Ljubezen, zvestoba in zaupanje, kje je meja?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori

KAJ VSE OD SPODAJ NAVEDENEGA PO VAŠE VI IN VAŠ PARTNER LAHKO NAREDITE, PA STE SI ŠE VEDNO ZVESTI IN Si ZAUPATE?

DOPISOVANJE PO INTERNETU
16
21%
POGOVARJANJE PO TELEFONU
9
12%
SREČANJE V ŽIVO
0
Brez glasov
LJUBKOVALNO POIMENOVANJE SODELAVCEV
2
3%
PLES
25
33%
GLEDANJE STRIPTEASEA
17
23%
SEDENJE NA KRILU
2
3%
GOLOTA
0
Brez glasov
BOŽANJE PO INTIMNIH TELESNIH DELIH
4
5%

Skupaj glasov: 75

Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

^^ Jp, tak sem mislna.

Kak to zgleda?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a nanamiša »

no ja...
Pač pogovarjama se o tem kaj je počel zunaj..tako kot mu tudi jaz povem kako smo se imeli in če se je kaj posebnega zgodilo.
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Jaz tudi mojemu vedno poročam o svojih izletih. In to tako v detajle, da komaj zdrži do konca :D
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

^^to tudi jaz počnem.Ampak takoj vidim, ko mu ni za poslušati in samo kima pa zraven govori aham , ja , a res :D
Glede varanja...mene bi sedenje na krilu npr motilo, ne bi pa temu rekla varanje.
Ok, normalno mi je da mu npr naša tamala da lupčka, se objameta, jo nosi sem in tja, ampak to je popolnoma drugače, ker imata nek brat-sestra odnos.
Ne vem, mogoče sem postala bolj občutljiva od takrat, ko sva z mojim imela scene zaradi njegove kolegice, ki je postala prava bijač in je začela proti meni itd.
Ampak se trudim, da ne bi bila prehuda glede takih stvari, navsezadnje, kdo pa ima rad preveč omejevanja?
The world is as you are.
Manex
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Manex »

Jaz nisem ravno nek ljubosumen tip moškega, ženski dam vedno svobodo (girls night) in me ne moti, če pleše z drugim moškim. Ve, da ima moje zaupanje in ve tudi kaj sledi, če bo varala. Te stvari ji objasnim preden sploh kamorkoli gre. Me pa ne moti, če pogleda za kakim tipom ali če si dopisuje s kom po msnju,fbju in podobno. Naj se počuti žensko in svobodno
barbkaa
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a barbkaa »

sej. po moje pa je odvisno tudi od tega, kak dolgo časa traja zveza... ne sicer vedno, ampak večinoma sčasoma začne človek zaupat in ni več tisto ful pozoren na neke nepomembne stvari in se mu ne zdijo več tak tisto ful sumljive. :)
cocostar.
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a cocostar. »

mene npr. ne moti da gre s prijateljico na kavo..:lach:.. ker vem da je res prijateljica.. da bi pa si dopisoval al pa se menu po telefonu z neko žensko se z njo dobil na kavi al pa kej podobnega bi mi pa film poču :!: tut js ne hodim z kr enimi tipi po kafejih... :D dotikov po intimnih predelih, sedenja na krilu in ljubkovalnih imen pa ne bom komentirala saj so za mene pač nesprejemljiva... :D :D
i don't like indefining myself, i just am...
Horus

Neprebrana objava Napisal/-a Horus »

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:19, skupaj popravljeno 1 krat.
cocostar.
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a cocostar. »

Horus napisal/-a:Cocostar, in kaj ma to veze, ce TI ne hodis po kafetih s kr enimi tipi? Ce tvojo logiko uporabi on, lahko ravno tako rece "saj tudi ona lahko hodi".

poglej meni ne bi blo vseeno če bi on hodu z krnekimi ženskami po kafejih pa tko dalje...če grem s prijateljem je to drugče... in verjemi neb nikol reku ti tut pejd :) pač ne strinjam se stem...drugače je pa tema kje je meja... in js sm izrazla svojo :D če tega ne počnem jst in vem da mu ne bi blo vseeno če bi, potem tut jst tega ne toleriram..
i don't like indefining myself, i just am...
Marichuy90
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Marichuy90 »

Meni je bilo v redu, če je šel na pijačo s staro kolegico ali pa s kolegico, s katerimi sem se tudi jaz poznala. Če bi pa kar naenkrat spoznal novo "kolegico" in pol z njo hodil na pijačke bi mi bilo pa sumljivo. Sploh, če mi jo ne bi predstavil... Moje mnenje.
a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a a_pikica_a »

^^ po temtakem torej, bi si mogu "nabrat" kolegice oz. prijateljice PREDEN stopi v zvezo ali kako? ker kasneje itak nebi smel it več na kavo. ?
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
Uporabniški avatar
*mala_miška*
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a *mala_miška* »

a_pikica_a napisal/-a:^^ po temtakem torej, bi si mogu "nabrat" kolegice oz. prijateljice PREDEN stopi v zvezo ali kako? ker kasneje itak nebi smel it več na kavo. ?

Eno je, če ti jo dejansko predstavi, al pa da ti pove da je neko novo spoznal sošolko/sodelavko/bilokoga in ti ne skriva tega pred tabo (ker nič nima za bregom). Eno je pa da ti to prikriva, si naskiravj dopisuje, hitr zabriše vse sledi, ti ne pove da se je dubu z njo, skratka ne veš da ta oseba sploh obstaja. To pa je mal sumljivo, ane?
Itak nam je vsem jasn, da ceelooo življenje spoznavaš nove ljudi...
The man on top of the mountain didn't fall there
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

*mala_miška* napisal/-a:
a_pikica_a napisal/-a:^^ po temtakem torej, bi si mogu "nabrat" kolegice oz. prijateljice PREDEN stopi v zvezo ali kako? ker kasneje itak nebi smel it več na kavo. ?

Eno je, če ti jo dejansko predstavi, al pa da ti pove da je neko novo spoznal sošolko/sodelavko/bilokoga in ti ne skriva tega pred tabo (ker nič nima za bregom). Eno je pa da ti to prikriva, si naskiravj dopisuje, hitr zabriše vse sledi, ti ne pove da se je dubu z njo, skratka ne veš da ta oseba sploh obstaja. To pa je mal sumljivo, ane?
Itak nam je vsem jasn, da ceelooo življenje spoznavaš nove ljudi...

kako bi ti blo pa sumljivo, če pa govoriš o prikrivanju ??? wtf???

če skriva itak ne veš al kako? in zakaj bi se ti moral klanjat in ti kazat in predstavit novo sodelavko preden gre z njo na kavo???

to je znak nezaupanja- bogi tvoj fant.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Ajča »

Kako veš, da zbriše vse sledi, brez preverjanja? :P
Ko se preverjanje začne, gre že vse navzdol, itak da bo zbrisal, da ne bo ogenj v strehi (pokažeš mu, da mu ne zaupaš)
Js od mojga sodelavk ne poznam, sošolk/prijateljic tudi ne (razen par), niti jih nisem še videla, čeprav hodi z njimi na pjačo in večinoma jih je spoznal po tistem, ko sva začela hodit.
Uuuh kakšnega playerja imam in sploh ne vem :yau:
A goal without a plan is just a wish.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Ne se sekirat, jaz od mojega sodelavke poznam, pa kljub temu nimam garancije, da mi je zvest. :)
Odgovori