da nadaljujem,ker je bila moja tema zaklenjena...ja,s punco sva se malo pogovarjala..kako bi če bi,pa kaj če bi,mau gor mal dol in je prišlo do tega da je ONA rekla:kaj pa če bi midva poskusla grupič z punco...ja,fora je v tem kje zdej to punco najdt...to je problem...any suggestions?
When a man talks dirty to a woman, it's sexual harassment. When a woman talks dirty to a man, it's $3.95 a minute. ~Author Unknown
emanuela napisal/-a:Če je tvoja punca bolj čudna, obstaja tudi možnost, da je to samo trik, da vidi, ali bi ti porival drugo. In ja, ti si too much navdušen nad to idejo
haha that was evil..am..mislm da ni trik,ker jo poznam že dolgo,in mislm da me ne bi preizkušala...ja itak da sm navdušen definitivno sem navdušen
ni važno da bo zdj neka bejba z norimi joškami pa fafačkimi ustnicami...ne bi blo ppa lih fajn če bi pršla tm ena k bi bla tok grda da jo še s palco ne bi pipnu
When a man talks dirty to a woman, it's sexual harassment. When a woman talks dirty to a man, it's $3.95 a minute. ~Author Unknown
jaz bi, tako kot vidim mnoge tukaj, tudi rada probala z punco.... Sicer imam fanta, kateremu sem to tudi povedala, ampak vseeno...
No, njemu sem predlagala, pač če bi v troje... ampak mi je rekel da to ni lih kar tako... pa da če že želim, da lahko sama - z punco, da "potešim" to svojo radovednost...
ampak ne vem no...
mene pa ti trojčki sploh ne mikajo, ampak kot vidim večino te zadeve zanimajo, kokrkoli pogledam, da bi bla še ena ženska zraven-ni šans, da bi bil še en ded zraven-ne vem no, zakaj bi bil, pa z neznanci tak ne morem met nič, skratka ni to zame