Mislim pa, da kar se tiče oblačil in tega izkoriščanja ki si ga omenila nikakor ne moreš primerjati s poskusi na živalih.
nanamiša napisal/-a:Mislim pa, da kar se tiče oblačil in tega izkoriščanja ki si ga omenila nikakor ne moreš primerjati s poskusi na živalih.
Ajča napisal/-a:Sem dosledna na enem področju, ki sem si ga zbrala. Glede na to, da največ denarja zapravim na tem področju, se mi zdi okin poleg tega še vse družinske člane postopoma uvajam v to (ne da bi vedli
- misija že skoraj uspešna) . Mislim, da sem več dobrega naredila, kot eden, ki je preobremenjen s tem, ga drugi čudno gledajo in posledično ne poslušajo. Korak za korakom grem in že delč sem prišla.
Ne rečem, da je katera izmed vas preobremenjena, ampak eni znajo s "teženjem" odvrniti druge, da bi se odločili za crueltyfree/pomoč komu/vegeterjanstvo
nanamiša napisal/-a:a tako nerazumljivo sem napisala![]()
![]()
Zanima me če je od hrane še slučajno kakšna stvar, ki jo testirajo na živali, ali je samo pri Marsu tako?
positive vibration napisal/-a:nanamiša napisal/-a:a tako nerazumljivo sem napisala![]()
![]()
Zanima me če je od hrane še slučajno kakšna stvar, ki jo testirajo na živali, ali je samo pri Marsu tako?
Seveda je.
Unilever group (Rama, Becel margarina; Knorr juhice; Lipton čaji; Hellmans majoneza...)
In pa NESTLE (Nesquick kakav, Nescafe kava; Thomy majoneza; Maggi juhe; Smarties bomboni; KitKat čokoladice; Baci bomboniera; Fitness kosmiči...), ki je lastnik Loreala.
Pa sem prepričana, da bi se tudi pri Kraftu (Milka, Jacobs) dalo najdit kake grehe.
..Evelyn.. napisal/-a:Eno vprašanje mam, je testiranje kozmetičnih izdelkov drugačno od testiranja hrane?(potek mislim)
UG84 napisal/-a:testiranje hrane za živali ne poteka tako, da dajo psičku hrano, češ 'no, probaj, če ti je všeč'. Umetno v živali sprožijo bolezen, potem pa jo hranijo, na njej testirajo, da vidijo, če je kaj izboljšanja. Žival seveda čaka samo še smrt. Hranjenje je prisilno, močno poškoduje prebavni trakt, požiralnik, seveda vse brez anestetikov. Da ne govorimo o bivanjskem okolju za te živali. Lahko napišem še kaj bolj podrobno, sam mislim, da bo dovolj razumljivo. Skratka, take nepotrebne krutosti da se ti obrne.