SWEETprinces napisal/-a:spet bom tezila z monsom (se opravicujem tistim ki me imate ze dovolj)
ampak tam mas res ZELENJAVNO juho, ne nekega koncentrata in podobno...men se zdi hrana zdrava tam
kje pa je ta mons? a to misliš polno skledo?
buubbika napisal/-a:Midva sva bila zadnjič v turški restavraciji. Moram rečt, da sm bla prijetno presenečena, ko sm prišla not (oz. je že terasa zanimiva). Mize so dokaj nizke (višina kolen na navadnem stolu), stoli so rahlo nižji, sedet moraš prekrižanih nog, oz. na X (pač kao po turško), če ne jih itak nimaš dat (sploh ljudje z dolgimi nogami).
Juha je bila ta dan zelo nenavadna, a dokaj dobra. Jaz bi ta okus opredelila kot neka zmiksana musaka brez mesa (najbolj sem občutila krompir in jajca), za glavno jed pa sem naročila pečen krompir v pečici z mesom (dobiš v ponvici, podobni kot je za tortilje, na vrhu meso) + solata (men kr dobra, drugačna - mam že poln kufer te zelene solate!) + kruh (zelo dober), ki ga dobiš že ob juhi. Sladica pa mali košček baklave.
Potem sva naročila še turški čaj; moj je pil črni (meni ogaben!), jaz pa jabolčnega (ki sem ga žal cukrala s kocko sladkorja, ki jo dobiš zraven, in je bilo preeeesladko, ampak vseeno zanimiv okus).
Bon je okoli 2,90€, če se ne motim. Tja grem pa še definitivno probat kaj; me matra firbec, kako je ostalo za jest. Edino, kar mi ni bilo všeč, je pa sam prostor, ki je kot ena srednje velika soba, z mizicami okoli. Nekako ni privatnosti, kar pa sovražim, ampak je pa ravno zaradi tega nekako "toplo" vzdušje.
buubbika napisal/-a:^^ Zaradi tega greš pa v Cantino na Rudnik, kjer imajo bon malo ceneje (pa pri meni to niti ne igra tolikšne vloge), solata je 100x bolj dobra, ker je salsa not, sladice pa tudi + jaz dobim vedno tako vroče, da moram prav počakati, da se ohladi. Kar je pa meni najbolj pomembno, je pa to, da ni gužve, naješ se lepo počasi in v miru, kot človek + ne smrdiš po hrani, ker že sama restavracija ne "smrdi".