jaz sem tudi "nor" na temnolase temnopolte ženske (mediteranski tip ženske), moja "prva filmska ljubezen" je bila Kaja Štiglic iz Poletja v Školjki...
...no, moja žena je pa naravna blondinka z zelenimi očmi....

sirova štručka napisal/-a:Ne... ti se z nekom dobr razumeš, tip si to seveda drugače razlaga, se gre zaljubit v tebe, pol maš pa sam dve možnosti, da se še ti v njega zaljubiš in postaneta par, al pa da prekineta stike.
In to je problem v glavi tipa, ker si določene stvari napačno razlaga. Iz česar sledi, da ena lušna, samska punca težko dobi dobrega prijatelja, ki je moškega spola (geji izvzeti).
To je pa problem že od pamtiveka, tolmačenje vaših signalov. Zdaj če tip komaj spozna neko punco, katera je prijazna do njega in mu je naklonjena, on pa to razume kot da se ona zanima zanj ter da bosta čez 5 minut par, je morda res problem v tipovi glavi. Če pa druženje traja že dalj časa, povrh pa je ona še naprej naklonjena tipu, pa četudi v obliki prijaznosti, bo seveda začel tip misliti, da so to morda signali "naredi korak naprej". Tip naredi ta opevani korak, a se potem zgodi nekaj zelo neljubega - doživi zavrnitev. Tip se začne spraševati, ali bo zmožen imeti prijateljske stike naprej, ko pa ve, da kaj več kot to ne bosta nikoli, poleg tega pa se lahko čez čas zgodi, da si bo ona našla svojega princa, s katerim se bo šla pohvalit k nesojenemu tipu. Kot da bi meni, tebi, komurkoli nekdo rekel, da greva/gresta v slaščičarno, vendar ne bom/boš dobil niti ene tortice, le ogledoval si jih bom/boš lahko v vitrini.sirova štručka napisal/-a:Ne... ti se z nekom dobr razumeš, tip si to seveda drugače razlaga, se gre zaljubit v tebe, pol maš pa sam dve možnosti, da se še ti v njega zaljubiš in postaneta par, al pa da prekineta stike.
In to je problem v glavi tipa, ker si določene stvari napačno razlaga.
Kako ne? Dajo ti ženski vpogled na določeno situacijo/problem/karkoli, česar moški zihr niso sposobni.Horus napisal/-a:Zenske prijateljice pa ne nudijo nicesar, cesar tudi moski prijatelji ne bi mogli.