Ljubezen, zvestoba in zaupanje, kje je meja?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori

KAJ VSE OD SPODAJ NAVEDENEGA PO VAŠE VI IN VAŠ PARTNER LAHKO NAREDITE, PA STE SI ŠE VEDNO ZVESTI IN Si ZAUPATE?

DOPISOVANJE PO INTERNETU
16
21%
POGOVARJANJE PO TELEFONU
9
12%
SREČANJE V ŽIVO
0
Brez glasov
LJUBKOVALNO POIMENOVANJE SODELAVCEV
2
3%
PLES
25
33%
GLEDANJE STRIPTEASEA
17
23%
SEDENJE NA KRILU
2
3%
GOLOTA
0
Brez glasov
BOŽANJE PO INTIMNIH TELESNIH DELIH
4
5%

Skupaj glasov: 75

barbkaa
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a barbkaa »

ja, to se moreta v vsaki zvezi partnerja pogovorit. Eni so bolj ljubosumni, drugi pa tolk ne, da zgleda že, kot, da jim je vseeno... jaz osebno nisem nevem kak zategnjena in bi takoj vse smatrala za zapeljevanje ali varanje, ampak tak, da mi pa je čist vseeno pa tut nisem,...

zdaj pa glede tvoje ankete. ko maš, pogovor ali dopisovanje. itak me ne moti, če se s svojo prijateljico, ko se že dolgo družita dopisuje, dobi, itd... ampak če pa bi bilo to neprestano, bi se ona vtikovala v najine zadeve, bi veliko več časa preživel z njo, al pa, da bi ona na nek način kazala, da ji je več, kot do prijateljstva,... pa bi me itak, da motlo.

v podjetjih pa je različno. sem za zafrkancijo, finte, prijetno druženje, ampak do neke mere. da bi pa se vsakemu pustila tam šlatat, bi bilo neprofesionalno in tudi ceneno,... :)
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a nanamiša »

Nič od naštetega (z izjemo zadnjega) za mene ni varanje. Torej moj partner lahko počne vse kar je napisano, razen božanja po intimnih delih.
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
Horus

Neprebrana objava Napisal/-a Horus »

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:16, skupaj popravljeno 1 krat.
barbkaa
Komunikatorka
Komunikatorka

tebe torej nebi motila tvoja punca gola z nekom drugim?:D
Horus

Neprebrana objava Napisal/-a Horus »

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:16, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

barbkaa napisal/-a:tebe torej nebi motila tvoja punca gola z nekom drugim?:D

Jaz sem bila 3 dni nazaj gola skupaj s štirimi moškimi. Sick, ane? Ampak če greš v zimskem plašču v savno, te malo čudno gledajo.

On topic: Večina stvari na tem seznamu (z izjemo božanja genitalij) samih po sebi ni varanje. Teoretično se pa da tudi z smsi človeka prevarat. Važen je namen, ne golo ravnanje.
barbkaa
Komunikatorka
Komunikatorka

nisem mislila savne al pa nudističnih plaž... to itak. :D ampak z nekim frendom, da bi bla tam drug poleg drugega naga in bi se spogledovala... :)
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Zato pa pravim, golota sama po sebi ni varanje. V anketi nič ne piše, da si nekje nag s kolegom in flirtaš. Napisano je samo - golota. In vse ste bile strašno soglasne, da je to varanje.
Uporabniški avatar
*kayka*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a *kayka* »

zame je varanje poljub, božanje, raznorazni fozočni stili k jih ne deliš s prjatli... vse kar je tukaj, razen zadnjega pa je omejevanje partnerja... da moj neb smeu z drugim plesat...pa sjneb bl anormalna :D
barbkaa
Komunikatorka
Komunikatorka

jullia_ napisal/-a:Zato pa pravim, golota sama po sebi ni varanje. V anketi nič ne piše, da si nekje nag s kolegom in flirtaš. Napisano je samo - golota. In vse ste bile strašno soglasne, da je to varanje.

jao, zato pa še malo razmišljamo poleg. :roll:
pa običajno ne ostane pri tem.

no, pa sej, vsak ma svoje meje v tem...
Marichuy90
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Marichuy90 »

Jah, tisti odgovori so zelo relativna stvar. Recimo dopisovanje s prijateljico je čist v redu, dokler en od njiju ne hoče nekaj več. Če nekdo koga vidi golega ali pa z njim flirta oz. se slači zanj je tudi razlika. Najboljše, da pišete obrazložitve zram. Težko je po zgornjih odgovorih povedat brez obrazložitve :D
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik

barbkaa, zakaj pa ne bi moglo ostati samo pri tem?? Res nevem zakaj morate nekatere punce komplicirati glede vsega, ter iz vsake stvari potegniti najslabše možnosti.

Zakaj bi sploh študerala o tem kaj se lahko zgodi, na kakšen način me lahko prevara. Sploh pa pri teh stvareh, ki so napisane, ker z njimi ni nič narobe. Če te ima tip namen prevarati, te bo tko al tko.
Seveda lahko vsaka malenkost v anketi vodi v prevaro, ampak če imaš ti s tipom poštiman odnos, mu zaupaš, je odkrit, veš kako se obnaša v družbi in da to njegovo obnašanje ne bo vodilo v prevaro res ne vem kaj imaš za komplicerati. Tipu ne moreš postavljati mej ( razen če imaš copato, ki naredi vse kar rečeš). Če boš res pri vsem tko negativno razmišljal te bo tip prej ko slej spucal tebi pa se bo tudi že mešalo od ljubosumja.

Moj tip hodi s kolegi na pir in 100% pogleda za kakšno hudo punco ter komentira kako je dobra, gre v savno, kjer je gol zraven gole punce, gre za vikend sam ven ter pleše, včasih se mu v naročje vsede tudi kakšna prijateljica, popoldan ga kliče kolegice ali mu pošlje sms če greta na kafe, zvečer gre v diskač, kjer naleti na striptizeto in jo gleda, je zelo dober prijatelj s svojo bivšo ( tega sicer ni v anketi)...
Ko pride domov pa mi pove kaj se mu je dogajalo.
In meni se bi moglo očitno že mešati. razmišljati bi morala kako me lahko prevara, o vsakem njegovem dejanju bi morala do potankosti razmisliti o vseh negativnih možnostih, noreti od ljubosumja, ter mu postavljati vprašanja in meje češ da mu ne zaupam.

Kako lahko takšen odnos uspe? Res bi rada spoznala fanta, ki takšno obnašanje punc prenaša.
Zadnjič spremenil nanamiša, dne 09. Feb. 2010 21:46, skupaj popravljeno 1 krat.
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

nanamiša napisal/-a:Ko pride domov pa mi poroča kaj se mu je dogajalo.

:?: :?:
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik

*mala* napisal/-a:
nanamiša napisal/-a:Ko pride domov pa mi poroča kaj se mu je dogajalo.

:?: :?:

kaj ne razumeš?
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

^^"poroča" ima tak negativen prizvok..kot da ga zaslišuješ oz. da ti mora povedat o poteku njegovega dneva/večera..
Odgovori