Nič mi ne greš na živce, sej odgovorim ko imam čas.

*mala* napisal/-a:gaby_- katero verzijo Superdefense si pa nalepila? Ker jih je kar nekaj in bi se znala najdt kakšna, ki bi ti bolj ustrezala. Aja, zadnjič v Mullerju v Supernovi so imeli en kup Clinique testerjev in sem vsakega enega vzela (okoli 10 kremc- je bil kot Božič zame)![]()
Aja, sej res, ti si iz MB? Če nimajo testerje razstavljene, malce prodajalke vprašaj, zihr imajo tud tam (če niso te smotane prodajalke vse pobrale)
punkie_ napisal/-a:tole bi me zanimalo, že vnaprej hvala!
Alverde Pflege-Shampoo Birke/Salbei
Sestavine: aqua, sodium coco sulfate, glycerin, coco glucoside, sodium PCA, sodium chlorid, sodium lactate, sodium cocoyl glutamate, disodium cocoyl glutamate, hydrolyzed wheat protein, betula alba extract*, salvia officinalis water*, lavandula hybrida oil*, glyceryl oleate, xanthan gum, alcohol, parfum**, limonene**, linalool**.
*sestavine organske pridelave
**iz naravnih eteričnih olj
arrow napisal/-a:UG84 prosila bi te, če pogledaš spodnje sestavine in mi poveš kakšen se ti zdi izdelek in za kakšno kožo misliš, da je primeren. Je pa to obnovitveni vlažilni serum (predvidevam, da je za suho kožo, ampak mogoče se motim).
Water, PEG-20, Lactic Acid, Glycerin, Butylene Glycol, Lactobacillus/Acerola Cherry Ferment, Oat Extract, Panthenol, Citric Acid, Malic Acid, Sodium PCA, PCA, Green Tea Extract, Kola Nut Extract, Guarana Extract, Mate Extract, Algae Extract, Phospholipids, Sphingolipids, Cholesterol, Proline, Sodium Hyaluronate, Saccharide Isomerate, Hydroxyethylcellulose, Xanthan Gum, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Propylparaben and Butylparaben.