Moški in stil oblačenja
-
- Cosmopsiho
-
- Cosmopsiho
eeeem. js tudi doma nosim najbolj nemogoče cote. kar je pač na vrhu v omari. taka hodim tudi v trgovino.
in verjami. če navlečem nase najbolj nemogoče cote iz vrha omare se še vedno močno razlikujem od najbolj spedenanega ljubljanskega klošarja.
tako da. precej netehtna primerjava
ne morem si predstavljat kako je zakomplicirano življenje nekoga, ki more bit doma spedenan in oblečen v skladne barve.
oh. i feel so free.
trenuti outfit. malo strgane črne žabe. črna spodnja majca in totalno pisane nadkolenke. my boyfriend thinks i'm hot
in verjami. če navlečem nase najbolj nemogoče cote iz vrha omare se še vedno močno razlikujem od najbolj spedenanega ljubljanskega klošarja.
tako da. precej netehtna primerjava

ne morem si predstavljat kako je zakomplicirano življenje nekoga, ki more bit doma spedenan in oblečen v skladne barve.
oh. i feel so free.
trenuti outfit. malo strgane črne žabe. črna spodnja majca in totalno pisane nadkolenke. my boyfriend thinks i'm hot

Meni je recimo popolni no-go, da bi bila oblečena v umazane ali smrdeče obleke. Čistočo in prijeten vonj pričakujem tudi od fanta.
Razburjanje glede barvne usklajenosti in stila se mi pa zdi brezvezno. Tip je, kakršen je. Če mu sede nosit stare trenirke, tega ne boš spremenila. Boš pa s teženjem mogoče dosegla, da bo začel v tvoji bližini tuhtat, če je dovolj lepo napravljen, kar bo zelo negativno vplivalo na sproščeno vzdušje v zvezi.
Razburjanje glede barvne usklajenosti in stila se mi pa zdi brezvezno. Tip je, kakršen je. Če mu sede nosit stare trenirke, tega ne boš spremenila. Boš pa s teženjem mogoče dosegla, da bo začel v tvoji bližini tuhtat, če je dovolj lepo napravljen, kar bo zelo negativno vplivalo na sproščeno vzdušje v zvezi.
Pusti ga, da se oblači po svoje. Mogoče tudi njemu ni všeč, da si ti vedno tipi-topi. Če izbiraš fanta, najbrž ne bo najpomembnejši kriterij njegova majčka?
Čez čas lahko čisto neopazno vplivaš nanj ... in se v njegovi omari čudežno pojavijo nove majčke ... stare pa po malem izginjajo
Vse se da 
Čez čas lahko čisto neopazno vplivaš nanj ... in se v njegovi omari čudežno pojavijo nove majčke ... stare pa po malem izginjajo

"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
-
- Cosmopsiho
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
-
- Cosmopsiho
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
Najboljš je imet takega fanta (primer: moj), ki sploh ne mara nakupovanja in se zaveda da nima stila za oblačenje
ter že ene 10 let hodi s pomočjo deklet po "nujnih" nakupih (po njegovi sestri in najboljši kolegici sem jaz prišla na to mesto
). In brez slabe vesti skritiziram kaj, če mi ni všeč in kaj priporočam
(sedaj že on navdušen nad Espritom in čisto vesel, ko dobi kaj za darilo za oblečt).
Me pa absolutno ne moti če fant doma razcapan (dokler čista oblačila seveda), ker sem js tud doma vedno v trenirki ali pižami z kakih debelim puloverjem ali pa preširoko majico ali pajkicah (kar pač najudobneje). Tud pri nas doma je že kdaj kaj pomagal in seveda bil v starih oblačilih, pa nobenega ne moti.

