smejali ko smo govorili o tem. No, midva nisva obupala, počakala sva da sem končala šolo in zdaj se po 2 letih premagovanja razdalje (2200 km) selim k njemu.
Poanta teh zvez je res volja in moč. Treba je poslušat svoje srce in ne podlečti opazkam ljudi, ki ponavadi ne razumejo takšne situacije.
zato.. GO GIRLS!!!
no punce, da še jaz svoje pristavim tukaj zraven..
zato.. GO GIRLS!!!
zato.. GO GIRLS!!!
no no, ne tako veselo...to se ni srecen zakljucek zgodbe
kaj ce bos cez dve leti ugotovila da ga sploh nisi poznala in da se nikol vec ne gres zveze na daljavo sploh pa ne takojsnjega skupnega zivljenja?
pa ne pravim da bo tako, ampak nisi se relevantna da bi lahko govorila u smislu ''tudi zveze na 2200km se obnesejo''. ja uspelo se vama bo preselit, kaj bo pa potem pa se nihce ne ve

pa ne pravim da bo tako, ampak nisi se relevantna da bi lahko govorila u smislu ''tudi zveze na 2200km se obnesejo''. ja uspelo se vama bo preselit, kaj bo pa potem pa se nihce ne ve

Moja kolegica je tud službeno šla v Afriko in tam spoznala tipa s katerim sta danes poročena in živita srečno že 4 leta skupaj
no,ampak to je tko ena uspešna taka zveza izmed stotih,če lahko tako razmerje uporabim!Nevem sama osebno ne verjamem,da bi zdržala vezo na daljavo,ostalim,ki pa to počnete pa želim veliko sreče 

***Everything is possible...Impossible just takes a while longer***
Moja kolegica je tud službeno šla v Afriko in tam spoznala tipa s katerim sta danes poročena in živita srečno že 4 leta skupaj
no,ampak to je tko ena uspešna taka zveza izmed stotih,če lahko tako razmerje uporabim!Nevem sama osebno ne verjamem,da bi zdržala vezo na daljavo,ostalim,ki pa to počnete pa želim veliko sreče 

***Everything is possible...Impossible just takes a while longer***
nikaragua napisal/-a: kokr kol jez sm mnenja da si usaka lohka najde primernga tipa zase v radijo 200km! in zato ni potrebno jet nevem kam!
če je tako si res srečnica... Ampak ena redkih... Ker jz v radiju 400 km nism našla dovolj normalnega tipa s katerim bi se želela poročit.Prvi je bil v radiju 550 km.

Karja napisal/-a:js poznam primer Nizozemska-Slovenija, samo se ni obnesl, sta se obiskala ene parkrat, pol se je pa ona odločila, da bo šla k njemu živet je pa nazaj pršla po 14 dneh, ker naj bi ji ukazvou ipd...
Pri men se je Slovenija-Nizozemska obnesla...poročeniiiiiiiiiiiiiiiiii

Avtorici pa: samo naprejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj!

"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
Če je moji babici in dedku ratal pred 40imi leti, zakaj nebi kakšnemu paru uspelo danes? ona nekje iz severo-zahoda avstrije, on iz gorenjske... telefona še ni bilo v vsaki hiši, kaj šele interneta in podobnih zadev kot so redne letalske linije. pa jima je uspelo. Preko pisem, preko varčevanja za vlak in z veliko ljubezni.
Danes (na stara leta) se sicer čudim od kje sta premogla toliko zalubljenosti, ker dveh bolj različnih ljudi pomoje ne poznam ampak.. they made it
Danes (na stara leta) se sicer čudim od kje sta premogla toliko zalubljenosti, ker dveh bolj različnih ljudi pomoje ne poznam ampak.. they made it

Fightin for a peace is like fu*king for virginity
mah jaz nebi šla v to. verjamem, da obstajajo zveze na daljavo in srečni konci le teh. ampak nočem niti za sekundo pomisliti, kako je tem ljudem, ki so v takih zvezah. meni bi se zmešalo že samo ob misli, da je nekdo ki ga imam rada tolko stran od mene.
zveze so loterija. ljudje smo zmožni sami sebe prepričati v tolko stvari, da glava peče. sploh pri zvezah na daljavo, ki so bolj kot ne platonske.
bottom line.. zame no go.
zveze so loterija. ljudje smo zmožni sami sebe prepričati v tolko stvari, da glava peče. sploh pri zvezah na daljavo, ki so bolj kot ne platonske.
bottom line.. zame no go.