Me ljubiš? Am...mislim, da... :(
Pontifex Maximus... jst tkole razmišljam. najbolje bo da vprašaš svojo punco, če si še želi nadaljevati vajino vezo. ker če si je ne, je brez veze, da sta še skupaj in oba podaljšujeta neko vezo, ki nima srečnega konca.
v primeru, da punca noče več furat veze s tabo je največ kar lahko storiš to da ji pustiš da odide. vem sliši se malo noro ampak tak pač je. na začettki bo bolelo kot hudič ampak bo s časom tudi to minilo. verjamem da nočes naprimer to, da je tvoja punca v vajini vezi nesrečna, da imaš raje to, da je ponovno sprečna čeprav brez tebe.
sicer pa jo vprašaj kaj njen ne paše v vajini vezi in poskušajta najdit pravo rešitev v kateri bosta oba zadovoljna. vso srečo!
v primeru, da punca noče več furat veze s tabo je največ kar lahko storiš to da ji pustiš da odide. vem sliši se malo noro ampak tak pač je. na začettki bo bolelo kot hudič ampak bo s časom tudi to minilo. verjamem da nočes naprimer to, da je tvoja punca v vajini vezi nesrečna, da imaš raje to, da je ponovno sprečna čeprav brez tebe.
sicer pa jo vprašaj kaj njen ne paše v vajini vezi in poskušajta najdit pravo rešitev v kateri bosta oba zadovoljna. vso srečo!
g00fy_qa napisal/-a:Če se ti zdi to prav, jo pelji na totalno romantični zmenek (oz. na tak, kot si ga ona želi, s stvarmi, ki so ji všeč). Obudi lepe spomine na trenutke, ki sta jih preživela in na sanje, ki jih še imata.

Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Ja no, jaz sem pa ne strinjam. Ampak mora biti tajming pravi. In če se je že odločila, da ga noče, je itak brezzveze da to delata. Gre se za to, da ji s tem pokaže, da jo ima rad, da jima je (bilo) lepo skupaj in da je še lahko, da je pozoren do nje, da mu ni vseeno itd..
Saj zakaj pa smo v zvezah? Zato, da delimo nekaj lepega z nekom. In ne zato, da mu ob težkih časih (kar ona sedaj očitno doživlja) zaloputnemo vrata pred nosom, se zaderemo, da nas ona že ne bo mela za norca in da se naj že enkrat odloči. Ja, to so bili pa RES dobri nasveti in takšen je RES pravi moški.
Malo je treba razčistit kaj naj bi ljubezen bila.
Saj zakaj pa smo v zvezah? Zato, da delimo nekaj lepega z nekom. In ne zato, da mu ob težkih časih (kar ona sedaj očitno doživlja) zaloputnemo vrata pred nosom, se zaderemo, da nas ona že ne bo mela za norca in da se naj že enkrat odloči. Ja, to so bili pa RES dobri nasveti in takšen je RES pravi moški.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
Ok, nekako je razvidno, da se je ženska ohladila.In jaz bi se na njenem mestu ob špilanju romantike še petkrat bolj.
Zdaj očitno štejejo samo še triki, s katerimi jo bo speljal na stara pota-ampak, kako dolgo bo trajalo-če bo je pa spet vprašanje.
Jaz mu romantike v glavnem ne bi priporočala.
Zdaj očitno štejejo samo še triki, s katerimi jo bo speljal na stara pota-ampak, kako dolgo bo trajalo-če bo je pa spet vprašanje.
Jaz mu romantike v glavnem ne bi priporočala.
The world is as you are.
Očitno se naša interpretacija trenutnega stanja malo razlikuje. Jaz izhajam iz tega, da ona ne ve, kaj bi. Če se je že odločila in ne upa povedati, je itak nesmisleno karkoli delati, ker se stanje ne bo spremenilo.
Triki so pa višek nesramnosti in neumnosti. Če hoče iti, naj gre. Ne vem zakaj bi kdorkoli hotel partnerja nase navezati s triki.
Sicer pa je s tem "špilanjem romantike" res nekaj tveganja. Odvisno je kako situacija stoji, saj to sem poudarila. Navsezadnje pa - če on stori nekaj iz srca in njo to popolnoma odvrne, potem očitno spet nekaj ne štima s to zvezo in je boljše da gresta narazen.
Jaz tako gledam na to - daš najboljše, kar lahko, pomagaš, kolikor lahko in si iskren. Končna odločitev ni tvoja.
Triki so pa višek nesramnosti in neumnosti. Če hoče iti, naj gre. Ne vem zakaj bi kdorkoli hotel partnerja nase navezati s triki.
Sicer pa je s tem "špilanjem romantike" res nekaj tveganja. Odvisno je kako situacija stoji, saj to sem poudarila. Navsezadnje pa - če on stori nekaj iz srca in njo to popolnoma odvrne, potem očitno spet nekaj ne štima s to zvezo in je boljše da gresta narazen.
Jaz tako gledam na to - daš najboljše, kar lahko, pomagaš, kolikor lahko in si iskren. Končna odločitev ni tvoja.
Ja ampak-a ni tudi to trik, da špilaš romantiko in obujaš stare spomine, če prej tega nisi delal?
Res pa je, da gledam iz perspektive da se je ona ohladila ja.Pač moje sklepanje po napisanem.
Triki so pa lame na tak ali drugače način-sam se mora odločiti, česa se bo poslužil.Najbolje bo, da je copatast naprej, da ga takoj skensla, ker se bo slej ali prej vrnil an stara pota.Ajde, kateri je pa ok, da ji tip ves čas romantiko ven meče?
Če bosta ostala skupaj, je nekako bolje da se malo odmakne od tega, če pa ne, pa ve, kaj ne sme delati v naslednjih vezah.
Res pa je, da gledam iz perspektive da se je ona ohladila ja.Pač moje sklepanje po napisanem.
Triki so pa lame na tak ali drugače način-sam se mora odločiti, česa se bo poslužil.Najbolje bo, da je copatast naprej, da ga takoj skensla, ker se bo slej ali prej vrnil an stara pota.Ajde, kateri je pa ok, da ji tip ves čas romantiko ven meče?
Če bosta ostala skupaj, je nekako bolje da se malo odmakne od tega, če pa ne, pa ve, kaj ne sme delati v naslednjih vezah.
The world is as you are.
Bože mili kok ti ničesar ne veš o ženskah.g00fy_qa napisal/-a:Ja no, jaz sem pa ne strinjam. Ampak mora biti tajming pravi. In če se je že odločila, da ga noče, je itak brezzveze da to delata. Gre se za to, da ji s tem pokaže, da jo ima rad, da jima je (bilo) lepo skupaj in da je še lahko, da je pozoren do nje, da mu ni vseeno itd..
emanuela napisal/-a:Ja ampak-a ni tudi to trik, da špilaš romantiko in obujaš stare spomine, če prej tega nisi delal?
Ajde, kateri je pa ok, da ji tip ves čas romantiko ven meče?
Mogoče je tudi to trik. Lahko je pa iskrenost ali način, na katerega pokažeš, kako čutiš.
In ne gre se za to, da bi tip ves čas romantiko ven metal, saj to nisem nikjer trdila. Kar sem rekla, je, da ji lahko pripravi nekaj posebnega, nek zmenek - splanira neko zadevo, niti ne nujno romantično, ampak tako, kot je njej všeč (!). Lahko da ji sploh ne govori nič o ljubezni, enostavno gresta jahat konje in potem na čaj ali KARKOLI, kar je njej všeč. S tem ji pokaže, da mu dosti pomeni in da se lahko imata lepo.
Seveda uspeh ni zagotovljen, ampak če ni, potem res ne vem zakaj bi še bila skupaj. Če punca ne more videti lepote zveze v najlepših trenutkih, potem je že konec.
@Mahagonij: Ne razumeš. Ne gre se za količino ali kvaliteto mojega znanja - znanje je arbitrarno. Sploh pa je tvoja ocena o mojem znanju popolnoma brez osnove.
Ti si vedno blazno pameten pri enostavčnih kritikah.

