Valentinovo
Samo eno vpr za valentinove navdušenke-a menite, da je fantom dejansko všeč, da dobijo vajino sliko,pojštre s sliko, medvedke ter srčke?
Jaz sem vpr take stvari in mojega fanta-ma za njega tako ali tako vem ter kolege in so se vsi smejali.Zakaj?Fantje enostavno večina ne marajo tega.
Jaz sem vpr take stvari in mojega fanta-ma za njega tako ali tako vem ter kolege in so se vsi smejali.Zakaj?Fantje enostavno večina ne marajo tega.
The world is as you are.
- Tearjerker
- Cosmopsiho
emanuela- Jaz naprimer nikol neb dala fantu povšter z najino fotko, ali pa šalčko, itd... Sem mu pa za rojstni dan dala album fotk- najinih, tudi z potovanj (ker fant skoz jambra, kak ga moti, da ne moreš več slik v roko prijet
), mislim da mu je bilo všeč (pa tud že skoz sprašuje, kdaj nameravam dopolnit z novejšimi). Pač najin album, ne le za zdaj, ampak še na mnoga leta
S fantom ne bova skupaj na Valentinovo- a to pomeni da me ne mara?
(pričakujem kakšno tako temo v prihodnjih dneh
)

S fantom ne bova skupaj na Valentinovo- a to pomeni da me ne mara?

But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Tudi jaz mu ne bi nikoli dala kaj takega, ker mi je smešno.Bom pa mu dala-ampak ne za valentinovo najine slike, zaenkrat na cd-ju, ker se mu je disk crknil in je izgubil vse.
Za valentinovo pa bova videla kako in kaj, meni je gl. da sva skupaj in da greva kam skupaj, ampak tudi če bi jedla kokice in gledala en film na kavču bi mi bilo ok.
Za valentinovo pa bova videla kako in kaj, meni je gl. da sva skupaj in da greva kam skupaj, ampak tudi če bi jedla kokice in gledala en film na kavču bi mi bilo ok.
The world is as you are.
se strinjam...
če dobim od fanta kaj takega, kot lonček z najino sliko alpa tud ne (ker jaz sem nora na lončke, zbiram jih dobesedno) alpa pojšter s sliko (sem dobla od najboljše kolegice), sem cela nora, ker mi je všeč.. ampak fantu pa nebi podarila kaj takega, alpa plišeka, ker to so bolj girly stvari, no kak za koga
mam pa eno šalčko, ki sem jo slučajno vidla in se mi je zdela ravno za njega: ker pač obožuje simpsone.. je pa homer gor v spodnjicah, neobrit, pa tak. polek pa piše: the last perfect man... sem razmišljala, da bi mu jo z turškim medom napolnila, ker ga ima zelo rad, pa mu to dala, enkrat za eno priložnost, ali pa kr tak
sem bolj tak tip, da dan stvari, ki jih majo osebe res rade, tuči če je najljubša čokolada, ali košara s sadjem...
ampak ni ga čez malo heca (kot šalčka npr.).. ljudje smo lahko tak domiselni in kreativni
če dobim od fanta kaj takega, kot lonček z najino sliko alpa tud ne (ker jaz sem nora na lončke, zbiram jih dobesedno) alpa pojšter s sliko (sem dobla od najboljše kolegice), sem cela nora, ker mi je všeč.. ampak fantu pa nebi podarila kaj takega, alpa plišeka, ker to so bolj girly stvari, no kak za koga

mam pa eno šalčko, ki sem jo slučajno vidla in se mi je zdela ravno za njega: ker pač obožuje simpsone.. je pa homer gor v spodnjicah, neobrit, pa tak. polek pa piše: the last perfect man... sem razmišljala, da bi mu jo z turškim medom napolnila, ker ga ima zelo rad, pa mu to dala, enkrat za eno priložnost, ali pa kr tak

sem bolj tak tip, da dan stvari, ki jih majo osebe res rade, tuči če je najljubša čokolada, ali košara s sadjem...
ampak ni ga čez malo heca (kot šalčka npr.).. ljudje smo lahko tak domiselni in kreativni

Deedee91 napisal/-a:se strinjam...
Tole se mi pa ful dopade

emanuela napisal/-a:Samo eno vpr za valentinove navdušenke-a menite, da je fantom dejansko všeč, da dobijo vajino sliko,pojštre s sliko, medvedke ter srčke?
Tole sm se tut jz sprašvala ob unem postu, kako bo tip dol padu, ko bo dubu povšterček. Nekak mi ne gre skupi

Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
- špelcačebelca
- Sramežljivka
ojjoj...mislim ktera punca pa podari svojemu fantu plišeka, povšterček, tj mu pa tk še čipkaste spodnice kupi
moški so moški...raje se mu posveti par urc(sex), striptiz je dobra ideja, peji ga gledat njegov najljubši film in podobno...take stvari meni pridejo na pamet, ko pomislim na darilo za mojega fanta 

- barbie_girl_85
- Cosmofrik
-
- Cosmofrik
^^ Brez zamere, ampak moram vprašat: Kaj bo fant s tem obeskom? Ne predstavljam si fanta dejansko nosit to.
Lepo, da gre v dobrodelne namene in vse, samo to bi jaz sebi kupila (ali pa fant meni), ne pa obratno.
Lepo, da gre v dobrodelne namene in vse, samo to bi jaz sebi kupila (ali pa fant meni), ne pa obratno.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.