Me ljubiš? Am...mislim, da... :(

Pomoč iz čustvenih stisk.
snezinka*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a snezinka* »

Fak, kok je tole z ignoranco res. Sj ne morm vrjet kere smo babe. :)

Pomoje je res najbolš, d jo mal pr mer pustiš, mal jo dj na stranski tir, d se mal zamisle. Ker če ji prevečl govoriš, kako jo imaš rad in oh in sploh, pol itak ve, d te loh zajebava kokr če. V obratnem primeru, se bo pa mal zbala za to, da te izgubi, če te ima res rada!
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a delusional »

so to ni sam pr babah, tudi tipi so taki.

se sprašujem če obstaja sploh še kaka veza, v kateri sta oba enako zainteresirana, zapljena. vedno eden ljubi bolj, drugi je bolj hladen.

najbrž pri tej punci ne bo pomagala niti ignoranca. stvar je zanjo izživeta. v drugi vezi bo pa v obratnem položaju.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 23:55, skupaj popravljeno 1 krat.
Horus

Neprebrana objava Napisal/-a Horus »

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:10, skupaj popravljeno 1 krat.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 23:55, skupaj popravljeno 1 krat.
Horus

Neprebrana objava Napisal/-a Horus »

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:10, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

^^mene faks ovira še kak teden :)
Drugače pa...a si res želiš, da te punca spet hoče kot nekoč samo zaradi igračkanja na podlagi ignore itd?Mogoče bo pomagalo za nekaj mesecev, ampak potem bo spet na plano udarila tvoja sensitive narava... na žalost ne poznam veliko punc, ki bi jim bilo dolgoročno prav, da je fantu mar samo za njihovo srečo, njihovo počutje,....vmes pač pozabiš kak si sploh bil na začetku, s še svojim jaz.
The world is as you are.
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a čuftika »

delusional napisal/-a:torej iz teh odgovorov bi sklepali: moreš bit prasec, pa te bo mela rada in jo boš noro privlačil.

ker tega najbrž nimaš v sebi, se bo to slabo končalo. ona je zgubila interes. v naslednjih letih se bo metala za prasci, ki je ne bodo hoteli in ne bodo umirali za njo.

čez nekaj let bo spoznala kaj je imela in kako si jo imel rad - tako kot je noben več ne bo. ampak zdej jo to ne zanima - manjka ji adrenalin in da ji je nekdo nedosegljiv jebač.

se strinjam z zgoraj napisanim! :)

iz odgovorov se res da sklepat da fant more bit prasec da bo ustrezal, ampak to ni pri vseh puncah tak. In kaj če jo kliče princeska in če bi za njo vse nardil, moj mene prav tak kliče in vse bi zame naredil, pa mi je (še zmeri) zanimiv, tko da bistvo zgodbe ni v tem. Verjetno se je punca ohladila, verjetno je zalubljenost mimo in zdaj razmišlja kako naprej. Ne sili v njo, dej ji čas da se odloči kaj si sploh želi, nadaljevati ali oditi.

in delusional-obstaja zveza , v kateri sta oba partnerja zagreta en za drugega približno isto, normlano da obstaja (moja je že taka), samo pravega fanta moraš najdit in takrat se ga nikoli ne naveličaš!
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

Se popolnoma strinjam z Emanuelo..
To "ignoriranje" in da se obnašaš kot nek nedosegljiv mačomen zdj je iskreno zelo bedno.. Potem maš pa miljon žensk, ki jokajo, da rabijo nekoga, ki bi dal za njih vse bla bla bla. Zelo lepo je, da priznaš, da žensko ljubiš tako močno, edina napaka je, če to ponavljaš neštetokrat. To se reče na vsake toliko časa ob posebnih trenutkih. In ni prav ničesar "mevžastega" na tem. Kar se pa tiče tvojega specifičnega problema, v vsaki zvezi mislim, da pride do nekega preloma, ko se vprašaš če je to to. Svetovala bi vama, da si malo oddahneta drug od drugega, mogoče bo to zate še najtežje, ker nisi istih občutkov kot ona, njej pa bo mogoče malo prijalo, da bo razmislila o vsem skupaj..Malo časa si vzamita vsak zase, to pomeni, da se poskusta ne vidt kak teden/kar je drgač zelo težko, če živita skupej/ in se dogovorita za vnovično srečanje takrat, ko bo ona to želela. Drugače pa se mi zdi najpomembnejš, da se pogovorita, predvsem, da ona govori kaj ji ne paše, kaj se ji zdi narobe, kaj bi lahko spremenila in predvsem če to hoče spremenit..Potem pa poskusta delat na tem. Do "krega" lahko pripelje kvečjemu to, da bo blodila z "nevem joj, nevem kaj čutim ah ah" potem pa pač malce ostreje reci, da naj premisli in te kontaktira, ko bo imela zadeve razšičene.
It was forever..but it didnt last long..
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a marypa »

