Morm povedat, da sem bla tud sama zelo razočarana nad Avatarjem. Zgodba čist preprosta, dogajanje preveč predvidljivo, film preveč računalniško obdelan, ne vem no, mene ni navdušil.
Nisem (še) gledala, tako da kaj dosti več od prebranega ne vem, ampak ravno to ^^ je point filma, kolkr mi je znano.
Res je pa, da ni nujno vsem všeč (bi rekla, da je več navdušenja med moško populacijo ).
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Jst pa komi čakam Shutter Island , še prej pa moram nUJNO it gledat V mojih nebesih(igralska zasedba+sama zgodba sta mi ubijalski, poleg tega sem prav to knjigo brala pred dvemi leti!) in Drugi moški(spet mi je dobra igralska zasedba in tudi trailer )