Vaše osebno sporočilo na msn #4
-
- Kofetarica
- Kontakt:
-
- Komunikatorka
- Kraj: Maribor
Oasis` napisal/-a:Edinstvena napisal/-a:bubbleTinca napisal/-a:Edinstvena napisal/-a:jaz pa ne najdem več onega lepega stavka z medvedkom pujem in pujskom, bil je v angleščini... help needed, please
" How do you spell Love?"
"You don’t spell it. You feel it."
(Winnie the Pooh)
mmmm, ja ta je tut ful lep... sam je bil še eden... o tem da če bi en umrl pol drugi več nebi mogo niti enega dne brez njega al nekak tak...
jaaaahvala!!!
If you live to be a hundred, I want to live to be a hundred minus one day so I never have to live without you.
Mislim da je bil ta
Izziv je v tem da ostaneš to kar si,v svetu ki te poskuša narediti takšnega kot so vsi drugi!
- lovefrance
- Komunikatorka
Nejkica napisal/-a:Kaj ma kera mogoče taki verz, ko se RES zahvaljuje prijateljem, da so mi stali ob strani v teh najhujših trenutkih??
RES BI BILA ZELO ZELO ZELO VESELA
maybe:
Of all my friends I've ever met you're the one I won't forget. And if I die before you do, I'll go to heaven and wait for you.
Vem, da je malo izrabljen že, ampak mene vsakič znova gane

Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug (Enrique Iglesias - Addicted
boys are toys and i`m a child who loves to play with toys
Maybe some women aren't meant to be tamed. Maybe they're supposed to run wild until they find someone - just as wild - to run with.
boys are toys and i`m a child who loves to play with toys
Maybe some women aren't meant to be tamed. Maybe they're supposed to run wild until they find someone - just as wild - to run with.
...Ne zanima me ali je zgodba, ki mi jo pripoveduješ, resnična. Rada bi vedela,ali si upaš razočarati drugega, da bi ostal zvest sebi, ali lahko preneseš, da si obtožen izdajstva, ne da bi izdal svojo dušo...
- diablo_girl
- Sramežljivka