mislim da? zanimivo... včasih tako oster v komentarjih itd., zdaj pa... Ja definitivno ni sexy, če je tip copata... se opravičujem izrazu.. Se mi zdi, da mora biti nek čim bolj enakovreden odnos, da oba dajeta približno enako, ne pa da eden vlaga veliko več kot drugi; če pa ne gre, pa pač ne gre....
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a delusional »

čuftika napisal/-a:
in delusional-obstaja zveza , v kateri sta oba partnerja zagreta en za drugega približno isto, normlano da obstaja (moja je že taka), samo pravega fanta moraš najdit in takrat se ga nikoli ne naveličaš!

ja, saj jaz sem tudi imela tako vezo. prej ali slej se eden ohladi.

in mogoče nikoli več pol ne najdeš take veze, kjer bi bla oba tako zagreta.
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a čuftika »

delusional-saj vem ja, je smotano včasih :(
samo razmišljaj pozitivno in sm prepričana, da se nekje skriva popoln tip zate in tut to da boš ti popolna zanj, pa enako zagreta seveda :wink:
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Ajča »

in mogoče nikoli več pol ne najdeš take veze, kjer bi bla oba tako zagreta.

Sej 100% zagret ves čas ne moreš biti v zvezi, ki traja več let. Sprejmeš vzpone in padce, se zaveš da je to normalno in če nista za skupaj, gresta narazen. Zveza je (tudi) delo, ne pa z rožicami vse postlano
A goal without a plan is just a wish.
Uporabniški avatar
Pontifex Maximus
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Pontifex Maximus »

Svetovala bi vama, da si malo oddahneta drug od drugega, mogoče bo to zate še najtežje, ker nisi istih občutkov kot ona, njej pa bo mogoče malo prijalo, da bo razmislila o vsem skupaj..Malo časa si vzamita vsak zase, to pomeni, da se poskusta ne vidt kak teden/

Med tednom se v bistvu sploh ne vidiva, ker je ona v Ljubljani, jaz pa doma. V petek in soboto imava skupno interesno dejavnost, v nedeljo pa sva še malo skupaj, da sva res kao sama zase.

Drugače pa se mi zdi najpomembnejš, da se pogovorita, predvsem, da ona govori kaj ji ne paše, kaj se ji zdi narobe, kaj bi lahko spremenila in predvsem če to hoče spremenit..Potem pa poskusta delat na tem.

Ja, sem jo vprašal, kaj je narobe, pa pravi, da ne ve.

iz odgovorov se res da sklepat da fant more bit prasec da bo ustrezal

Tudi sam sem dobil tak občutek iz odgovorov, vendar tudi, če bi to držalo, tega ne zmorem, ker pač nisem tak, da bi bil do kogar koli prasec.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Ajča napisal/-a:Sej 100% zagret ves čas ne moreš biti v zvezi, ki traja več let. Sprejmeš vzpone in padce, se zaveš da je to normalno in če nista za skupaj, gresta narazen. Zveza je (tudi) delo, ne pa z rožicami vse postlano

Čisto res. Pontifex, meni se zdi, da ti malo v oblakih živiš, če se ti po treh letih vse zdi super in popolno. Dam roko v ogenj, da v resnici ni.
Pa to ne pomeni, da morata zdaj kar it narazen, ampak če se problemov ne zavedaš, je slabo, ker jih potem tudi rešit ne moreš.
Odgovori