Ne prenašam ga, ampak ima nekaj na sebi

Pomoč iz čustvenih stisk.
MikiAino
Sramežljivka
Sramežljivka

Ne prenašam ga, ampak ima nekaj na sebi

Neprebrana objava Napisal/-a MikiAino »

Poznam enga tipa, ki ga sploh ne prenašam. Ob živce me spravlja. Je moje totalno nasprotje. On je blond, jaz sem črna, modre oči/ rjave , visok/ majhna da te kap, on športa/ ni šans pri meni, uspešen podjetnik/ kaotična ......on sovraži čokolado / jaz ne morem brez nje. Na kratko ni dveh bolj različnih oseb na svetu. Sovražim ga, ne morem biti z njim v isti trgovini; kaj pa še v sobi. Vedno se prepirava ko se srečava v javnosti. Vsi znajo, da se sovraživa in štos je v tem, da imam s to osebo že 3 mesece eno afero ali nekaj podobnega. Nimam pojma kako se je to lahko zgodilo. V enem trenutku sva se kregala kot ponavadi in v naslednjem sem bila z njim v postelji; no v resnici je bilo ob steni. Po tistem se pa čisto nič ni spremenilo. Še vedno se prepirava, ampak zdaj še povrh seksava. Ne prenašam ga, samo da ne morem brez njega in to mi je noro.
Jaz sem v moji družbi najbolj racionalna ko gre za razmerja. Jaz sem tista, ki govori ni te vreden, pomiri se samo pms je.....
Sem ena odrasla oseba in ni v moji naravi, da delam iz muhe slona.
Saj ni tako grozen, ko sem bila bolana mi je kuhal čaj, silil jesti, klicaril vsako uro ko je bil v službi; še prek telefona sva se prepirala. Na kratko ko ga potrebujem pride. Če si ne bi bila celi čas v laseh bi bila lahko celo en par.
Zdaj pa kje je problem. Pred 3 dnevi je povedal tisti dve besedi, ki sta me šokirali in ko nisem primerno odgovorila sva se ponovno skregala.
Nikoli še nisem izustila te dve besedi; razen moji družini in no vem kaj čutim do njega. Lahko si predstavljam, da bova skupaj celo življenje in otroke; na kratko celi paket. Samo se sprašujem ali je to kaj imava zadostuje. Med nama je kemija. Začutim če se nahaja v istem prostoru kot jaz in obratno, kapiram kakšne volje je in berem ga kot odprto knjigo; on mene ne more brati, se pa trudi.
No in zdaj ne vem kaj naredim, ker vem da si bova vedno v laseh. Nikoli ne bova imela mirnega večera, seks bo vedno OMG in noben se ne bo spremenil. Kaj bi ve naredile na mojem mestu? Bi dale šanso razmerju, ki že na prvi pogled ne bo nikoli uspelo ? Ali pa bi pustile naj ostane afera, ki se bo nadeljevala nekaj let ali celo več. Je to sploh normalno ali vsaj delno normalno kaj imava ali pa se nama je dokončno .....

p.s. : poznava se že od faksa naprej. Že na faksu sva bila kot pes in mačka. Vedno sva " tekmovala" med sabo; to da ga nisem marala mi je dalo povprečno oceno 9,6. Je bolj pametne sorte saj je njegovo bilo 9,9 :? . Brez njega bi bila zadovoljna s 6. In še zdaj po 3 mesecih se nobeni živi duši ne sanja, da preživi vsako noč v moji postelji.
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Libido. »

nasprotja se privlačijo :D
Let's swim to the moon .....
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...

Neprebrana objava Napisal/-a puma »

po dežju ... sonce sije

vsaka šivanka svoje uho najde

... :D
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica

Re: Ne prenašam ga, ampak ima nekaj na sebi

Neprebrana objava Napisal/-a tmis_ »

MikiAino napisal/-a:Bi dale šanso razmerju, ki že na prvi pogled ne bo nikoli uspelo ?

Ne.
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

Kaj pa če bi se probala razumet in se ne spičit za vsak drek? :roll: Če že hočta kej met se začnita obnašat kot dva odrasla ne kot smrkava tekmovalna otroka. Potem boš šele vidla, če imaš lahko kaj z njim al ne.
So, your first job is to.. GROW UP.
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a g00fy_qa »

Nasprotje ljubezni ni sovraštvo, ampak to, da ti je vseeno. :) Baje, če poslušaš Razočarane gospodinje.

Meni se zdita zabavna. :D Če se bosta naučila komunicirati (da, naučila!), imata lahko super zvezo. Treba se bo potrudit in delat nekaj na tem.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
barbkaa
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a barbkaa »

glej, tudi če sta nevem kolk različna, se lahko drug drugemu malo prilagodita :) ni pomembno, kdo je boljši itd.

probajta, mogoče uspe. dolgčas vama ziher nebo :D
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

g00fy_qa napisal/-a:Meni se zdita zabavna. :D
Men tudi. :D
MikiAino napisal/-a:Pred 3 dnevi je povedal tisti dve besedi, ki sta me šokirali in ko nisem primerno odgovorila sva se ponovno skregala.