-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
Jz se pa strinjam z g00fy, ima kar prav - in tudi neprestano ponavlja, da naj bi tisti special zmenek bil nekaj takega, kar punci veliko pomeni (pa če je to samo, ne vem, igra tenisa/hribolazenje/neki pač, kar že dolg ni počela & si želi), bi moralo pripeljat do nekega konkretnega rezultata -> al bo punca dojela, da je takega tipa za obdržat al jo bo pa totalno minilo, v vsakem primeru odgovor bo jasen.
-
- Sramežljivka
No jaz se trenutno nahajam v zelo podobni situaciji se mi zdi. Uglavnem, izkušnje iz preteklosti imam v večini z fanti, ki niso bili najbolj nežni, pozorni in ljubeči...v večini je šlo kar za dokaj razburljiva razmerja
in v vseh primerih sem bila na koncu kar močno prizadeta jaz...
Sedaj pa sem spoznala fanta, ki je popolno nasprotje zgoraj opisanim mačotom...ljubeč, pozoren, zame bi naredil vse... in on je res izredno zapaljen...mogoče me je zmotilo tudi to, ker gre res use zelo hitro...in to sem mu tudi povedala. se je opravičil, češ daje res mogoče malo pretiravau...ampak mene enostavno ne zapali dovolj, posledično mislim da me tudi ne privlači dovolj...sem tud kar dosti vezana na svoj samski stan in me zato vsa ta nenadna pozornost in vse to, nekako straši...nevem no. ampak se sedaj sprašujem a je z mano kaj narobe?!?!?!?!
a mora bit tip res en prasec in grdo z mano delat da se jst potem za njim mečem!!!
saj mi je z njim lepo, ne smem reči da ne, je zanimiv moški, ampak enostavno, nimam enakih čustev kot on...nisva si enakovredna. in sedaj res nevem kaj naj storim...ali naj počakam še neki časa, da se mogoče stvari spremenijo?! bojim se da mi bo kasneje žau, da sem takega fanta izgubila ... res sm zmedan

Sedaj pa sem spoznala fanta, ki je popolno nasprotje zgoraj opisanim mačotom...ljubeč, pozoren, zame bi naredil vse... in on je res izredno zapaljen...mogoče me je zmotilo tudi to, ker gre res use zelo hitro...in to sem mu tudi povedala. se je opravičil, češ daje res mogoče malo pretiravau...ampak mene enostavno ne zapali dovolj, posledično mislim da me tudi ne privlači dovolj...sem tud kar dosti vezana na svoj samski stan in me zato vsa ta nenadna pozornost in vse to, nekako straši...nevem no. ampak se sedaj sprašujem a je z mano kaj narobe?!?!?!?!

a mora bit tip res en prasec in grdo z mano delat da se jst potem za njim mečem!!!
saj mi je z njim lepo, ne smem reči da ne, je zanimiv moški, ampak enostavno, nimam enakih čustev kot on...nisva si enakovredna. in sedaj res nevem kaj naj storim...ali naj počakam še neki časa, da se mogoče stvari spremenijo?! bojim se da mi bo kasneje žau, da sem takega fanta izgubila ... res sm zmedan

Najhuje je bit z nekom samo zato, ker misliš da ti bo kasneje žal...mogoče, ti bo pa žal ker si bla z njim in si zamudila enga, ki ti je bil res namenjen...
Tudi, če ti je lepo z nim ne pomeni, da je pravi...lepo ti je lahko tudi s kolegom...
Glej še če vstopiš v neko zvezo zaljubljen, ko nevem kaj se kasneje pojavijo problemi, kaj pa če vstopiš v neko zvezo kjer se moraš še prepričevati, da je to to!?
Tudi, če ti je lepo z nim ne pomeni, da je pravi...lepo ti je lahko tudi s kolegom...
Glej še če vstopiš v neko zvezo zaljubljen, ko nevem kaj se kasneje pojavijo problemi, kaj pa če vstopiš v neko zvezo kjer se moraš še prepričevati, da je to to!?
-
- Cosmopsiho
-
- Sramežljivka
hehehe, sirova štrička...zanimiv komentar...no ja sicer ne vem če se z vsem strinjam, ampak zanimivo
hvala useeno..
Še če vstopiš v neko zvezo zaljubljen, ko nevem kaj se kasneje pojavijo problemi, kaj pa če vstopiš v neko zvezo kjer se moraš še prepričevati, da je to to!?
...Ja Nixie...sm se zamislila... hvala.

