Jz, še zmericlassy napisal/-a:Kdo leti iz Benetk v Madrid?

Hahaha, aja, ti verjetno sprašuješ katera družba leti na tej relaciji?
Jz namreč še vedno iščem svojo pot... jao.
Jz, še zmericlassy napisal/-a:Kdo leti iz Benetk v Madrid?
classy napisal/-a:Kdo leti iz Benetk v Madrid?
purple_rain napisal/-a:Sem že mamici rekla prej, grem kr s kolesom, jutri začnem.
purple_rain napisal/-a:^^..in pol ugotoviš, da je fuuul enih kombinacij.
Zaenkrat mi je najbolj "ugodna" (in finančno in sicer meni všečna) opcija Benetke-Rim-Madrid (sliši se ful lepo).
Sem pa tud Wizzair gledala, da bi mogoče iz ZG do Londona, pa od tam naprej (sam ta 2. korak pa spet zna bit mal dražji..je pa do ZG cenejš kot do Benetk)..ker čez Krakov je res ugodno (hvala za idejo), ampak mi datumi ne pašejo najboljš.., men se bo odpelal, sploh se ne morm odločit!
Sem že mamici rekla prej, grem kr s kolesom, jutri začnem.
Pa hvala punce za pomoč in sodelovanje :bussi:
Datumi še grejo, ure se potem nerodno prekrivajo (npr., če bi hotela iz LJ do Londona (da sem vsaj mal na komot; pa tud ni tolk obupno drago)), bi mogla tam eno noč prespat/preživet na letališču - kar bi blo tud svojevrstno doživetje.kepka napisal/-a:Ryanair leti iz Stansteda v Madrid in je pocen, tako da ce dobis ugodno varianto do London Stansteda z ujemajočimi datumi. Povezavo maš tudi prek Bruslja (Charleroi), tja leti iz Trsta in potem naprej v Madrid.
purple_rain napisal/-a: LJ do Londona (da sem vsaj mal na komot; pa tud ni tolk obupno drago)), bi mogla tam eno noč prespat/preživet na letališču - kar bi blo tud svojevrstno doživetje.(za to bi se lahko svoja tema odprla http://www.sleepinginairports.net/index.htm).