Fantje se ne zanimajo zame
-
- Sramežljivka
-
- Sramežljivka
-
- Sramežljivka
Če ne hodiš po svetu z nalepko na čelu, na kateri bi ti pisalo "sem na tej pa tej šoli in imam same 5-ke", potem ni problem v šolskem uspehu ampak v nečem popolnoma drugem (v čem, pa nebi vedla, ker te ne poznam)
(sem bla zmeri pridna na gimnaziji, pa sem imela vseeno še preveč snubcev
pa nisem nobenmu razlagala kakšne ocene mam).

(sem bla zmeri pridna na gimnaziji, pa sem imela vseeno še preveč snubcev

But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Nisi napisala konkretnega odgovora na njegovo vprašanje:lucyintheskywithdiamonds napisal/-a:odgovor sem napisala preden sem vidla njegov post, tko da...
Odgovori na to vprašanje, pa bo polovica problema že rešena.Džeki napisal/-a:Povej zdaj odkrito, v čem je problem: se zate ne zanima NOBEN fant ( malo verjetno, če kolikor toliko zgledaš), ali je problem v tem, da se zate ne zanima določen tip "popularnih" fantov?
-
- Sramežljivka
A ti kakšen od teh sošolcev všeč, on pa ne pokaže zanimanja zate?
Če pa nočeš sošolca pa malce razširi krog ljudi s katerim se družiš
Če pa nočeš sošolca pa malce razširi krog ljudi s katerim se družiš

But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
- Sramežljivka
Džeki je napisal/a:
Povej zdaj odkrito, v čem je problem: se zate ne zanima NOBEN fant ( malo verjetno, če kolikor toliko zgledaš), ali je problem v tem, da se zate ne zanima določen tip "popularnih" fantov?
Odgovor:
Me popularni fantje v bistvu ne zanimajo. Res. Bolj mi je pomembna osebnost, če pa je izgled dober, pa še tolk boljš. Itak, da večina deklet pada na neke ful zrihtane pa nevem kako lepe tipe, sam mene to ne privlači.
Drgač pa sm bla par let ful zalublena v enga sošolca, ki ni bil nekak popularen, sam mi je bla res všeč njegova miselnost, pogled na življenje itd.
Povej zdaj odkrito, v čem je problem: se zate ne zanima NOBEN fant ( malo verjetno, če kolikor toliko zgledaš), ali je problem v tem, da se zate ne zanima določen tip "popularnih" fantov?
Odgovor:
Me popularni fantje v bistvu ne zanimajo. Res. Bolj mi je pomembna osebnost, če pa je izgled dober, pa še tolk boljš. Itak, da večina deklet pada na neke ful zrihtane pa nevem kako lepe tipe, sam mene to ne privlači.
Drgač pa sm bla par let ful zalublena v enga sošolca, ki ni bil nekak popularen, sam mi je bla res všeč njegova miselnost, pogled na življenje itd.
Kot pravi mala, razširi svoj socialni krog, resno. Tako boš spoznala še koga drugega, kot sošolce, ki te poznajo "kot tisto tapridno, ki ima ful dobre ocene".
Če si 4.letnik gimnazije, je rešitev problema itak na dlani, šla boš na faks, tam boš spoznala nove ljudi, nove fante in ta tvoj problem se bo uredil sam od sebe. še preveč tipov te bo oblegalo.
Če si 4.letnik gimnazije, je rešitev problema itak na dlani, šla boš na faks, tam boš spoznala nove ljudi, nove fante in ta tvoj problem se bo uredil sam od sebe. še preveč tipov te bo oblegalo.
Zadnjič spremenil Džeki, dne 07. Feb. 2010 17:47, skupaj popravljeno 1 krat.