Fantu prehitro pride
-
- Sramežljivka
Horus napisal/-a:Zmeraj sem zavidal tipom, ki jim prehitro pride xD Bi prav z veseljem sprobal, kako zgleda sex, ki traja sam minuto xD Se nit zasvicu neb
Ah dej no ne hvali se da ne bomo dobil kake tvoje bivše ki nam bo z veseljem zaupala kak je teb prihajal pri 15ih

Drugač pa, obstaja tud kak drug način da se ti ne zašvicaš med seksom, pa je lahk volk sit (nezašvican) in koza cela (vaginalno zadovoljena)

- barbie_girl_85
- Cosmofrik
-
- Cosmopsiho
Horus napisal/-a:Ammmm, ne vem, sexat se gre takrat, ko so po moznosti ze zunanje hlace mokre?
Sicer pa sem zelo "jezicen" clovek, v vseh pomenih besede, tako da ne bi lih trpela punca, one way or another xD
eh. veš kaj. če ma nefunkcionalnega tiča ti jezičnost čisto nič ne pomaga.
ti se kr tolaži, ja.

moje vprašanje se navezuje na to temo in sicer...
s fantom sva že 3 mesece spolno aktivna (preveč strokovno se izražam zadnje čase.
) in je moj prvi fant s katerim sem se tak daleč spustla. stara sem 19 let (ker to večinoma sprašujete).
no v glavnem, zelo uživam, pa vse, resno.. včasih mislim, da sem bolj horny od njega, ampak moj problem je, da nikol ne pridem do nekega "zaključka", kar pomeni, da mi še ni niti 1x prišlo. dobesedno, nikoli.
mogoče bi b lo boljše, da bi si dala več časa za predigro, ne vem.
brala sem že, da večini pride, ko je ona zgoraj, samo sem tudi že sprobala, sicer, da on sedi, ne leži, kar je tudi razlika..
ne se tolko sekiram, samo vseeno se mi zdi, da nekaj manjka pri sexu (pač ta vrhunec iz moje strani)
zanima me, če je katera mela podobne izkušnje in kak vam je uspelo..
hvala vam že vnaprej za odgovore
s fantom sva že 3 mesece spolno aktivna (preveč strokovno se izražam zadnje čase.

no v glavnem, zelo uživam, pa vse, resno.. včasih mislim, da sem bolj horny od njega, ampak moj problem je, da nikol ne pridem do nekega "zaključka", kar pomeni, da mi še ni niti 1x prišlo. dobesedno, nikoli.
mogoče bi b lo boljše, da bi si dala več časa za predigro, ne vem.
brala sem že, da večini pride, ko je ona zgoraj, samo sem tudi že sprobala, sicer, da on sedi, ne leži, kar je tudi razlika..
ne se tolko sekiram, samo vseeno se mi zdi, da nekaj manjka pri sexu (pač ta vrhunec iz moje strani)

zanima me, če je katera mela podobne izkušnje in kak vam je uspelo..
hvala vam že vnaprej za odgovore