Me pa absolutno ne moti če fant doma razcapan (dokler čista oblačila seveda), ker sem js tud doma vedno v trenirki ali pižami z kakih debelim puloverjem ali pa preširoko majico ali pajkicah (kar pač najudobneje). Tud pri nas doma je že kdaj kaj pomagal in seveda bil v starih oblačilih, pa nobenega ne moti.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
- Sramežljivka
O moj bog...js ne vem ka vam ni jasn..dejansko mate čas v lajfu se ukvarjat s takimi stvarmi???
Za mene je to tipičen primer razvajene kure ki ma preveč časa in se zarad tega prekomerno obremenjuje s takimi stvarmi. Sori al kua.
Da ne omenjam punc v tej temi http://www.cosmopolitan.si/forum/viewto ... sc&start=0
OMG res
Mam "kolegico" ki se tipi-topi ureja, nohtki, makeup, vsak tedn nove cotke ki jih perfect skombinira itd. itd. ... Resnica: na sebe vlači xs majčke ki še bol poudarjo njen obroč špeha, hlače 38 ki jo tak stiskajo v pasu da ma rdeče boke ko jih sleče; ko jo vidiš zjutri brez makeupa te skor kap zadene tak se jo vstrašiš. Pri vsem tem si ona drzne nam ostalim pridigat kak smo oblečene, kake nohte mamo
mislm wtf. Je totalno razvajena punčka, nedorasla svojim letom ker ji je blo v lajfu pač prihranjen s kakršnimikoli težavami. Večino časa preživi sama doma, kjer zapravla ure in ure pred ogledalom in se maže, lika, kodra,....ker druga pač nima za počet. Noben se noče več menit z njo, ker so to edine teme o kerih ona govori.
Ko berem vaše poste dobim avtomatsko asociacijo na njo in zato so mi tak smešno grozni, tak da se opravičujem.
Moj point je hotu bit sam to: Zarad konstantne urejenosti 24/7 in popolnimi kombinacijami oblačil te ne bo meu nihče rajši. Delaj rajš na svoji osebnosti, ker sam to je tist kar šteje! S takim materialističnim načinom ne boš pršla nikamor, vrjem.
Za mene je to tipičen primer razvajene kure ki ma preveč časa in se zarad tega prekomerno obremenjuje s takimi stvarmi. Sori al kua.

Da ne omenjam punc v tej temi http://www.cosmopolitan.si/forum/viewto ... sc&start=0
OMG res

Mam "kolegico" ki se tipi-topi ureja, nohtki, makeup, vsak tedn nove cotke ki jih perfect skombinira itd. itd. ... Resnica: na sebe vlači xs majčke ki še bol poudarjo njen obroč špeha, hlače 38 ki jo tak stiskajo v pasu da ma rdeče boke ko jih sleče; ko jo vidiš zjutri brez makeupa te skor kap zadene tak se jo vstrašiš. Pri vsem tem si ona drzne nam ostalim pridigat kak smo oblečene, kake nohte mamo

Ko berem vaše poste dobim avtomatsko asociacijo na njo in zato so mi tak smešno grozni, tak da se opravičujem.
Moj point je hotu bit sam to: Zarad konstantne urejenosti 24/7 in popolnimi kombinacijami oblačil te ne bo meu nihče rajši. Delaj rajš na svoji osebnosti, ker sam to je tist kar šteje! S takim materialističnim načinom ne boš pršla nikamor, vrjem.
oh, jz doma mam NAJRAJE stare, mečkljive trenirke...in kot je nekdo reku, grem v tem tud u trgovino.. in niti najmanj me neb motlo d je fant u trenirkah in pretegnjenih majcah.. je pa res, d more bit čisto in dišat po mehčalcu
(nekdo je napisu, da bi ga motle stare, smrdljive cunje).. stare ni panike če so-ampak čiste in dišeče
in k takemu fantu se je najlepš stisnt, vsaj zame..
zdej je pa nek drugega, da je fant pršu tak kot si opisala k tebi domov in nista bla sama ampak so bli še starši doma.. sploh na začetku neke veze..sam ok, vsak po svoje.. ni treba da pride lih u armaniju sam..
ajde, konc koncev to niti ni nek grozn problem, mislm d se razburjaš po nepotrebnem..

zdej je pa nek drugega, da je fant pršu tak kot si opisala k tebi domov in nista bla sama ampak so bli še starši doma.. sploh na začetku neke veze..sam ok, vsak po svoje.. ni treba da pride lih u armaniju sam..
ajde, konc koncev to niti ni nek grozn problem, mislm d se razburjaš po nepotrebnem..

Freedom is just another word for nothing left to lose..J.Joplin
Meni je važno, da diši, potem mi je pa vseeno ali pride v trenirki ali v kavboljkah - če pride k meni domov imam raje, da pride v trenirki. Sva šla že tudi v kino, js v nulo zrihtana, on v trenirki in kaj potem?
Vem, da doma najraje nosi res stare majce, bolj kot je stara, raje jo ima, zato sem mu že dve moji stari majci dala. Ne vidim problema sploh..
Vem, da doma najraje nosi res stare majce, bolj kot je stara, raje jo ima, zato sem mu že dve moji stari majci dala. Ne vidim problema sploh..
A goal without a plan is just a wish.
Ajča napisal/-a:Meni je važno, da diši, potem mi je pa vseeno ali pride v trenirki ali v kavboljkah - če pride k meni domov imam raje, da pride v trenirki. Sva šla že tudi v kino, js v nulo zrihtana, on v trenirki in kaj potem?
točno to sm govorila, važno da diši

Freedom is just another word for nothing left to lose..J.Joplin