Jst mam spet novo kariero v mislih. Za njo pa rabm povprečje 3 let+diploma več kot 8 in 20 000 funtov. S tem da verjetno še noben v Sloveniji ni to. I really like to torture myself.
sončk napisal/-a:Jst mam spet novo kariero v mislih. Za njo pa rabm povprečje 3 let+diploma več kot 8 in 20 000 funtov. S tem da verjetno še noben v Sloveniji ni to. I really like to torture myself.
Študiram Laboratorijsko biomedicino..(nekam sem se morala dat)..Želela sm vpisati logopedijo in surdopedagogiko, pa lani ni razpisana..zato razmišljam o ponovnem vpisu
Jaz pa se bom letos vpisala na sociologijo in interdisciplinarno družboslovje na filozofski v MB. Upam da mi bo uspelo (Lahko se javi kdo, ki ima tudi namen to študirati, da se mal spoznamo prej )
zravn se pa postransko ukvarjam se s svetovanjem in morm rečt da je super zravn dobit 500+ eur za dve urci dela dnevno al pa še to ne...ja ja, mamo se finoooo
In to ne bi zamenjala za noben drug faks ali poklic, čeprav je težko najti delo...me to vsaj veseli in sem se za faks odločila prostovoljno iz lastnega zanimanja, ne zaradi tega, ker bi bilo veliko služb...
Vedno delaj za življenje in ne dopusti da bi živel za delo!!!
amyZ napisal/-a: In to ne bi zamenjala za noben drug faks ali poklic, čeprav je težko najti delo...me to vsaj veseli in sem se za faks odločila prostovoljno iz lastnega zanimanja, ne zaradi tega, ker bi bilo veliko služb...
Edino pravilno!
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte.