Ljubezen, zvestoba in zaupanje, kje je meja?
^^to tudi jaz počnem.Ampak takoj vidim, ko mu ni za poslušati in samo kima pa zraven govori aham , ja , a res
Glede varanja...mene bi sedenje na krilu npr motilo, ne bi pa temu rekla varanje.
Ok, normalno mi je da mu npr naša tamala da lupčka, se objameta, jo nosi sem in tja, ampak to je popolnoma drugače, ker imata nek brat-sestra odnos.
Ne vem, mogoče sem postala bolj občutljiva od takrat, ko sva z mojim imela scene zaradi njegove kolegice, ki je postala prava bijač in je začela proti meni itd.
Ampak se trudim, da ne bi bila prehuda glede takih stvari, navsezadnje, kdo pa ima rad preveč omejevanja?

Glede varanja...mene bi sedenje na krilu npr motilo, ne bi pa temu rekla varanje.
Ok, normalno mi je da mu npr naša tamala da lupčka, se objameta, jo nosi sem in tja, ampak to je popolnoma drugače, ker imata nek brat-sestra odnos.
Ne vem, mogoče sem postala bolj občutljiva od takrat, ko sva z mojim imela scene zaradi njegove kolegice, ki je postala prava bijač in je začela proti meni itd.
Ampak se trudim, da ne bi bila prehuda glede takih stvari, navsezadnje, kdo pa ima rad preveč omejevanja?
The world is as you are.
Jaz nisem ravno nek ljubosumen tip moškega, ženski dam vedno svobodo (girls night) in me ne moti, če pleše z drugim moškim. Ve, da ima moje zaupanje in ve tudi kaj sledi, če bo varala. Te stvari ji objasnim preden sploh kamorkoli gre. Me pa ne moti, če pogleda za kakim tipom ali če si dopisuje s kom po msnju,fbju in podobno. Naj se počuti žensko in svobodno
mene npr. ne moti da gre s prijateljico na kavo..
.. ker vem da je res prijateljica.. da bi pa si dopisoval al pa se menu po telefonu z neko žensko se z njo dobil na kavi al pa kej podobnega bi mi pa film poču
tut js ne hodim z kr enimi tipi po kafejih...
dotikov po intimnih predelih, sedenja na krilu in ljubkovalnih imen pa ne bom komentirala saj so za mene pač nesprejemljiva...

i don't like indefining myself, i just am...
Horus napisal/-a:Cocostar, in kaj ma to veze, ce TI ne hodis po kafetih s kr enimi tipi? Ce tvojo logiko uporabi on, lahko ravno tako rece "saj tudi ona lahko hodi".
poglej meni ne bi blo vseeno če bi on hodu z krnekimi ženskami po kafejih pa tko dalje...če grem s prijateljem je to drugče... in verjemi neb nikol reku ti tut pejd

i don't like indefining myself, i just am...
-
- Komunikatorka
-
- Cosmopolitanka
- *mala_miška*
- Sramežljivka
- Kraj: Ljubljana
a_pikica_a napisal/-a:^^ po temtakem torej, bi si mogu "nabrat" kolegice oz. prijateljice PREDEN stopi v zvezo ali kako? ker kasneje itak nebi smel it več na kavo. ?
Eno je, če ti jo dejansko predstavi, al pa da ti pove da je neko novo spoznal sošolko/sodelavko/bilokoga in ti ne skriva tega pred tabo (ker nič nima za bregom). Eno je pa da ti to prikriva, si naskiravj dopisuje, hitr zabriše vse sledi, ti ne pove da se je dubu z njo, skratka ne veš da ta oseba sploh obstaja. To pa je mal sumljivo, ane?
Itak nam je vsem jasn, da ceelooo življenje spoznavaš nove ljudi...
The man on top of the mountain didn't fall there
*mala_miška* napisal/-a:a_pikica_a napisal/-a:^^ po temtakem torej, bi si mogu "nabrat" kolegice oz. prijateljice PREDEN stopi v zvezo ali kako? ker kasneje itak nebi smel it več na kavo. ?
Eno je, če ti jo dejansko predstavi, al pa da ti pove da je neko novo spoznal sošolko/sodelavko/bilokoga in ti ne skriva tega pred tabo (ker nič nima za bregom). Eno je pa da ti to prikriva, si naskiravj dopisuje, hitr zabriše vse sledi, ti ne pove da se je dubu z njo, skratka ne veš da ta oseba sploh obstaja. To pa je mal sumljivo, ane?
Itak nam je vsem jasn, da ceelooo življenje spoznavaš nove ljudi...
kako bi ti blo pa sumljivo, če pa govoriš o prikrivanju ??? wtf???
če skriva itak ne veš al kako? in zakaj bi se ti moral klanjat in ti kazat in predstavit novo sodelavko preden gre z njo na kavo???
to je znak nezaupanja- bogi tvoj fant.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Kako veš, da zbriše vse sledi, brez preverjanja?
Ko se preverjanje začne, gre že vse navzdol, itak da bo zbrisal, da ne bo ogenj v strehi (pokažeš mu, da mu ne zaupaš)
Js od mojga sodelavk ne poznam, sošolk/prijateljic tudi ne (razen par), niti jih nisem še videla, čeprav hodi z njimi na pjačo in večinoma jih je spoznal po tistem, ko sva začela hodit.
Uuuh kakšnega playerja imam in sploh ne vem

Ko se preverjanje začne, gre že vse navzdol, itak da bo zbrisal, da ne bo ogenj v strehi (pokažeš mu, da mu ne zaupaš)
Js od mojga sodelavk ne poznam, sošolk/prijateljic tudi ne (razen par), niti jih nisem še videla, čeprav hodi z njimi na pjačo in večinoma jih je spoznal po tistem, ko sva začela hodit.
Uuuh kakšnega playerja imam in sploh ne vem

A goal without a plan is just a wish.