Kje kupiti...? (vse, kar se tiče oblačil, modnih dodatkov...
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
Poglej na spletno stran. Definitivno niso športne
KLIK

But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
- Cosmofrik
jessyca napisal/-a:NOVO
Jutri moram iti kolegici za rojstni dan kupit kakšno lepo torbico za okoli 60-70€. Guessove pri nas ne dobiš za to ceno, jaz drugih skorajda ne kupujem in niti ne poznam. Torej katera znamka ima lepe torbice srednje velikosti za to ceno?? Pa naj jih prodajajo v Ljubljani (center/btc).
Top shop, Mango
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
-
- Debatorica
NUJNO
Že nekaj časa iščem neko lepo bundico, nekaj takega kot sta ti dve, ampak so povsod kr ene ali pa predrage.
Ve katera, kje v Lj bi kaj takega dobila za zmerno ceno (do 50 €, če je še mogoče kaj znižanega ostalo)?
Tako podobno sem vidla že decembra v P&C, ampak za previsoko ceno (mislim da 190 €).
Že nekaj časa iščem neko lepo bundico, nekaj takega kot sta ti dve, ampak so povsod kr ene ali pa predrage.

Ve katera, kje v Lj bi kaj takega dobila za zmerno ceno (do 50 €, če je še mogoče kaj znižanega ostalo)?

Tako podobno sem vidla že decembra v P&C, ampak za previsoko ceno (mislim da 190 €).
-
- Cosmopsiho
-
- Cosmopsiho
- chaotic_freak
- Sramežljivka
A se da kje japanke dobit zdej v tem cajtu?
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!