blogec je moj, hvala Pisanje člankov za revije
Pisanje člankov na temo opremljanja doma
malo je že stara tema ampak bi jo vseeno osvežil. Jaz iščem nekoga, ki bi napisal nekaj člankov na temo opremljanje doma. Karkoli ima povezavo s tem. Od kuhinj, dnevnih sob, kopalnic, dekoracije, zunanja ureditev, ideje, nasveti, lastne izkušnje itd.
Če koga zanima mi lahko piše na tosemjaz7@gmail.com.
Če koga zanima mi lahko piše na tosemjaz7@gmail.com.
Tudi jaz sem poslala dva maila za sodelovanje v dveh revijah in še čakam odgovor, upam, da mi uspe vsaj pri eni:) ne gre se mi toliko za zaslužek, marveč za zapolnitev prostega časa, da sem koristna in da ne lenarim.
Katera slučajno ve v katerih časopisih oz revijah rade volje sprejmejo zunanje sodelavce?
Hvala in uživajte
lp
Katera slučajno ve v katerih časopisih oz revijah rade volje sprejmejo zunanje sodelavce?
Hvala in uživajte
lp
-
purple_rain
- Cosmopsiho

- Kraj: Lj
Kot so na prejšnih straneh omenjale (in pa kot velja pravzaprav za vsako delo), kontaktiraj podjetja s katerimi bi želela sodelovati, pošlji odlomke svojih del, bodi ustvarjalna, itd... pa velik sreče!LeillaLee napisal/-a:Katera slučajno ve v katerih časopisih oz revijah rade volje sprejmejo zunanje sodelavce?
Jaz pišem za eno spletno revijo zaenkrat zgolj iz veselja, saj nisem nič plačana, napisala sem pa zaenkrat 7 člankov. Upam, da bom kmalu kaj, sicer bom tiste ure za računalnikom porabila za kaj bolj produktivnega
Mi je sicer to zelo všeč, ampak kot hobi je lahko samo nekaj časa. Mogoče najprej poskusite na tak način, da vidite, če vam je to sploh všeč.
Mi je sicer to zelo všeč, ampak kot hobi je lahko samo nekaj časa. Mogoče najprej poskusite na tak način, da vidite, če vam je to sploh všeč.
UG84 napisal/-a:Jaz pišem za eno spletno revijo zaenkrat zgolj iz veselja, saj nisem nič plačana, napisala sem pa zaenkrat 7 člankov. Upam, da bom kmalu kaj, sicer bom tiste ure za računalnikom porabila za kaj bolj produktivnega
kej se slučajno da kje prebrat tvoje članke oz napišeš za katero spletno stran jih pišeš?