Je razdalja ovira?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
*Diar*
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: mb

Neprebrana objava Napisal/-a *Diar* »

no punce, da še jaz svoje pristavim tukaj zraven..

Jaz bi vsem, ki so v vezi na daljavo samo položila na srce, da se vse da če se hoče. Sama sem živ primer..
Pred 2 letoma sem spoznala mojega sedanjega fanta, ki je s Cipra. Nihče na začetku ni verjel v naju, niti najino zvezo.. Starši, prijatli,... so se samo smejali ko smo govorili o tem. No, midva nisva obupala, počakala sva da sem končala šolo in zdaj se po 2 letih premagovanja razdalje (2200 km) selim k njemu.

Poanta teh zvez je res volja in moč. Treba je poslušat svoje srce in ne podlečti opazkam ljudi, ki ponavadi ne razumejo takšne situacije.

zato.. GO GIRLS!!!
Uporabniški avatar
*Diar*
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: mb

Neprebrana objava Napisal/-a *Diar* »

no punce, da še jaz svoje pristavim tukaj zraven..

Jaz bi vsem, ki so v vezi na daljavo samo položila na srce, da se vse da če se hoče. Sama sem živ primer..
Pred 2 letoma sem spoznala mojega sedanjega fanta, ki je s Cipra. Nihče na začetku ni verjel v naju, niti najino zvezo.. Starši, prijatli,... so se samo smejali ko smo govorili o tem. No, midva nisva obupala, počakala sva da sem končala šolo in zdaj se po 2 letih premagovanja razdalje (2200 km) selim k njemu.

Poanta teh zvez je res volja in moč. Treba je poslušat svoje srce in ne podlečti opazkam ljudi, ki ponavadi ne razumejo takšne situacije.

zato.. GO GIRLS!!!
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

no no, ne tako veselo...to se ni srecen zakljucek zgodbe :D kaj ce bos cez dve leti ugotovila da ga sploh nisi poznala in da se nikol vec ne gres zveze na daljavo sploh pa ne takojsnjega skupnega zivljenja? :)

pa ne pravim da bo tako, ampak nisi se relevantna da bi lahko govorila u smislu ''tudi zveze na 2200km se obnesejo''. ja uspelo se vama bo preselit, kaj bo pa potem pa se nihce ne ve :wink:
nikaragua
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a nikaragua »

jez sm tut mal sklpeticna za take zveze! ajde zveza na razdaljo 100-200km ne pa 2000+...

pol pa po 2 letih take zveze pogruntas da modela sploh ne poznas... kokr kol jez sm mnenja da si usaka lohka najde primernga tipa zase v radijo 200km! in zato ni potrebno jet nevem kam!
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Se bosta pa pač zdaj začela spoznavat (in to precej intenzivno, glede na to, da ona na Cipru pozna samo njega).
Uporabniški avatar
Seyfullah
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Seyfullah »

Moja kolegica je tud službeno šla v Afriko in tam spoznala tipa s katerim sta danes poročena in živita srečno že 4 leta skupaj :D no,ampak to je tko ena uspešna taka zveza izmed stotih,če lahko tako razmerje uporabim!Nevem sama osebno ne verjamem,da bi zdržala vezo na daljavo,ostalim,ki pa to počnete pa želim veliko sreče :D
***Everything is possible...Impossible just takes a while longer***
Uporabniški avatar
Seyfullah
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Seyfullah »

Moja kolegica je tud službeno šla v Afriko in tam spoznala tipa s katerim sta danes poročena in živita srečno že 4 leta skupaj :D no,ampak to je tko ena uspešna taka zveza izmed stotih,če lahko tako razmerje uporabim!Nevem sama osebno ne verjamem,da bi zdržala vezo na daljavo,ostalim,ki pa to počnete pa želim veliko sreče :D
***Everything is possible...Impossible just takes a while longer***
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Nesanica »

nikaragua napisal/-a: kokr kol jez sm mnenja da si usaka lohka najde primernga tipa zase v radijo 200km! in zato ni potrebno jet nevem kam!

če je tako si res srečnica... Ampak ena redkih... Ker jz v radiju 400 km nism našla dovolj normalnega tipa s katerim bi se želela poročit.Prvi je bil v radiju 550 km. :P
Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *Lara* »

Mogoče pa bi rabila gledat v bližjem radiju..mogoče niti 1 km stran? :)
Uporabniški avatar
Baaaby.
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Baaaby. »

pomoje je majhna verjetnost das bi vama uspelo.
Pri meni je bilo podobno tip iz španije..
na koncu sva se naveličala drug drugega.
ampak mi je veliko pomenil :)
try it.
Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Nizozemska

Neprebrana objava Napisal/-a Liefde »

Karja napisal/-a:js poznam primer Nizozemska-Slovenija, samo se ni obnesl, sta se obiskala ene parkrat, pol se je pa ona odločila, da bo šla k njemu živet je pa nazaj pršla po 14 dneh, ker naj bi ji ukazvou ipd...

Pri men se je Slovenija-Nizozemska obnesla...poročeniiiiiiiiiiiiiiiiii :love:

Avtorici pa: samo naprejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj! :wink:
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
Uporabniški avatar
N0ty
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a N0ty »

Če je moji babici in dedku ratal pred 40imi leti, zakaj nebi kakšnemu paru uspelo danes? ona nekje iz severo-zahoda avstrije, on iz gorenjske... telefona še ni bilo v vsaki hiši, kaj šele interneta in podobnih zadev kot so redne letalske linije. pa jima je uspelo. Preko pisem, preko varčevanja za vlak in z veliko ljubezni.
Danes (na stara leta) se sicer čudim od kje sta premogla toliko zalubljenosti, ker dveh bolj različnih ljudi pomoje ne poznam ampak.. they made it :)
Fightin for a peace is like fu*king for virginity
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sončk »

Zveza na daljavo lahko uspe, ampak maš 200% manj možnosti da uspe če si s Špancem. No go, razn če maš tak indiferenten odnos do varanja kot oni :D Drugač bi pa jst mela enga Novozelandca, da bi lahko hodila tja na počitnce... :D
classy
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a classy »

^^Pa da bi on karte kupoval, seveda? :D

Se pa strinjam z delom o varanju :D (ajde no, sej niso vsi taki, recimo :D)
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a punkie_ »

mah jaz nebi šla v to. verjamem, da obstajajo zveze na daljavo in srečni konci le teh. ampak nočem niti za sekundo pomisliti, kako je tem ljudem, ki so v takih zvezah. meni bi se zmešalo že samo ob misli, da je nekdo ki ga imam rada tolko stran od mene.

zveze so loterija. ljudje smo zmožni sami sebe prepričati v tolko stvari, da glava peče. sploh pri zvezah na daljavo, ki so bolj kot ne platonske.

bottom line.. zame no go.
Odgovori