What NOT to wear

Novosti, trendi...
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Uh, da začnem:

* lakaste bunde :tot:
* bele bunde na fantih
* balerinke v snegu
* beli škornji
* vse kosmato kjerkoli
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

^^Uf lakaste bunde so pa tud moj not to wear :?
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

*kayka* napisal/-a:vse tiste fejk UGGice k punce pol postran hodjo... fuj! :tot:
Tole sem že več dni gruntala kako ubesedit (jz sem hotela rečt, da hodijo po "gležnjastem delu" škornjev). Ne vem, mene bi blo sram tkole hodt okol (pa imam precej nizke standarde kar se takih zadev tiče :lach:).
Uporabniški avatar
*kayka*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a *kayka* »

ja moja kolegica jih ma, in ze ko jih je kupla sm ji rekla da bo grdo, da ce jih ze hoce met nj da raj mau vec kot 20€ ker bo čudn hodila pa k jo gledam k hod mi je kr gadno, sam sj vrjetn ve da tko hod a kva?
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a barbie_girl_85 »

*mala* napisal/-a:Uh, da začnem:

* bele bunde na fantih
* balerinke v snegu
* beli škornji
* vse kosmato kjerkoli

Moj dragi je v not to wear :eek: Hitr po novo, ne belo bundo... So še razprodaje? :D
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik

Post zbrisan, ker je Dorothea proti vtikanju v njene poste
Zadnjič spremenil barbie_girl_85, dne 02. Feb. 2010 10:53, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

barbie_girl_85 napisal/-a:
*mala* napisal/-a:Uh, da začnem:

* bele bunde na fantih
* balerinke v snegu
* beli škornji
* vse kosmato kjerkoli

Moj dragi je v not to wear :eek: Hitr po novo, ne belo bundo... So še razprodaje? :D

So še razprodaje, nič se bat :D

(BTW: Kak ene vse osebno vzamete, meni je to pač grdo :P )
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
dorothea
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a dorothea »

barbie_girl_85 napisal/-a:
dorothea napisal/-a:še moj piskerček:

- prekratke hlače
- prekratka krila
- kratke hlače v tem letnem času
- globoki dekolteji v tem letnem času
- beli škorenjčki še huj je, če so lakasti
- svetel spran jeans
- majhne skajaste torbice
- ponaredki kakršnikoli, btw takoj se opaz če je fejk :wink:
- lasni podaljški :D tut to se takoj opaz in men je to tok nagravžen vidt dejte si to gor zvečer k greste ven ne pa s tem strašit podnev :eek:

Oh sej ni tko hudo....vidm da sm jst tud tle, ne sam moj dragi z belo jakno....vsaj skup paševa :D ..........

Vidš kok sta oba popularna :D men je to grdo, teb bi blo pa mogoče kej na men grdo in, če napišm pač v to temo kaj se men ne zdi primerno se mi ne vtikat, ker imam to pravico. Če si pa prizadeta glede na to, da si se našla v mojem pisanju ti pa ne morm pomagat :wink: .
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik

Jooooj smo občutljivi. Mišljen je blo k šala, tko za nasmejat. Čist razumem, da je določenim neki všeč, drugim ne.

Sem mislila, da mal humorja ne škodi, sam sem se očitno zmotla. Sej lohk zbrišem ,da ne bo še kdo prizadet zarad tega, k sm napisala, da mam spran jeans ....

PS Urejeno in zbrisano......pa brez zamere, ker seje moja malenkost drznila vtakniti v tvoj post :eek:
iziris
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a iziris »

očitno še ni konec svetlemu jeansu...
pred mano stoji v svetlo plavih z biserčki, na zvonec, straganimi kavbojkami.. žal, meni je to grdo.. sploh s strganim spodnjim delom (rob hlač, al kako se rečem:D) ki ga vleče za sabo in črnimi lakastimi špičaki... sorry, ogabno, četud misl da je huda za umret. :D :D
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik

Se strinjam da je ogabno ja....jst tud tega ne bi oblekla
Uporabniški avatar
dorothea
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a dorothea »

barbie_girl_85 napisal/-a:Post zbrisan, ker je Dorothea proti vtikanju v njene poste

:lol: ne morem verjet. Pa nevem prvo napišeš, da nosiš svetel jeans potem ti je pa že ogaben. Odloč se punca no. Drgač, da ne bom off topic mi je še not to wear punca oblečena v svetle jeans hlače zraven pa tip v beli bundi :cool: :D .
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

Zelo grdo, v bistvu kriminal v svetu hlač so mi ali kavbojke ali žametne hlače s pasom rjave tkanine ob roku-pri žametnih žamet, pri kavbojkah blago, največkrat rjave barve in konkretno na zvonec.Ma vedno se čudim ko to vidim, danes je imela ena zraven takih hlač črno puhovko in bele špičake.Pa je isto stara kot jaz :eek:
The world is as you are.
LilBarbie
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a LilBarbie »

dorothea napisal/-a:
barbie_girl_85 napisal/-a:Post zbrisan, ker je Dorothea proti vtikanju v njene poste

:lol: ne morem verjet. Pa nevem prvo napišeš, da nosiš svetel jeans potem ti je pa že ogaben. Odloč se punca no. Drgač, da ne bom off topic mi je še not to wear punca oblečena v svetle jeans hlače zraven pa tip v beli bundi :cool: :D .

verjetno je misla da nebi oblekla raztrganih hlac na zvon...
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik

dorothea napisal/-a:

Joooooj si ti ..... Ogabna mi je kombinacija, scufane hlače na špičake. Moje leviske, sicer stare že 5 let, mi pa odlično pašejo na superge in zgornji del trenirke, k grem u trgovino. In ja, imam in nosim svetle jeans hlače, scufane hlače na elegantne čevlje so mi pa no go.

Si na levo nogo ustala? Ne vem, zakaj se mi zdi, da iščeš temo za prepir. Res misliš, da je moje življenje tako prazno, da si bom zdej belila glavo s tem, kaj je tebi not to wear? Lahko napišeš še 100 krat, s tem moja samozavest ne bo niti mal omajana.

F...kero sceno si nardila iz posta, da mam u omari svetel jeans....kr ne morem verjet.....

Do zdej sem bla prijazna, še celo post k te je tok zmotil sem zbrisala, da ja en bi blo nepotrebnega zmerjanja, sam res že načenjaš moje potrpljenje. Nismo sovražnice, so peace sister!!!!
Zaklenjeno