Sicer pa, zanimivo bi blo slišat o čem se vidva to kregata? Al kar tako, o vsakdanjih zadevah?
Mogoče je pa res sam to, da je sex pač tolk zanimiv zarad te stalne napetosti med vama, in da se tukaj počasi konča..
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a punkie_ »

jah odvisno zakaj se pičita. ampak če se dejansko nebi prenesla, nebi blo fuka pomojem. sklepam da gre samo za nedolžno podjebavanje, ki izvira iz privlačnosti. a?
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

MikiAino napisal/-a:Nimam pojma kako se je to lahko zgodilo. V enem trenutku sva se kregala kot ponavadi in v naslednjem sem bila z njim v postelji;
.......
Jaz sem v moji družbi najbolj racionalna ko gre za razmerja.

Ahahahahahahahhahahahahahaha.
Hvala za lep primer ženskega pasivizma pri doživljanju spolnosti.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Uporabniški avatar
lana505
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a lana505 »

Jah s kreganjem - "sovražtvom" , se rajcata, tko da n vem če bi sploh kej mela, če bi bla prjazna en do druzga.
Pravjo pa da je med ljubleznijo in sovražztvom zlo tenka črta...
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 23:52, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a barbie_girl_85 »

Post sem nehala brat nekje na sredini, nekaj pa imaš le prav....res si kaotična :wink:
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

MikiAino napisal/-a:Poznam enga tipa, ki ga sploh ne prenašam. Ob živce me spravlja. Je moje totalno nasprotje. On je blond, jaz sem črna, modre oči/ rjave , visok/ majhna da te kap, on športa/ ni šans pri meni, uspešen podjetnik/ kaotična ......on sovraži čokolado / jaz ne morem brez nje. Na kratko ni dveh bolj različnih oseb na svetu. Sovražim ga, ne morem biti z njim v isti trgovini; kaj pa še v sobi. Vedno se prepirava ko se srečava v javnosti. Vsi znajo, da se sovraživa in štos je v tem, da imam s to osebo že 3 mesece eno afero ali nekaj podobnega. Nimam pojma kako se je to lahko zgodilo. V enem trenutku sva se kregala kot ponavadi in v naslednjem sem bila z njim v postelji; no v resnici je bilo ob steni. Po tistem se pa čisto nič ni spremenilo. Še vedno se prepirava, ampak zdaj še povrh seksava. Ne prenašam ga, samo da ne morem brez njega in to mi je noro.
Jaz sem v moji družbi najbolj racionalna ko gre za razmerja. Jaz sem tista, ki govori ni te vreden, pomiri se samo pms je.....
Sem ena odrasla oseba in ni v moji naravi, da delam iz muhe slona.
Saj ni tako grozen, ko sem bila bolana mi je kuhal čaj, silil jesti, klicaril vsako uro ko je bil v službi; še prek telefona sva se prepirala. Na kratko ko ga potrebujem pride. Če si ne bi bila celi čas v laseh bi bila lahko celo en par.
Zdaj pa kje je problem. Pred 3 dnevi je povedal tisti dve besedi, ki sta me šokirali in ko nisem primerno odgovorila sva se ponovno skregala.
Nikoli še nisem izustila te dve besedi; razen moji družini in no vem kaj čutim do njega. Lahko si predstavljam, da bova skupaj celo življenje in otroke; na kratko celi paket. Samo se sprašujem ali je to kaj imava zadostuje. Med nama je kemija. Začutim če se nahaja v istem prostoru kot jaz in obratno, kapiram kakšne volje je in berem ga kot odprto knjigo; on mene ne more brati, se pa trudi.
No in zdaj ne vem kaj naredim, ker vem da si bova vedno v laseh. Nikoli ne bova imela mirnega večera, seks bo vedno OMG in noben se ne bo spremenil. Kaj bi ve naredile na mojem mestu? Bi dale šanso razmerju, ki že na prvi pogled ne bo nikoli uspelo ? Ali pa bi pustile naj ostane afera, ki se bo nadeljevala nekaj let ali celo več. Je to sploh normalno ali vsaj delno normalno kaj imava ali pa se nama je dokončno .....

p.s. : poznava se že od faksa naprej. Že na faksu sva bila kot pes in mačka. Vedno sva " tekmovala" med sabo; to da ga nisem marala mi je dalo povprečno oceno 9,6. Je bolj pametne sorte saj je njegovo bilo 9,9 :? . Brez njega bi bila zadovoljna s 6. In še zdaj po 3 mesecih se nobeni živi duši ne sanja, da preživi vsako noč v moji postelji.

Tale tvoj pms pa že dolgo traja :D :lol:
Horus

Neprebrana objava Napisal/-a Horus »

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:10, skupaj popravljeno 1 krat.
Odgovori