Ne prenašam ga, ampak ima nekaj na sebi

Pomoč iz čustvenih stisk.
Uporabniški avatar
caty07
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a caty07 »

Meni sta prav zabavna :lol: in res vrjetno da če se ne bi kregala tudi nč nebi imela.seks je pomoje dober zaradi tega kreganja in srtasti.... :)
Uporabniški avatar
flaša
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Za devetimi gorami

Neprebrana objava Napisal/-a flaša »

Po eni strani se vidiš z njim, družina, otroci... Po drugi pa sprašuješ, če bi se mi podal v razmerje, k je že v štartu obsojeno na propad in nikol nebi uspelo? :gruebel:

Wtf?
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a čuftika »

jz in moj sva se na začetku tut ful kregala, prav sovražila do ene mere, za neumnosti sva se prepirala (to goovorim za obdobje ko sva se spoznavala in še nisva bila par!) , z to razliko da nisva sexala takrat :wink:
zdaj se nič več ne kregava, se odlično razumeva, tko da poskusi, ni greh :P
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

med brezpogojno ljubeznijo in blaznim sovraštvom, skorajda ni razlike.
menim, da preveč grmita v prepad, da se ne moreta brzdati, kar vaju vzburja in to je to.
nobene kompatibilnosti v odnosu- usojeno na propad. (če se eden spremeni, bi se moral korenito, kar pomeni, da sploh nebi bila isti "par")
brezizhodna situacija.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Dead_kid
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Dead_kid »

Hm, pr vama je ogromno strasti. Sovraštvo je pa močna beseda- sigurno ga ne sovražiš, če obenem ne moreš brez njega. In ni treba, da se kdorkoli od vaju spremeni, kvečemu se morata drug drugemu prilagoditi. Če te on res ljubi in če tudi ti ne moreš brez njega, potem probajta pridt do nekega dogovora. Obenem je pa tudi zelo dobro v vajini vezi, da drug drugega ženeta naprej (čeprav z nekim čudnim načinom :P)..
Medva z mojim sva se na začetku tud skoz "prcala", non-stop..
Jst sm bla že prej zaljubljena vanj, ampak glede na najin odnos se mi ni zdel, da bova kdajkoli skupej pršla. In sva, pa se še zmerej prcava, ker pač veva, da noben ne misli resno- in s tem verjetno ne bova nikol nehala, ker je to tud ena izmed stvari, zarad katere sva skupaj (kot pri vama vajino kreganje), samo da sva vse to malo omilila/prilagodila.
In se mi zdi, da vama lahko uspe, da pa bodo PRILAGODITVE in ne nujno SPREMEMBE potrebne.
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sončk »

Nasprotja se resda privlačijo, obstanejo pa ne. ;) Been there, done that, never doing it again.
Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Nizozemska

Neprebrana objava Napisal/-a Liefde »

Zelooo dooolgooo :D
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tearjerker »

Ker različni barvi las in za/proti čokoladi ipd. so pa reeeeeees nepremostljive razlike, zaradi katerih se je treba sovražit. :roll:

Mene to spominja na une a la kindrgartl varjante, ko je nekdo nekomu všeč, pol se pa bockajo pa vlečejo za lase pa se z flomastri popišejo po frisu, itd. (a.k.a.: otročarije).
Odgovori