Še če vstopiš v neko zvezo zaljubljen, ko nevem kaj se kasneje pojavijo problemi, kaj pa če vstopiš v neko zvezo kjer se moraš še prepričevati, da je to to!?

Še nisem zasledil primera, da bi ženska vedela povedat, kaj je narobe.Pontifex Maximus napisal/-a:Skratka, ko jo vprašam, kaj je narobe, mi ne ve povedati drugega, kot pa to, da ji ni in da opaža
Prvo kot prvo se moraš začet zavedat, da se pri ženskah spolna privlačnost giblje po dost nelogičnih poteh. Zato se moraš že v startu se znebit mentalitete, da mora to delovati po tvojih načelih kaj je prav. Z drugimi besedami: moraš se znebit jebenega Disneya v svoji glavi.
Večina ljudi v tvoji situaciji sprejme povsem napačen način reševanja problema. Počneš nekaj -> zveza ne deluje -> očitno moram isto stvar početi intenzivneje.
Si romantičen in pozoren -> njej ni do tebe -> očitno moram se še bolj potruditi in ji res pokazati koliko mi pomeni bla bla
WRONG!
Probaj nekaj drugačnega (nimaš kej zgubit verjemi mi).
No potem pridejo komentarji "sam jst nočem bit prasec". Sej ni treba. Potrebna karakterna lastnost je le en del tega kar prasci so. In to je da nisi cunja s katero se pometa. Moraš imet neko zdravo mero samospoštovanja in sebičnosti. Ženskam daje občutek varnosti (in jih privlači) moški, ki se zna za sebe postavit po robu drugim. IN TO VKLJUČUJE NJO. Ona ne sme biti samoumevno pomembnejša od tebe. Moraš imeti stvari v življenju, ki so ti enako pomembne kot ona in pri katerih nočeš delat kompromisov. Ne smeš pogosto pristajati na to, da ti spremeniš svoje želje in aktivnosti samo za to, da ugodiš njej.
Imam prijatelje, ki so to počeli in vse te zveze so se končale isto kot se bo tvoja.
Ženske nevede redno testirajo partnerje, da se niso slučajno pomehkužili, tako da poskušajo posegati v "tvoj" čas in aktivnosti, poskušajo ti natežit, da se boš redno ukvarjal z njihovimi aktivnostmi, za katere vedo da jih ne maraš, ali pa ti naredijo kakšno bolj splošno pizdarijo v obliki kakega flirta. In takrat se moraš temu upret. Temu eni rečejo "da ženske iščejo prepir". Ponavadi gre za to. One nagonsko hočejo da se jim po robu postaviš in jim pokažeš meje. Pol so zadovoljne neki cajta. V nasprotnem primeru je teh testov vedno več in hkrati s tem procesom močno izgubljaš privlačnost za njih. Nekega dne se zbudiš in ugotoviš da že pol leta furaš zvezo samo še na papirju, njo vprašaš kaj se je zgodilo z vama in vse kar ti bo ona povedala je "ne vem".
To identično zgodbo sem videl prevečkrat. Takrat nočejo slišati ljudje da so se sami zajebali, saj so se trudili do amena. Pride pa potem prijatelj po parih letih do mene in mi reče, da zdaj vidi da sm imel prav. In ne gre tukaj za to, da bi človek moral bit zloben ali agresiven do partnerja, ampak za to, da mora moški imet trdno jedro za dobro obeh.
Problem je seveda kako se prav obnašati "če sm pa tak bl romantik".
Meni vse to naravno pride, ker sem tak človek (na čemer sem moral delati) in ker me ni strah prekinit zveze ta trenutek, če je potrebno. To je ta velika razlika. Pravo stanje duha ti samo od sebe da pravo obnašanje, in ironično za bit v zvezi je pravo stanje duha to, da ti ni muz bit v zvezi.
Naprimer, če boš zdej prekinu zvezo, češ da je brezveze, bo najbrž za tabo pritekla. Vsekakor je pa čas za pogovore mimo. Privlačnost itak ni taka stvar, kjer bi pogovor karkoli spremenil. Edino kar zdaj pomaga so dejanja. Dejanja, ki pokažejo, da ti ne dopuščaš takšne zveze ker zahtevaš več. Razmišljaj kaj hočeš zase in za svojo prihodnost in temu primerno se obnašaj. To je privlačno.